Menu
Your Cart

Γ Λυκείου Θετικής Κατεύθυνσης

Το εκπαιδευτικό βιβλίο Βιολογία Γ΄ Λυκείου – Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ απευθύνεται στους υποψήφιους/-εςτης Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας.Οργανώνεται σε κεφάλαια και περιλαμβάνει:Απαραίτητες γνώσεις για την επίλυση ασκήσεων550 Θέματα Επανάληψης προσαρμοσμένα στα σύνθετα ζητήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων...
17,81€
Χωρίς ΦΠΑ:16,80€
Θεωρία - Μεθοδολογία ανά κεφάλαιο[Ό,τι πρέπει να γνωρίζω]400 Θέµατα ΕξετάσεωνΣύµφωνα µε το 1ο ΘέµαΣύµφωνα µε το 2ο ΘέµαΣύµφωνα µε το 3ο ΘέµαΣύµφωνα µε το 4ο ΘέµαΕπαναληπτικά Κριτήρια ΑξιολόγησηςΑπαντήσεις - Λύσεις στα Θέματα Εξετάσεων και στα Κριτήρια Αξιολόγησης..
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,04€
Το βιβλίο Βιολογία Γ΄ Λυκείου – Προσανατολισμός Θετικών Σπουδών περιέχει:• Αναλυτική θεωρία • Γλωσσάρι – Βασικοί όροι • 590 Θέματα αξιολόγησης (πολλαπλής επιλογής, «Σωστού - Λάθους», συμπλήρωσης κενού, αντιστοίχισης, σύντομης απάντησης, διάταξης), ταξινομημένα ανά κεφάλαιο • Μεθοδολογία επίλ..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,87€
Brand: Smart Learn
Στο βοήθημα αυτό, επιχειρήσαμε να παρουσιάσουμε τη θεωρία του σχολικού βιβλίου με όσο το δυνατόν πιο κατανοητό τρόπο. Χρησιμοποιήσαμε λοιπόν, περισσότερες από 200 έγχρωμες εικόνες και σχεδιαγράμματα με σκοπό να αποκτήσει ο μαθητής μια εικόνα για όσα αναφέρονται στο σχολικό εγχειρίδιο και δεν είναι δ..
29,68€
Χωρίς ΦΠΑ:28,00€
Το βιβλίο 210 θέματα Επανάληψης για τη Βιολογία – Προσανατολισμός Θετικών Σπουδών περιλαμβάνει θέματα [3ο και 4ο] σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων.Το βιβλίο οργανώνεται ανά κεφάλαιο της εξεταζόμενης ύλης και περιέχει:• Βασικές ασκήσεις, η επίλυση των οποίων απαιτεί τον υπολογισμό..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:13,68€
Νέα έκδοση, σύμφωνα με τη φιλοσοφία και τη δυσκολία των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων των τελευταίων ετών. Περιέχει:- Σχεδιαγράμματα για την κατανόηση βασικών εννοιών.- Επεξηγήσεις και ορισμούς σε λέξεις-κλειδιά. Διαφορές όρων και εννοιών.- Ερωτήσεις όλων των τύπων ["τύπου Α" και "τύπου Β"]- Με..
21,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,81€
Το περιεχόμενο του α΄ τόμου της Βιολογίας Γ΄ Λυκείου Σπουδών Υγείας προσφέρει τη δυνατότητα στους μαθητές να γνωρίσουν ένα μέρος από τη μαγεία του φυσικού κόσμου, της λειτουργίας των οργανισμών, της αλληλεπίδρασής τους στα οικοσυστήματα και της εξέλιξης των οργανισμών. Η συγγραφή ενός εκπαιδευτικού ..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,64€
Brand: Κέδρος
Το βιβλίο αυτό είναι οργανωμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνεται τόσο στο επίπονο διδακτικό έργο των καθηγητών, όσο και στην προσπάθεια των μαθητών να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις πολλαπλές απαιτήσεις της Βιολογίας θετικής κατεύθυνσης.Σε όλα τα κεφάλαια περιέχει:- αλφαβητική και θεματική τα..
19,81€
Χωρίς ΦΠΑ:18,69€
Το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε κάθε υποψήφιο που θέλει να κάνει μία σωστή και ολοκληρωμένη επανάληψη για να αριστεύσει στις πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα των Μαθηματικών. Περιέχει:•75+1 συνδυαστικά πρωτότυπα θέματα και •20 διαγωνίσματα προσομοίωσης προσεκτικά επιλεγμένα σύμφωνα με το νέο ύφος τω..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,34€
Η ιδέα αυτού του βιβλίου δημιουργήθηκε όταν οι αναγνώστες τουAskisopolis.gr αγκάλιασαν την ιδέα των θεμάτων με γραφικές παραστάσεις.Τη σχολική χρονιά 2021–2022 η ομάδα μας δημοσίευσε 3 διαγωνίσματα αποκλειστικά με γραφικές παραστάσεις και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη.Είμαστε στην ευχάριστη θέση λοιπόν,..
22,22€
Χωρίς ΦΠΑ:20,96€
Brand: Ροπή
Μια νέα ενημερωμένη έκδοση που προσφέρει την απαραίτητη Εισαγωγή στην Κβαντομηχανική, σύμφωνα με την ύλη και τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας. Το βιβλίο αυτό αποτελεί όχι μόνο ένα πλήρες βοήθημα για τους μαθητές της Φυσικής Προσανατολισμού της Γ΄ τάξης του Λυκείου, που για πρώτη φορά θα διδαχθούν..
14,84€
Χωρίς ΦΠΑ:14,00€
ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΥΧΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ για πρώτη φορά ο υποψήφιος, ανεξάρτητα από τη φροντιστηριακή υποστήριξη, μπορεί να αυτοαξιολογηθεί με δεκάλεπτα και τρίωρα επικαιροποιημένα διαγωνίσματα. Άμεση διόρθωση και βαθμολόγηση) ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΈΑ ΎΛΗ 2019 – 2020..
27,00€
Χωρίς ΦΠΑ:25,47€
Το βιβλίο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ Λυκείου[Οδηγός Επανάληψης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις](Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)περιέχει:• ΘΕΜΑ Α – Αποδείξεις – Αληθείς ή Ψευδείς ισχυρισμοί - Αιτιολόγηση – Ορισμοί – Συμπλήρωση ημιτελών προτάσεων – ..
16,10€
Χωρίς ΦΠΑ:15,19€
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥΑ΄ ΤΕΥΧΟΣΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:23,58€
Πρόλογος-Μαθηματικά Προσανατολισμού Γ’Λυκείου Β΄ΤεύχοςΤο βιβλίο χωρίζεται σε 21 ενότητες.Κάθε ενότητα χωρίζεται στα παρακάτω μέρη:– Αναλυτική παρουσίαση της θεωρίας, οπτικοποιημένη, με πλήθος σχημά-των και παραδειγμάτων για την ευρεία κατανόηση της ύλης.– Πληθώρα λυμένων ασκήσεων, παρουσιάζοντας την..
27,50€
Χωρίς ΦΠΑ:25,94€
Το δίτομο έργο "Μαθηματικά Γ΄ Γενικού Λυκείου, Ομάδων προσανατολισμού" αποτελεί ένα ολοκληρωμένο βοήθημα για όλους τους μαθητές, ιδιαίτερα για όσους στοχεύουν σε υψηλόβαθμες σχολές, καθώς προσεγγίζει με μεθοδικό και εξαντλητικό τρόπο τη διδακτέα ύλη.Κάθε κεφάλαιο περιέχει:- Θεωρία συνοδευόμενη από π..
22,20€
Χωρίς ΦΠΑ:20,94€
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Γ΄ τάξης λυκείου που ακολουθούν Θετικό και Οικονομικό Προσανατολισμό, με στόχο να θωρακιστούν, ώστε να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις γενικές εξετάσεις. Η ποιότητα και η ποσότητα των θεμάτων είναι τέτοιες, ώστε να αποκτήσουν τις απαιτούμενες γνώσεις χωρίς..
6,81€
Χωρίς ΦΠΑ:6,42€
Ο Α΄ τόμος περιέχει τα κεφάλαια:- Όριο - Συνέχεια συνάρτησης και - Διαφορικός Λογισμός (έως και ρυθμός μεταβολής)Οργανώνεται σε 18 ενότητες έτσι, ώστε οι έννοιες και οι επιμέρους ασκήσεις να γίνονται διακριτές.Ακολουθεί τη δομή του σχολικού βιβλίου.Κάθε ενότητα περιλαμβάνει:- Θεωρία με παρατηρήσεις ..
22,25€
Χωρίς ΦΠΑ:20,99€
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με σκοπό να βοηθήσει υποψήφιους της ομάδας προσανατολισμού Θετικών Σπουδών να κάνουν μια πλήρη και οργανωμένη επανάληψη. Πιστεύω πως θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο και στους καθηγητές που διδάσκουν φυσική Γ Λυκείου. Σε συνδυασμό με τα θέματα Α και τα διαγωνίσματα του ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:23,58€
Brand: Ζήτη
Το βιβλίο αυτό έρχεται ως συνέχεια στο βιβλίο «Φυσική Γ΄ Λυκείου – Ηλεκτρομαγνητισμός» των εκδόσεων Ζήτη, για να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών και καθηγητών μετά την τροποποίηση του προγράμματος σπουδών από το σχολικό έτος 2022-23 και την εισαγωγή πρόσθετης ύλης στον Ηλεκτρομαγνητισμό.Όπως και το..
10,60€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Το νέο εκπαιδευτικό βιβλίο Φυσική Γ΄ Λυκείου – Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, Β΄ τόμος περιέχει τα κεφάλαια: Μηχανικές ταλαντώσεις και Κύματα και ανταποκρίνεται στη ΝΕΑ ΔΙΔΑΚΤΕΑ-ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ 2022-23, όπως ορίζεται στο σχετικό ΦΕΚ 3731/14.07.2022.Τα κεφάλαια του βιβλίου ορ..
24,45€
Χωρίς ΦΠΑ:23,07€
Το βιβλίο Θέματα Επανάληψης για τη Φυσική Γ΄ Λυκείου – Προσανατολισμός Θετικών Σπουδών περιλαμβάνει τα κεφάλαια: Ηλεκτρομαγνητισμός, Κρούσεις, Μηχανικές ταλαντώσεις, Μηχανική ρευστών, Μηχανική στερεού σώματος.Κάθε κεφάλαιο περιέχει:Αναλυτικό τυπολόγιοΘέματα Α (Θέματα πολλαπλής επιλογής και Σωστού-Λά..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,87€
Το παρόν δίτομο έργο απευθύνεται σε όλους τους υποψηφίους της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και ιδιαίτερα σε όσους στοχεύουν σε υψηλόβαθμες σχολές. Στον Α΄ τόμο παρουσιάζονται με αναλυτικό τρόπο οι ενότητες "Κρούσεις", "Ταλαντώσεις", "Κύματα" και "Φαινόμενο Doppler" της διδακτέας ύλης της Φ..
22,90€
Χωρίς ΦΠΑ:21,60€
Το παρόν δίτομο έργο απευθύνεται σε όλους τους υποψηφίους της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και ιδιαίτερα σε όσους στοχεύουν σε υψηλόβαθμες σχολές. Στον Β΄ τόμο παρουσιάζονται με αναλυτικό τρόπο οι ενότητες «Ρευστά σε κίνηση» και «Μηχανική στερεού σώματος» της διδακτέας ύλης της Φυσικής Ομά..
24,40€
Χωρίς ΦΠΑ:23,02€
Το νέο εκπαιδευτικό βιβλίο Φυσική Γ΄ Λυκείου – Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, Α΄ τόμος περιέχει τα κεφάλαια: Κρούσεις και Μηχανική στερεού σώματος και ανταποκρίνεται στη ΝΕΑ ΔΙΔΑΚΤΕΑ-ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ 2022-23, όπως ορίζεται στο σχετικό ΦΕΚ 3731/14.07.2022.Τα κεφάλαια του βιβλί..
16,71€
Χωρίς ΦΠΑ:15,76€
Η ύλη του κεφαλαίου Στοιχεία Κβαντομηχaνικής φέρνει σε επαφή τους μαθητές και τις μαθήτριες με τον κόσμο της σύγχρονης φυσικής, καθώς αναφέρεται στο πέρασμα από την κλασική φυσική στην κβαντική φυσική, στην αδυναμία της κλασικής φυσικής να ερμηνεύσει φαινόμενα που σχετίζονται με τον μικρόκοσμο και σ..
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,17€
Το εκπαιδευτικό βιβλίο "Φυσική Γ΄λυκείου: Ηλεκτρομαγνητισμός" περιλαμβάνει:- Σύντομη επανάληψη θεωρίας κυκλωμάτων συνεχούς ρεύματος - Αναλυτική θεωρία ανά κεφάλαιο- Μεθοδολογία επίλυσης προβλημάτων- 40 Υποδειγματικά λυμένα θέματα- 120 θέματα Α (ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και σωστού-λάθους)- 106 θέ..
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,11€
Το εκπαιδευτικό βιβλίο Φυσική Γ΄ Λυκείου - Ηλεκτρομαγνητισμός (Προσανατολισμός Θετικών Σπουδών) περιλαμβάνει τα κεφάλαια:Μαγνητικό πεδίο ρευματοφόρων αγωγών - Ηλεκτρομαγνητική δύναμη, Ηλεκτρομαγνητική επαγωγή, Εναλλασσόμενο ρεύμα και οργανώνεται σε 10 διδακτικές ενότητες, καθεμία από τις οποίες περι..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,15€
Το βιβλίο Χημεία Γ΄ Λυκείου – Επαναληπτικά Κριτήρια Αξιολόγησης απευθύνεται σε μαθητές/-τριες της Γ΄ Λυκείου που είναι υποψήφιοι/-ες για την εισαγωγή στις Σχολές Θετικών Επιστημών και στις Σχολές Επιστημών Υγείας.Περιλαμβάνει 21 επαναληπτικά κριτήρια αξιολόγησης τρίωρης διάρκειας, το καθένα εκ των ο..
13,36€
Χωρίς ΦΠΑ:12,60€
Ο Β΄ τόμος του βιβλίου Χημεία Γ΄ Λυκείου – Προσανατολισμός Θετικών Σπουδών περιέχει:– Αναλυτική θεωρία με εφαρμογές – Μεθοδολογία επίλυσης ασκήσεων – Λυμένα παραδείγματα– Θέματα αξιολόγησης (σύμφωνα με το 1ο θέμα των Εξετάσεων)– Ασκήσεις για λύση (σύμφωνα με το 2ο, 3ο, 4ο θέμα των Εξετάσεων)– ..
23,90€
Χωρίς ΦΠΑ:22,55€
Το βιβλίο γράφτηκε ως συνέχεια του 1ου τεύχους, με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες του θετικού προσανατολισμού και του προσανατολισμού υγείας, ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τα χημικά φαινόμενα και να αντιμετωπίσουν επιτυχώς της εξετάσεις.Περιέχει: Συνοπτική θεωρίαΕρωτήσεις θεωρίας Α ..
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,75€
Το βιβλίο αυτό είναι σύμφωνο με τη νέα εξεταστέα ύλη για τη Χημεία Γ΄ Γενικού Λυκείου - Ομάδας προσανατολισμού θετικών σπουδών, αλλά και με το πνεύμα των θεμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων κατά τα τελευταία έτη.Περιέχει:- 164 πρωτότυπα συνδυαστικά θέματα.- 10 επαναληπτικά διαγωνίσματα προσομοίωσης.- ..
12,70€
Χωρίς ΦΠΑ:11,98€
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται με αναλυτικό τρόπο τα κεφάλαια "Διαμοριακές δυνάμεις καταστάσεις της ύλης - προσθετικές ιδιότητες", "Θερμοχημεία", "Χημική κινητική" και "Χημική ισορροπία" της Χημείας Γ΄ Λυκείου, Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας. Ακολουθείται πιστά η δομή του ..
24,50€
Χωρίς ΦΠΑ:23,11€
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται με αναλυτικό τρόπο τα κεφάλαια «Οξέα-βάσεις και ιοντική ισορροπία», «Ηλεκτρονιακή δομή των ατόμων & Περιοδικός πίνακας», «Οξειδοαναγωγή- ηλεκτρόλυση» της Χημείας Γ΄ Λυκείου, Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών κα Σπουδών Υγείας. Ακολουθείται πιστά η δομή του σχολικο..
24,50€
Χωρίς ΦΠΑ:23,11€
Ο Γ΄ τόμος του βιβλίου Χημεία Γ΄ Λυκείου - Προσανατολισμός Θετικών Σπουδών περιέχει το σύνολο της ΝΕΑΣ διδακτέας - εξεταστέας ύλης που αφορά στα κεφάλαια: Διαμοριακές δυνάμεις - Καταστάσεις της ύλης - Προσθετικές ιδιότητες, Θερμοχημεία, Χημική Κινητική, Χημική Ισορροπία, Οξέα - Βάσεις και ιοντική ισ..
12,80€
Χωρίς ΦΠΑ:12,08€
Το βιβλίο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κατά τη διάρκεια της χρονιάς για την αφομοίωση της εξεταστέας ύλης, όσο και κατά το στάδιο της επανάληψης.Περιέχει:- 20 Κριτήρια αξιολόγησης που καλύπτουν, ανά κεφάλαιο, το σύνολο της εξεταστέας ύλης- 15 επαναληπτικά Διαγωνίσματα προσομοίωσης για την καλύ..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,34€
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που παρακολουθούν τη θετική κατεύθυνση και έχουν ολοκληρώσει την ύλη της Χημείας. Στόχος της συγγραφικής ομάδας είναι να τους βοηθήσει στην επανάληψη της ύλης και να τους προετοιμάσει για τις εξετάσεις.Το βιβλίο αυτό είναι χωρισμένο σε ..
19,00€
Χωρίς ΦΠΑ:17,92€
Το παρόν εκπαιδευτικό βιβλίο παρουσιάζει την εξεταστέα ύλη της Οργανικής Χημείας για την Γ΄ Λυκείου Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, ενώ περιλαμβάνει και απαραίτητες συμπληρωματικές γνώσεις από την ύλη των προηγούμενων τάξεων.Κάθε κεφάλαιο ακολουθεί την εξής διάρθρωση:- Παρουσίαση της θεωρίας µε ..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,98€
Εμφάνιση 1 έως 39 από 39 (1 Σελ.)
Λυκείου, Θετικής, Κατεύθυνσης