Menu
Your Cart

Γ Λυκείου

Το βιβλίο 24 Κριτήρια Φυσικής γράφτηκε με σκοπό να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο προετοιμασίας και ένα δείκτη αυτογνωσίας των υποψηφίων που έχουν ως στόχο την εισαγωγή τους στις πιο υψηλόβαθμες σχολές.Η ταξινόμηση των κριτηρίων είναι τέτοια ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για επανάληψη ..
22,30€
Χωρίς ΦΠΑ:21,04€
Η Μακροοικονομική είναι η επιστήμη που ασχολείται με τη συμπεριφορά, τα προβλήματα και τα μεγέθη ολόκληρης της οικονομίας, σε αντίθεση με τη Μικροοικονομική που επικεντρώνεται στη συμπεριφορά και τα προβλήματα των επιμέρους μονάδων που βρίσκονται μέσα στην οικονομία. Δηλαδή, αντικείμενο μελέτης της ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,15€
Η μικροοικονομική ανάλυση προσφέρει μια γενική θεώρηση για το πώς οι άνθρωποι λαμβάνουν κάποιες οικονομικές αποφάσεις. Αυτή η θεωρία περιγράφει πώς ο τυπικός καταναλωτής, με βάση ένα περιορισμένο εισόδημα, επιλέγει μεταξύ των πολλών αγαθών και υπηρεσιών που προσφέρονται προς πώληση. Επίσης ασχολείτα..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,87€
Brand: Ζήτη
Το βοήθημα αυτό γράφτηκε με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη και ευκολότερη κατανόηση των βασικών αρχών της μικροοικονομικής και μακροοικονομικής θεωρίας. Η διάρθρωσή του περιλαμβάνει σε κάθε κεφάλαιο: -Τα Κύρια Σημεία του κεφαλαίου: με βάση τα οποία ο αναγνώστης θα κατανοήσει το νόημα και τον «κορ..
19,08€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Το βιβλίο αυτό περιέχει όλες τις ερωτήσεις και τις ασκήσεις (με τις απαντήσεις τους) του Υπουργείου Παιδείας (Κ.Ε.Ε.).Επιπλέον, περιέχει κριτήρια αξιολόγησης κατά κεφάλαιο.Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι να βοηθήσει τους μαθητές να ελέγχουν τις γνώσεις τους μετά το τέλο..
13,25€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Η έκδοση αυτή γράφτηκε με μεθοδικό τρόπο και σύμφωνα με τις αρχές της διδακτικής επιστήμης και αποτυπώνει την εμπειρία των προηγούμενων εκδόσεων, έτσι ώστε οι μαθητές/τριες να εμβαθύνουν στις οικονομικές έννοιες και να αντιμετωπίζουν τις πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρία..
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
Brand: Ζήτη
Πλήρης οδηγός επίλυσης θεωρητικών προβλημάτων και ασκήσεων.Για εργασία στο σπίτι και προετοιμασία των εξετάσεωνΠεριέχει κάθε τύπο προβλήματος που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις στις εξετάσειςΚάθε άσκηση-παράδειγμα επιλύεται με τη μέθοδο «βήμα προς βήμα», ώστε να γίνεται πλήρως κατανοητό κάθε πρόβλημαΑ..
18,02€
Χωρίς ΦΠΑ:17,00€
Περιέχει:- Διαγωνίσματα ανά κεφάλαιο και για όλη την ύλη- Συνδυαστικές ασκήσεις με τις απαντήσεις τους..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,87€
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται:- Στους μαθητές Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου- Στους εκπαιδευτικούςΠεριέχονται:- Θεωρητικές έννοιες- Μεθοδολογία ασκήσεων- Λυμένες ασκήσεις- Ασκήσεις για λύση με τις απαντήσεις τους- Απαντήσεις στις ερωτήσεις και στις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου- Ερωτήσεις κλειστού τύπου-..
20,90€
Χωρίς ΦΠΑ:19,72€
Το βιβλίο αυτό αποτελεί πλήρες βοήθημα για τους μαθητές της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής της Γ΄ Λυκείου, καθώς και χρήσιμο οδηγό για τους εκπαιδευτικούς που θα κληθούν να διδάξουν το μάθημα της Οικονομίας. Χάρη στην πληρότητα, την εγκυρότητα του περιεχομένου αλλά και το..
23,30€
Χωρίς ΦΠΑ:21,98€
Το βιβλίο αυτό αναλύει τις οικονομικές έννοιες που περιγράφονται στα κεφάλαια 4 και 5 και αφορούν τη Μικροοικονομία (ως συνέχεια του α΄ τόμου), καθώς και τα οικονομικά μεγέθη που αναλύονται στα κεφάλαια 7,9 και 10 και αφορούν στον κλάδο της Μακροοικονομίας (σύμφωνα με την εξεταστέα ύλη) του σχολικού..
19,20€
Χωρίς ΦΠΑ:18,11€
Η αναθεωρημένη αυτή 3η έκδοση γράφτηκε σύμφωνα με τις αρχές της διδακτικής και παιδαγωγικής επιστήμης και αποτυπώνει την εμπειρία των προηγούμενων εκδόσεων, έτσι ώστε οι μαθητές / τριες Γ΄ Λυκείου να εμβαθύνουν στις οικονομικές έννοιες, με μεθοδικό και συστηματικό τρόπο (όπως στις σελ. 29, 35, 85, ..
13,25€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Το βιβλίο Αρχές Οικονοµικής Θεωρίας της Γ΄ Λυκείου έχει διττό σκοπό:Για τους µαθητές, σκοπός του είναι να συµβάλει στην πλήρη κατανόηση και κατάκτηση του γνωστικού αντικειµένου (βασικές και άλλες οικονοµικές έννοιες), που πραγµατεύονται τα τρία πρώτα κεφάλαια του µαθήµατος. Για τους καθηγητές, να γί..
17,41€
Χωρίς ΦΠΑ:16,42€
Η νέα σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων για το μάθημα Βιολογία Γ΄ Λυκείου – Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας περιλαμβάνει τους Τόμους Α΄ και Β΄ και έχει γραφτεί σύμφωνα με τη νέα διδακτέα-εξεταστέα ύλη 2023-2024.Ο Α΄ Τόμος περιέχει:• Από το Α΄ Τεύχος του σχολικού βιβλίου τις ενότη..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,87€
Η Οικονομική επιστήμη είναι μια ζωντανή επιστήμη, η οποία ασχολείται με πολλά από τα ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή. Βέβαια δεν είναι ένα γνωστικό αντικείμενο που μπορεί ο μαθητής να το μάθει καλά μόνο με το διάβασμα.Με τις ασκήσεις όμως μπορεί να ανακαλύψει ότι η επιστήμη αυτή "ζωντ..
16,96€
Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Brand: Lisari.gr
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα χρηστικό εγχειρίδιο γλωσσικής διδασκαλίας της αρχαίας ελληνικής θεματογραφίας για τους μαθητές της Β και Γ Λυκείου, που προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και ένα χρήσιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς...
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,64€
Το παρόν βιβλίο στηρίζεται στα σχολικά βιβλία Πληροφορικής της Γ' Λυκείου του κύκλου Οικονομίας και Πληροφορικής και φιλοδοξεί να οργανώσει με αποτελεσματικό τρόπο τη θεωρητική ύλη των βιβλίων αυτών σε ένα ενιαίο σύνολο με μορφή ερωταπαντήσεων.Αποτελείται από δύο μέρη: Το Α' Μέρος περιλαμβάνει τη θε..
14,84€
Χωρίς ΦΠΑ:14,00€
Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται κριτήρια αξιολόγησης -ανά κεφάλαιο και επαναληπτικά- που αντιστοιχούν στη διδακτέα, εξεταστέα ύλη του μαθήματος ΑρχέςΟικονομικής Θεωρίας της Γ τάξης των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Kάθε κριτήριο αξιολόγησης περιέχει τέσσερις ομάδες θεμ..
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,75€
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζεται μία αναλυτική μεθοδολογική προσέγγιση των θεμάτων που σχετίζονται με τα κεφάλαια των Κρούσεων του Στερεού Σώματος και της Κβαντομηχανικής. Η ομαδοποίηση των ασκήσεων έχει γίνει με βάση το σχήμα της διάταξης που περιγράφεται σε κάθε περίπτωση. Εξετάζονται τα ερωτήματα πο..
39,00€
Χωρίς ΦΠΑ:36,79€
Brand: Lisari.gr
Το παρόν βιβλίο έχει στόχο να συμβάλει στην εξοικείωση του μαθητή με τη λατινική γλώσσα και τη ρωμαική λογοτεχνία, προσφέροντας του τη δυνατότητα να εξασκηθεί, μέσω στοχευμένων ασκήσεων, σε όλα τα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα που εξετάζονται στο μάθημα των Λατινικών στη Β και Γ Λυκείου...
29,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,21€
Ο Β΄ τόμος περιέχει τα κεφάλαια:• Διαφορικός Λογισμός• Ολοκληρωτικός ΛογισμόςΔομείται σε 15 ενότητες έτσι, ώστε οι έννοιες και οι ανάλογες ασκήσεις να γίνονται διακριτές.Ακολουθεί τη δομή του σχολικού βιβλίου.Κάθε ενότητα περιλαμβάνει:• Θεωρία με παρατηρήσεις και θεωρητικές επισημάνσεις προαπαιτο..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:23,58€
Πρόλογος-Μαθηματικά Προσανατολισμού Γ’Λυκείου Α΄ΤεύχοςΤο βιβλίο χωρίζεται σε 22 ενότητες. Κάθε ενότητα χωρίζεται στα παρα-κάτω μέρη:– Αναλυτική παρουσίαση της θεωρίας, οπτικοποιημένη, με πλήθος σχη-μάτων και παραδειγμάτων για την ευρεία κατανόηση της ύλης.– Πληθώρα λυμένων ασκήσεων, παρουσιάζοντας τ..
22,22€
Χωρίς ΦΠΑ:20,96€
Πρόλογος-Μαθηματικά Προσανατολισμού Γ’Λυκείου Α΄ΤεύχοςΤο βιβλίο χωρίζεται σε 22 ενότητες. Κάθε ενότητα χωρίζεται στα παρα-κάτω μέρη:– Αναλυτική παρουσίαση της θεωρίας, οπτικοποιημένη, με πλήθος σχη-μάτων και παραδειγμάτων για την ευρεία κατανόηση της ύλης.– Πληθώρα λυμένων ασκήσεων, παρουσιάζοντας τ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:23,58€
Brand: Ζήτη
Αγαπητοί μαθητές, καμμία θεωρία δεν μπορεί να εφαρμοστεί στη πράξη, αν δεν προηγηθεί η μελέτη και η αφομοίωση αυτής από εσάς. Σκοπός του βιβλίου αυτού, είναι αφενός μεν η κατανόηση των εννοιών, ορισμών και συμβόλων των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας, αφετέρου δε, η ανάπτυξη κριτικής σκέψης και ικανότητας..
9,54€
Χωρίς ΦΠΑ:9,00€
ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΌλη η θεωρία σε 25 πίνακεςΑσκησιολόγιο ανά φαινόμενοΜεθοδολογία σύνθεσης Συνοπτικής Απόδοσης & Ερμηνευτικού ΣχολίουΠαραγωγή Λόγου :Πως αξιοποιώ σημεία του κειμένουΗ Επικοινωνιακή Περίσταση450 Ασκήσεις Εμβάθυνσης35 Κριτήρια της Τράπεζας Θεμάτων με Πρόσθετα Ερωτήματα..
16,96€
Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Στην συλλογή υπάρχουν ασκήσεις που αφορούν την ανάλυση στο επίπεδο της Γ Λυκείου. Είναι ταξινομημένες κατά κεφάλαιο, περίπου με την σειρά που διδάσκονται στο Λύκειο.Το επίπεδο μερικών ασκήσεων είναι αρκετά υψηλό ιδίως των Γ, Δ ομάδων και υπερβαίνει τα θέματα των εξετάσεων στα ΑΕΙ, αλλά έτσι εξασφαλί..
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,75€
Το εκπαιδευτικό βιβλίο Το Αλφαβητάρι στα Νέα Ελληνικά Γ΄ Λυκείου περιλαμβάνει τριάντα (30) θεματικές ενότητες με πενήντα έξι (56) κριτήρια αξιολόγησης συνολικά. Κάθε θεματική ενότητα έχει διμερή δομή:• Θεματική ανάλυση: παρουσίαση της υπό πραγμάτευση έννοιας (φαινομενολογία, παθογένεια, συμπτωματο..
21,70€
Χωρίς ΦΠΑ:20,47€
Η Υγιεινή δημιουργήθηκε για τους μαθητές του Τομέα Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας των Επαγγελματικών Λυκείων, οι οποίοι προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αλλά και για τους εκπαιδευτικούς που αναζητούν ένα χρήσιμο εργαλείο για το έργο τους.Η ύλη έχει οργανωθεί ως εξής:•Αναλυτική παρουσίαση..
20,50€
Χωρίς ΦΠΑ:19,34€
Στο παρόν βιβλίο παρουσιάζονται αναλυτικά οι ενότητες «Κρούσεις», «Μηχανική Στερεού Σώματος» και «Ταλαντώσεις» που περιλαμβάνονται στη διδακτέα/εξεταστέα ύλη της Φυσικής Γ΄ Γενικού Λυκείου των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας για το σχολικό έτος 2022-2023.Κάθε ενότητα περιέχ..
21,90€
Χωρίς ΦΠΑ:20,66€
Η ΝΕΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ του εκπαιδευτικού βιβλίου Φυσική Γ΄ Λυκείου – Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, Α΄ τόμος περιέχει τα κεφάλαια: Κρούσεις και Μηχανική στερεού σώματος και ανταποκρίνεται στη ΝΕΑ ΔΙΔΑΚΤΕΑ-ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ 2022-23, όπως ορίζεται στο σχετικό ΦΕΚ 3731/14.07...
18,90€
Χωρίς ΦΠΑ:17,83€
Το νέο εκπαιδευτικό βιβλίο Φυσική Γ΄ Λυκείου – Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, Γ΄ τόμος περιέχει τα κεφάλαια: Μαγνητικό πεδίο, Ηλεκτρομαγνητική επαγωγή, Στοιχεία Κβαντομηχανικής και ανταποκρίνεται στη ΝΕΑ ΔΙΔΑΚΤΕΑ-ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ 2022-23, όπως ορίζεται στο σχετικό ΦΕΚ 3731/14..
26,70€
Χωρίς ΦΠΑ:25,19€
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣΤο βιβλίο περιέχει 28 τρίωρα κριτήρια αξιολόγησης για μια καλή επανάληψη πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις. Υπάρχουν κριτήρια αξιολόγησης διαβαθμισμένης δυσκολίας ανά κεφάλαιο, με συνδυασμούς κεφαλαίων και σε όλη την ύλη.Στο τέλος κάθε κριτηρίου μπορεί..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,98€
Στο παρόν βιβλίο παρουσιάζονται αναλυτικά οι ενότητες του Ηλεκτρομαγνητισμού και των Ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που περιλαμβάνονται στη διδακτέα/εξεταστέα ύλη της Φυσικής Γ΄ Γενικού Λυκείου των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας για το σχολικό έτος 2022-2023.Κάθε κεφάλαιο περιέ..
21,90€
Χωρίς ΦΠΑ:20,66€
Το νέο εκπαιδευτικό βιβλίο Φυσική Γ΄ Λυκείου – Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, Γ΄ τόμος περιέχει τα κεφάλαια: Μαγνητικό πεδίο και Ηλεκτρομαγνητική επαγωγή και ανταποκρίνεται στη ΝΕΑ ΔΙΔΑΚΤΕΑ-ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ 2022-23, όπως ορίζεται στο σχετικό ΦΕΚ 3731/14.07.2022.Τα κεφάλαια το..
22,25€
Χωρίς ΦΠΑ:20,99€
Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες και περιέχει μία σύντομη και αξιόπιστη επανάληψη της βασικής θεωρίας της Φυσικής Γ Λυκείου. Η τεράστια διδακτική εμπειρία του συγγραφέα σε συνδυασμό με δεκάδες ώρες δουλειάς για την δημιουργία του παρόντ..
4,45€
Χωρίς ΦΠΑ:4,20€
Το νέο εκπαιδευτικό βιβλίο Χημεία Γ΄ Λυκείου – Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, Α΄ τόμος περιέχει τα κεφάλαια: 1. Σύγχρονες αντιλήψεις για την ηλεκτρονιακή δομή του ατόμου και τον χημικό δεσμό, 2. Διαμοριακές δυνάμεις – Ωσμωτική πίεση, 3. Ενθαλπία αντίδρασης – Νόμοι Θερμοχημ..
26,70€
Χωρίς ΦΠΑ:25,19€
Εμφάνιση 1 έως 43 από 43 (1 Σελ.)
Λυκείου, Λύκειο