Menu
Your Cart

ΤΕΙ-ΑΕΙ

Το παρόν βιβλίο καλύπτει μια σειρά ζητημάτων που αφορούν το αντικείμενο της Άλγεβρας, όπως αυτό διδάσκεται σε προπτυχιακό επίπεδο.Ως προς το περιεχόμενο, περιλαμβάνονται οι Ακέραιοι, οι Δακτύλιοι, τα Πολυώνυμα, οι Μεταθέσεις και οι Ομάδες.Ως προς τη δομή, το πρώτο μέρος του κειμένου αποτελείται από ..
33,00€
Χωρίς ΦΠΑ:31,13€
Το βιβλίο Γεωμετρία & Συμμετρία αποτελεί μια περιεκτική εισαγωγή στην ευκλείδεια γεωμετρία και τις μη ευκλείδειες γεωμετρίες.Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν γερά θεμέλια στη γεωμετρία, θα ανακαλύψουν ενδιαφέροντα γεωμετρικά αποτελέσματα εκτελώντας τις δραστηριότητες του βιβλίου, θα αναγνωρίσουν την ανάγ..
43,00€
Χωρίς ΦΠΑ:40,57€
Πρώτος, ο Αριστοτέλης θεώρησε ότι η κοινωνική συμβίωση αποτελεί πρωταρχική ανάγκη του ανθρώπου και πηγάζει απ' την κοινωνική του ορμή. Η πολιτική κοινότητα είναι φυσική ανάγκη για τον άνθρωπο. Εκ φύσεως νιώθει ο άνθρωπος την ανάγκη να συνυπάρξει με τους συνανθρώπους του. Επομένως ο άνθρωπος είναι πρ..
26,50€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Το βιβλίο «Εθνική Σχολή Δικαστών – Γενική Νομική Παιδεία – Πρακτικά θέματα εξετάσεων» έχει συγγραφεί βάσει των απαιτήσεων των εξετάσεων στο αντικείμενο της Γενικής Παιδείας της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών. Παρέχει ένα εύχρηστο και ευσύνοπτο θεωρητικό υλικό και εισαγωγικό «λεξικό» συγγραφής ..
29,00€
Χωρίς ΦΠΑ:27,36€
Επιλέγονται μαθηματικές έννοιες που θεωρούνται βασικές για τη διδασκαλία των Μαθηματικών. Οι έννοιες αυτές ιεραρχούνται και παρουσιάζονται με τρόπο που να γίνονται κατανοητές και από το μη μαθηματικό. Σε αρκετές περιπτώσεις δε γίνεται αυστηρή μαθηματική θεμελίωση, ώστε να διευκολύνεται η κατανόηση κ..
28,01€
Χωρίς ΦΠΑ:26,42€
Η μαζική μετακίνηση ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο, επηρεάζει τη δημογραφική σύνθεση των "χωρών υποδοχής" μεταναστών και αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα διαμόρφωσης του "πολυπολιτισμικού" χαρακτήρα των κοινωνιών τους. Η βασική πρόκληση που καλούνται σήμερα να αντιμετωπίσουν οι πολυπολιτισμικές κοινω..
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,04€
Το κείμενο είναι μια προσωπική μαρτυρία για τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αναφέρεται σε μια περίοδο ομολογημένης ακμής της σχολής αυτής. Η αφήγηση, που χρονικά καλύπτει την διάρκεια των σπουδών του συγγραφέα (1955-1960), στηρίζεται κυρίως στα βιώματά του, το ιστορικό όμως πλ..
8,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,40€
Brand: Σμίλη
Τo βιβλίο «Λατινικά: Μαθαίνοντας την Γλώσσα από τις Πηγές» των Robert Maltby και KennethBelcher επιχειρεί να ανανεώσει τον τρόπο προσέγγισης της Λατινικής γλώσσας δίνοντας την ευκαιρίαστον φοιτητή να έλθει σε επαφή με τον αυθεντικό Λατινικό λόγο χωρίς να βάζει σε δεύτερη μοίρατον ίδιο τον πολιτισμό ..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:28,30€
Σε έναν κόσμο όπου η μαγεία της πραγματικότητας συναντά την αλήθεια του παραμυθιού, η ανάγνωση ιστοριών συχνά οδηγεί στην ... επιστήμη. Ιστορίες όπως: Ο φορτωμένος γάιδαρος, Η καρακάξα και το διαμάντι ή Ο Κουτσοφλέβαρος γίνονται κατανοητές μόνο αν τα παιδιά αντιληφθούν τα φαινόμενα στα οποία αναφέρο..
6,99€
Χωρίς ΦΠΑ:6,59€
Το μάθημα των Μερικών Διαφορικών Εξισώσεων μαζί με εκείνο της Διαφορικής Γεωμετρίας είναι τα πρώτα, στα οποία ο φοιτητής καλείται να χρησιμοποιήσει ιδέες και τεχνικές του Απειροστικού Λογισμού πολλών μεταβλητών. Αναμφίβολα, ο κύριος σκοπός του βιβλίου είναι η εξοικείωση του φοιτητή με τις υπολογιστι..
40,00€
Χωρίς ΦΠΑ:37,74€
Το μάθημα των Μερικών Διαφορικών Εξισώσεων μαζί με εκείνο της Διαφορικής Γεωμετρίας είναι τα πρώτα, στα οποία ο φοιτητής καλείται να χρησιμοποιήσει ιδέες και τεχνικές του Απειροστικού Λογισμού πολλών μεταβλητών. Αναμφίβολα, ο κύριος σκοπός του βιβλίου είναι η εξοικείωση του φοιτητή με τις υπολογιστι..
40,00€
Χωρίς ΦΠΑ:37,74€
Brand: Βάνιας
Η "Νεοελληνική Γραμματική: θεωρητικές βάσεις και περιγραφή" αποτελεί ένα συνοπτικό βοήθημα για όσους και όσες θέλουν να εισαχθούν στις θεωρητικές αρχές της περιγραφής και ανάλυσης των γλωσσών και ιδιαίτερα στην περιγραφή της νέας ελληνικής. Για τον λόγο αυτό το βιβλίο περιέχει αφενός μεν τα γενικά θ..
26,50€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Ζήτη
Σε τούτο το δεύτερο τόμο της Νεοελληνικής Γραμματικής παρουσιάζεται η φωνολογική και μορφοφωνολογική ανάλυση στα πλαίσια της κλασικής γενετικής σχολής, γίνεται σύγκριση ανάμεσα στα νέα ελληνικά και άλλες γλώσσες, με έμφαση στη σύγκριση νέων ελληνικών και αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, ιταλικών, και..
42,40€
Χωρίς ΦΠΑ:40,00€
Πρόκειται για ένα χρηστικό εγχειρίδιο, στο μέτρο του δυνατού, όπου έγινε προσπάθεια να συμπεριληφθούν βασικά μεθοδολογικά στοιχεία, που θα διευκολύνουν το εγχείρημα του εκπαιδευόμενου, ανεξάρτητα απο το περιεχόμενο της ερευνητικής του μελέτης, να οργανώσει αποτελεσματικά, συστηματικά και με βάση την..
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:13,21€
Γιατί ένα ακόμα βιβλίο Πανεπιστημιακής Φυσικής; Βασική πεποίθηση του συγγραφέα είναι ότι ο τρόπος διδασκαλίας της Φυσικής πρέπει συνεχώς να εξελίσσεται, να βελτιώνεται και να επικεντρώνεται στην καλύτερη κατανόηση από τους σπουδαστές. Το παρόν βιβλίο προέκυψε από τη διδασκαλία του μαθήματος Φυσικής ..
75,00€
Χωρίς ΦΠΑ:70,75€
Το ανά χείρας πόνημα αποτελεί μια συνοπτική ιστορία με μορφή λευκώματος της 50χρονης ιστορίας του Πανεπιστημίου Πατρών που ιδρύθηκε το 1964 και ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1966. Στην πρώτη ενότητα παρουσιάζεται η προϊστορία πριν από την ίδρυση με τις πιέσεις τοπικών παραγόντων και τις επεξεργασίες..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,87€
Το βιβλίο «Συνήθεις διαφορικές εξισώσεις» απευθύνεται σε φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ, σε καθηγητές Μαθηματικών, αλλά και σε κάθε ασχολούμενο με τη μεθοδολογία και την επίλυση μαθηματικών ασκήσεων και προβλημάτων.Οι διαφορικές εξισώσεις είναι ένας από τους σημαντικότερους και καθοριστικότερους τομείς τω..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,62€
Δίκαιο είναι το σύνολο των κανόνων, υποχρεωτικών και εξαναγκαστικών, οι οποίοι ρυθμίζουν τις σχέσεις των ανθρώπων που ζουν μέσα σε μια κοινωνία. Αποτελείται από κανόνες και αρχές, οι οποίοι ρυθμίζουν τη συμπεριφορά του ανθρώπου και ισχύουν σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο. [...] (Από την παρουσίαση τη..
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,04€
Στο βιβλίο αυτό περιέχονται τα Ανώτερα Μαθηματικά που διδάσκονται σε σχολές Θετικών Επιστημών, Πολυτεχνείου και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων. Σε κεφάλαιο-μάθημα δίνονται οι ορισμοί των εννοιών με τις ιδιότητές τους και λύνονται αντιπροσωπευτικά παραδείγματα. Είναι ένα βιβλίο που λείπει από την ελληνική βι..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:23,58€
Brand: Spin
Εδώ περιέχεται ή βασική θεωρία της Μηχανικής: Βασικές έννοιες - θεωρήματα Αρχές διατήρησης. Έχει καταβληθεί ιδιαίτερη προσπάθεια για όσο το δυνατόν απλή παρουσίαση της ειδικής θεωρίας της Σχετικότητας. Αποτελεί ένα πλήρες και άκρως απαραίτητο βοήθημα...
18,02€
Χωρίς ΦΠΑ:17,00€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 20 (1 Σελ.)
ΤΕΙ-ΑΕΙ, Σχολικά, Βοηθήματα