Menu
Your Cart

Γ Λυκείου Ε.ΠΑΛ.

Το εκπαιδευτικό βιβλίο Ανατομία – Φυσιολογία ΙΙ απευθύνεται στους μαθητές/-τριες της Γ΄ Λυκείου ΕΠΑ.Λ (Τομέας Υγείας) και στόχο έχει να τους/τις βοηθήσει να προετοιμαστούν με τρόπο συστηματικό για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.Οργανώνεται σε τρία μέρη:Α. Στο πρώτο μέρος παρουσιάζονται αναλυτικά τα κεφά..
21,70€
Χωρίς ΦΠΑ:20,47€
Το βιβλίο µας για την Ανατοµία – Φυσιολογία ΙΙ δηµιουργήθηκε για τους µαθητές του Τοµέα Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας των Επαγγελµατικών Λυκείων, οι οποίοι προετοιµάζονται για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αλλά και για τους εκπαιδευτικούς που αναζητούν ένα χρήσιµο εργαλείο για το έργο τους.Η ύλη έχει ορ..
20,50€
Χωρίς ΦΠΑ:19,34€
Απαντήσεις στα Θέματα πιστοποίησης αποφοίτων μεταλυκειακού έτους.Τάξη μαθητείας των ΕΠΑ.Λειδικότητα:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ θεωρητικό και πρακτικό μέρος..
19,00€
Χωρίς ΦΠΑ:17,92€
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ1. Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ. 82. Θεωρητικό Μέρος: Θέματα Εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ. 93. Πρακτικό Μέρος: Εργαστηριακές Ασκήσεις Εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μ..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,09€
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει τα κεφάλαια που αναφέρονται στη Μακροοικονομία.Χωρίζεται σε τέσσερα μέρη, καθένα από τα οποία περιέχει:Α΄ μέρος:- Θεωρητικές έννοιες- Ερωτήσεις σύντομης ανάπτυξης (με τις απαντήσεις τους)- Ασκήσεις λυμένες- Απαντήσεις στις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου.Β΄ μέρος (Ερωτήσεις..
15,83€
Χωρίς ΦΠΑ:14,93€
Ο τομέας Διοίκησης και Οικονομίας των Επαγγελματικών Λυκείων απευθύνεται σε άτομα με ενδιαφέροντα και κλίση στα οικονομικά και τα οποία θα επιθυμούσαν να εξετάσουν την προοπτική σταδιοδρομίας στις ειδικότητες του τομέα, όπως ο υπάλλη- λος Τουριστικών Επιχειρήσεων, Εμπορίας και Διαφήμισης, Διοίκησης ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,15€
Η απουσία από τη βιβλιογραφία κάποιου εγχειριδίου που να καλύπτει το μάθημα των "Ηλεκτρικών Μηχανών" της Γ΄ Ε.Π.Α.Λ. Ηλεκτρολογικού Τομέα οδήγησε στη συγγραφή αυτού του βιβλίου.Το βιβλίο περιλαμβάνει τις εντός ύλης Πανελλαδικών Εξετάσεων ερωτήσεις του Σχολικού βιβλίου υποδειγματικά απαντημένες, ασκή..
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:13,21€
Πρόλογος-Θέματα Πανελλαδικών εξετάσεων 1983-2023 στα Μαθηματικά προσανατολισμού (Ημερησίων Λυκείων)Το βιβλίο περιέχει τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων των ημερησίων Λυκείων, στα Μαθηματικά προσανατολισμού , της περιόδου 1983-2023.Περιέχονται μόνο τα θέματα που αντιστοιχούν στη σημερινή ύλη του μ..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,32€
Το βιβλίο περιέχει: τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων των ημερήσιων καιεσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), στα Μαθηματικά, τηςπεριόδου 2009-2023 .Τα θέματα έχουν κατανεμηθεί στα δύο κεφάλαια της ύλης και σεεπιμέρους διδακτικές παραγράφους, όπου αυτό το θεωρήσαμε σκόπιμο.Σε κάθε κεφάλαιο υπάρ..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,43€
172 Κριτήρια ΑξιολόγησηςΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, Γ΄ ΕΠΑΛ, Σωτήρης Αθηναίος, εκδ. 24 γραμματασωστό – λάθοςσύντομης ανάπτυξηαντιστοίχισηςαξιολόγησης έργων τέχνηςπολλαπλής επιλογήςσυμπλήρωσης κενώνπροσομοιωτικά πανελληνίωνΤομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών με ειδικότητα:α. Γραφικών Τεχνώνβ. Αργυροχρυσοχοΐαςγ. Συντή..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,98€
Περιέχει:• Αναλυτική θεωρία• Μεθοδολογία επίλυσης ασκήσεων• Λυμένες ασκήσεις με κατηγοριοποίηση (Λυμένα παραδείγματα) • Τυπολόγια• Προτεινόμενες ασκήσεις για λύση• Κριτήρια Αξιολόγησης ανά ενότητα και κεφάλαιο • Επαναληπτικά θέματα ανά κεφάλαιο• Συνδυαστικά θέματα• Θέματα Πανελλαδικών Εξετά..
23,35€
Χωρίς ΦΠΑ:22,03€
Με το βιβλίο αυτό προσπαθούμε να οδηγήσουμε τον μαθητή μέσα από τα "δύσκολα" και "ακατανόητα" μονοπάτια των μαθηματικών με επιτυχία. Θεωρούμε ότι με σωστή καθοδήγηση μπορούμε να προσεγγίσουμε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν και να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.Η μεθοδολογία που παρουσιάζουμε στ..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,87€
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για τις ανάγκες του μαθήματος των Μαθηματικών της Γ’ τάξης ΕΠΑΛκαι περιέχει:- Αναλυτική θεωρία με βάση τη νέα ύλη- Πλήρη μεθοδολογία, η οποία υποστηρίζεται από ικανό αριθμόυποδειγματικά λυμένων ασκήσεων- Επιλεγμένες ασκήσεις για λύση με τις απαντήσεις τους στο τέλος του βιβλί..
19,60€
Χωρίς ΦΠΑ:18,49€
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές των ΕΠΑ.Λ και τους συναδέλφους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τις Πανελλαδικές εξετάσεις στα Μαθηματικά της Γ΄ Λυκείου ΕΠΑ.Λ..Το βιβλίο περιέχει τις ενότητες:Αναλυτική θεωρία, παρατηρήσεις πάνω στη θεωρία.Μεθοδολογία για τη λύση ..
22,22€
Χωρίς ΦΠΑ:20,96€
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ Λυκείου ΕΠΑΛ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΤο βιβλίο αυτό γράφτηκε με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές των ΕΠΑ.Λ και τους συναδέλφους στην τελική επανάληψη στα Μαθηματικά της Γ΄ Λυκείου ΕΠΑ.Λ.. Το βιβλίο έχει ενότητες:● Όλη τη θεωρία του σχολικού βιβλίου, ερωτήσεις συμπλήρωσης κενών, αντιστοίχισης και σωστού..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,87€
Είναι πολύ σημαντικό το παιδί να βλέπει τα Μαθηματικά όπως είναι στην πραγματικότητα και όχι με φόβο και απέχθεια. Τα Μαθηματικά είναι δημιουργία, είναι περιπλάνηση σε έναν κόσμο συμβόλων και πράξεων, σχημάτων και συμπερασμάτων.Μια τέτοια περιπλάνηση είναι το συγκεκριμένο βιβλίο. Περιλαμβάνει αυτά π..
21,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,81€
Φίλη μαθήτρια, φίλε μαθητή,Η επιλογή σου να ασχοληθείς με τα επαγγέλματα της θάλασσας είναι μια σίγουρη και αξιόλογη επένδυση στο επαγγελματικό σου μέλλον. Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου αποτελεί βασικό εκπαιδευτικό βοήθημα για την πλήρη προετοιμασία σου για το μάθημα της Ναυσιπλοΐας. Περιλαμβάν..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,09€
Το εκπαιδευτικό βιβλίο ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ για την Γ΄ Λυκείου ΕΠΑ.Λ. – Συνεξέταση Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας οργανώνεται σε τρεις (άξονες):1. Νεοελληνική Γλώσσα – Η Θεωρία με εφαρμογές. Περιλαμβάνει τρία μέρη, σύμφωνα με τις τρεις Δραστηριότητες του Διαγωνίσματος των Εξετάσεων για το μη λογο..
23,35€
Χωρίς ΦΠΑ:22,03€
ΒΟΗΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΤο βιβλίο αυτό παρέχει στον εκπαιδευτικό και τον μαθητή ένα ολοκληρωμένο υποστηρικτικό υλικό για τη διδασκαλία και την εξέταση του μαθήματος, το οποίο περιέχει:- Την ανάλυση όλων των κειμένων του σχολικού βιβλίου, βασικών και παράλληλων- Το θέμα και τη θέση, τους πλα..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,62€
Αναμφίβολα γλώσσα και λογοτεχνία συνιστούν ειδικής ποιότητας μορφωτικό αγαθό στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής παιδείας και της δημοκρατικής εκπαίδευσης της χώρας μας. Ως γνωστικά αντικείμενα δεν ξεχωρίζουν αλλά συνδέονται αρμονικά, αφού μέσα από αυτά προβάλλει ο ίδιος ο άνθρωπος και ο πολιτισμός του.Μά..
23,32€
Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Αναμφίβολα γλώσσα και λογοτεχνία συνιστούν ειδικής ποιότητας μορφωτικό αγαθό στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής παιδείας και της δημοκρατικής εκπαίδευσης της χώρας μας. Ως γνωστικά αντικείμενα δεν ξεχωρίζουν αλλά συνδέονται αρμονικά, αφού μέσα από αυτά προβάλλει ο ίδιος ο άνθρωπος και ο πολιτισμός του.Μά..
24,91€
Χωρίς ΦΠΑ:23,50€
Περιλαμβάνει:• 33 Κριτήρια αξιολόγησης της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας,σύμφωνα με τις οδηγίες για τη διδασκαλία και εξέταση του μαθήματος τωνΝέων Ελληνικών στην Γ΄ τάξη των Ημερήσιων ΕΠΑΛ.• Αναλυτικές απαντήσεις σε όλα τα θέματα· ιδιαίτερα οι απαντήσεις τωνθεμάτων παραγωγής λόγου περιέχουν ..
17,70€
Χωρίς ΦΠΑ:16,70€
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για τις ανάγκες του πανελλαδικώς εξεταζόμενου μαθήματος "Προγραμματισμός Υπολογιστών", που διδάσκεται στον τομέα πληροφορικής της Γ' τάξης των ημερησίων ΕΠΑΛ, καθώς και στη Δ' τάξη των εσπερινών ΕΠΑΛ. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποστηρικτικό υλικό για τη διδασκαλία τ..
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,75€
Το παρόν βιβλίο αποτελεί βοήθημα για το πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα του μηχανολογικού τομέα των ΕΠΑ.Λ. Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων. Στο μάθημα αυτό εξετάζεται η ειδικότητα Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.Ακολουθώντας την ύλ..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,87€
Φίλη μαθήτρια, φίλε μαθητή,Το βιβλίο αυτό αποτελεί το αναγκαίο βοήθημα για τη σωστή προετοιμασία σου για το μάθημα της Τεχνολογίας Υλικών.Περιλαμβάνει τη θεωρία του σχολικού βιβλίου υπό τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων, κάτι που διευκολύνει πολύ τη μελέτη σου. Οι ερωτήσεις ακολουθούν το ύφος των Πα..
15,01€
Χωρίς ΦΠΑ:14,16€
Το εκπαιδευτικό βιβλίο Υγιεινή απευθύνεται στους/στις μαθητές/-τριες της Γ΄ Λυκείου ΕΠΑ.Λ (Τομέας Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας) και στόχο έχει να τους/τις βοηθήσει να προετοιμαστούν με τρόπο συστηματικό για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.Οργανώνεται σε τρία μέρη:Ι. Στο πρώτο μέρος παρουσιάζονται αναλυτι..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,87€
Το παρόν βιβλίο «Υγιεινή» έχει γραφτεί για τους μαθητές της Γ’ ΕΠΑΛ του Τομέα Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας με στόχο να τους βοηθήσει στην προετοιμασία τους για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.Επιπλέον, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και από εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το εν λόγω μάθημα καθώς αποτελεί μια ..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,64€
Εμφάνιση 1 έως 28 από 28 (1 Σελ.)
Λυκείου, Ε.ΠΑΛ.