Menu
Your Cart

Β Λυκείου Γενικής Παιδείας

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Β! τάξης του Λυκείου αλλά και στουςσυναδέλφους, ως βοήθημα στην καθημερινή εργασία τους.Κάθε ενότητα περιέχει• Θεωρία -σχόλια και επισημάνσεις πάνω στην θεωρία στα πλαίσια της σχολικής ύλης.• Μεθοδολογία - λυμένες ασκήσεις όλων των βαθμών δυσκολίας.• Άλυτ..
18,50€
Χωρίς ΦΠΑ:17,45€
ΤριγωνομετριαΠολυωνυμαΓενικα Θεματα..
26,50€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Όταν ξεκινήσαμε να συγγράφουμε το παρόν βοήθημα, είχαμε ως στόχο τη δημιουργία ενός βιβλίου, το οποίο να μπορεί ένας μαθητής να το διαβάσει μόνος του.Για αυτό το λόγο, εκτός από την αναλυτική θεωρία και την πληθώρα λυμένων παραδειγμάτων, συσχετίσαμε κάθε λυμένο παράδειγμα με τις σκέψεις που πρέπει ν..
26,50€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Ζήτη
Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο με βάση την αναμορφωμένη έκδοση του σχολικού βιβλίου Άλγεβρας Β΄ Λυκείου, που θα διδάσκεται από το σχολικό έτος 2012-2013. Είναι ένα σημαντικό βοήθημα για τους μαθητές, αλλά και οι συνάδελφοι καθηγητές θα βρουν πλούσιο υλικό για το έργο τους. Κάθε ενότητα περιλαμβ..
19,08€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Το παρόν βιβλίο θέτει ως στόχο του να αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα τόσο για τους μαθητές της Β΄ Λυκείου όσο και για τους συναδέλφους. Κάθε κεφάλαιο αποτελείται από ενότητες, καθεμία από τις οποίες περιέχει: -Θεωρία σε μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων, η οποία συνοδεύεται από σχόλια και παρατηρήσεις. ..
17,41€
Χωρίς ΦΠΑ:16,42€
Το παρόν βιβλίο θέτει ως στόχο του να αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα τόσο για τους μαθητές της Β’ Λυκείου όσο και για τους συναδέλφους καθηγητές. Κάθε κεφάλαιο αποτελείται από ενότητες, καθεμία από τις οποίες περιέχει: -Θεωρία σε μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων, η οποία συνοδεύεται από σχόλια και παρα..
17,41€
Χωρίς ΦΠΑ:16,42€
Τα Θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, με κλιμακωτή διάταξη των Θεμάτων σε κάθε κεφάλαιο και σε κάθε παράγραφο.Ο διαχωρισμός των θεμάτων έγινε σε 2 ομάδες, για τα Θέματα "2" και τα Θέματα "4" αντίστοιχα, όπως είναι ανηρτημένα στον ιστότοπο το..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,09€
[...] Στη συγγραφή αυτού του βοηθήματος επιχειρήσαμε να παρουσιάσουμε τις κύριες κατευθυντήριες γραμμές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και να ταξινομήσουμε τις διάφορες μεθόδους λύσης. Φροντίσαμε να ξεκινούμε πάντα από απλά παραδείγματα και να ανεβάζουμε σταδιακά και μεθοδικά το επίπεδο, για ν..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:18,77€
Το βιβλίο "Άλγεβρα Β΄ Λυκείου - Γενικής Παιδείας" περιέχει:- Θεωρία με παρατηρήσεις - Υποδειγματικά λυμένες ασκήσεις με μεθοδολογία- Εφαρμογές μετά από κάθε λυμένη άσκηση- Ασκήσεις για λύση κλιμακούμενης δυσκολίας και ομαδοποιημένες σε αναλογία με τις λυμένες- 43 Επαναληπτικά θέματα- Επαναληπτικά Κρ..
23,40€
Χωρίς ΦΠΑ:22,08€
Ανάλογα με την ύλη, κάθε ενότητα περιλαμβάνει:- Συνοπτική θεωρία με παραδείγματα και εύστοχες παρατηρήσεις, στα σημεία που κρίνεται απαραίτητο από τους συγγραφείς ότι πρέπει να δοθούν κάποιες διευκρινίσεις.- Ερωτήσεις εμπέδωσης με απάντηση.- Λυμένες ασκήσεις.- Ερωτήσεις κατανόησης προς απάντηση.- Ασ..
22,80€
Χωρίς ΦΠΑ:21,51€
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της Β' τάξης του γενικού λυκείου και φιλοδοξία του είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο και χρηστικό βοήθημα στο μάθημα της Άλγεβρας Γενικής Παιδείας αλλά και μέσο μύησής τους στη γοητεία των Μαθηματικών. Των Μαθηματικών ως βασικό γύμν..
11,77€
Χωρίς ΦΠΑ:11,10€
Το εκπαιδευτικό βιβλίο Βιολογία Β΄ Λυκείου γράφτηκε σύμφωνα με το νέο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών για το μάθημα της Βιολογίας στη Β΄ τάξη του Γενικού Λυκείου και περιλαμβάνει τα κεφάλαια: Άνθρωπος και υγεία, Άνθρωπος και περιβάλλον, Εξέλιξη.Κάθε κεφάλαιο οργανώνεται σε διδακτικές ενότητες και περιέχ..
17,80€
Χωρίς ΦΠΑ:16,79€
Κάθε ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ της Β' Λυκείου αναλύεται –πέραν του εννοιολογικού του πλαισίου– και σε επίπεδο ΚΕΙΜΕΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ, ώστε ο μαθητής να «προπονηθεί» στην κορυφαία «άσκηση» της επιλογής και επεξεργασίας των επιχειρημάτων, όπως αυτά προκύπτουν από τα κείμενα που θα μελετά. Παράλληλα, η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓ..
18,80€
Χωρίς ΦΠΑ:17,74€
Κάθε ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ της Β΄ Λυκείου αναλύεται -πέραν του εννοιολογικού του πλαισίου- και σε επίπεδο ΚΕΙΜΕΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ, ώστε ο μαθητής να "προπονηθεί" στην κορυφαία "άσκηση" της επιλογής και επεξεργασίας των επιχειρημάτων, όπως αυτά προκύπτουν από τα κείμενα που θα μελετά. Παράλληλα, η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓ..
18,80€
Χωρίς ΦΠΑ:17,74€
Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να συμβάλει στη σωστή προετοιμασία των μαθητών της Β΄ Λυκείου στο νέο μάθημα Εισαγωγή στις Αρχές της Επιστήμης των Η/Υ. Προσαρμοσμένο στις αυξημένες διδακτικές ανάγκες, αποτελεί μια συγκροτημένη πρόταση για τη διδασκαλία και την εξέταση του μαθήματος. Είναι οργανωμένο σε μαθ..
15,40€
Χωρίς ΦΠΑ:14,53€
Το βιβλίο αυτό είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στο νέο σχολικό εγχειρίδιο της Έκφρασης - Έκθεσης Β΄ Λυκείου και αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη διδασκαλία και την εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος, εφόσον αποσκοπεί να βοηθήσει τόσο τους μαθητές όσο και τους εκπαιδευτικούς όχι μόνο να αντιμετω..
18,60€
Χωρίς ΦΠΑ:17,55€
Στο μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας της Β' τάξης του Ενιαίου Λυκείου:1. Ο μαθητής απαντά γραπτά σε ερωτήσεις που αφορούν ένα κείμενο και με τις οποίες: α) επιδιώκεται να κατανοεί ο μαθητής το περιεχόμενο ενός κειμένου, δηλαδή:- να διακρίνει τους τρόπους πειθούς (επίκληση στη λογική, επίκληση στο συν..
26,50€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Ζήτη
Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, από τον Ροβινσώνα Κρούσο ως τον Αλ Καπόνε, στη σειρά..
18,02€
Χωρίς ΦΠΑ:17,00€
Περιλαμβάνει:- Συνοπτική θεωρία με διαγράμματα- Αναλυτικές απαντήσεις στις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου- 12 Διαγωνίσματα για όλη την εξεταστέα ύλη με επιλεγμένα θέματα από την Τράπεζα Θεμάτων..
12,70€
Χωρίς ΦΠΑ:11,98€
Περιέχει:- Συνοπτική παρουσίαση θεωρίας - σχεδιαγράμματα- Χρονολογικούς πίνακες- Τη θεωρία σε ερωτήσεις-απαντήσεις- Απαντήσεις στις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου- 250 επαναληπτικές ερωτήσεις, 350 ερωτήσεις νέου τύπου- Ερωτήσεις πάνω σε ιστορικές πηγές..
16,40€
Χωρίς ΦΠΑ:15,47€
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο βοήθημα για το μαθητή και ένα εργαλείο δουλειάς για τον καθηγητή σε μονιμότερη βάση.Τα κύρια γνωρίσματά του είναι τα ακόλουθα:-Η ανάπλαση του κειμένου κάθε ενότητας με τη μορφή διαγράμματος, οι διεξοδικοί χρονολογικοί πίνακες που ακολουθούν, καθώς και η..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,62€
Βοήθημα για την Ιστορία Β΄ Λυκείου, σύμφωνα με τη νέα διδακτέα και εξεταστέα ύλη, το οποίο περιλαμβάνει Κριτήρια αξιολόγησης στηριγμένα στην Τράπεζα θεμάτων...
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:8,96€
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει την ερμηνευτική προσέγγιση όλων των κειμένων της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας τα οποία περιέχονται στο σχολικό βιβλίο της Β΄ Ενιαίου Λυκείου. Έχει να προσφέρει πέρα από τις απαραίτητες σχετικές γνώσεις και τη μέθοδο με την οποία μπορεί ο μαθητής να πλησιάζει ένα κείμενο, συμβ..
19,80€
Χωρίς ΦΠΑ:18,68€
Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται κριτήρια αξιολόγησης σύμφωνα με την νέα ύλη της Βιολογίας Γενικής Παιδείας Β’ Λυκείου:• ανά μάθημα και ενότητα• ανά κεφάλαιο• επαναληπτικά κριτήρια σε όλη την ύλη, καθώς και• πλήρεις και αναλυτικές απαντήσεις σε όλα τα κριτήρια. Ορισμένα από τα θέματα αντλήθηκαν ή εμπ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,15€
Περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό πρωτότυπων λεξιλογικών ασκήσεων, που συμβάλλουν στη γλωσσική καλλιέργεια των μαθητών και των μαθητριών. Οι ασκήσεις αυτές μπορούν να αξιοποιούνται για τη διδασκαλία του λεξιλογίου στο πλαίσιο του μαθήματος των Νέων Ελληνικών, ώστε οι μαθητές και οι μαθήτριες να είναι σε θέ..
12,20€
Χωρίς ΦΠΑ:11,51€
Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο βοήθημα για τους μαθητές της Β ́ Λυκεί- ου, καθώς και για όσους διδάσκουν το μάθημα της Έκφρασης Έκθεσης στη Β ́ Λυκείου, γιατί αποτελεί μια ολοκληρωμένη θεώρηση του μαθήματος.Περιέχει:όλη τη Θεωρία– με Πίνακες και Παραδεί..
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,04€
Νέα, αναμορφωμένη έκδοση, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες διδασκαλίας και αξιολόγησης του μαθήματος, το οποίο πλέον εξετάζεται με το σύστημα της Τράπεζας θεμάτων...
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,62€
Πλήρες βοήθημα για την Άλγεβρα γενικής παιδείας της Β΄ Γενικού Λυκείου, σύμφωνα με το νέοαναλυτικό πρόγραμμα που ισχύει από το σχολικό έτος 2012-2013...
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,11€
Βοήθημα για το νέο σχολικό βιβλίο, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σπουδών που ισχύει από Σεπτέμβριο 2012...
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,11€
Το εκπαιδευτικό βιβλίο ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ για τη Β΄ Λυκείου – Συνεξέταση Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας οργανώνεται σε τρεις (3) άξονες: 1. Νεοελληνική Γλώσσα – Η θεωρία, που περιλαμβάνει τρία μέρη, σύμφωνα με τον νέο τρόπο αξιολόγησης:Μέρος 1ο: Κατανοώντας το κείμενοΑ. Κατανοώντας τις πληροφορίες τ..
21,70€
Χωρίς ΦΠΑ:20,47€
Το νέο εκπαιδευτικό βιβλίο ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Β΄ Λυκείου – Θεωρία και Διδακτικές Προτάσεις για την Ενιαία ΕξέτασηΝεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση διδασκαλίας στοχευμένηστον νέο τρόπο αξιολόγησης [ΦΕΚ 4134/09/09/2021] και στο υλικό της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:23,58€
Brand: Ζήτη
ο συγκεκριμένο βιβλίο έχει στόχο να αποτελέσει πολύτιμο οδηγό για τον μαθητή της Β' τάξης Λυκείου, διευρύνοντας την αναγνωστική του ικανότητα και οξύνοντας την κρίση του τόσο στη Γλώσσα όσο και στη Λογοτεχνία.Παράλληλα, τον προετοιμάζει κατάλληλα, ώστε να ανταποκριθεί με επιτυχία στις νέες απαιτήσει..
19,61€
Χωρίς ΦΠΑ:18,50€
Το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας αποτελεί το μέσο για την κατάκτηση της γλωσσικής επίγνωσης των μαθητών και των μαθητριών. Μία κατάκτηση που απαιτεί βαθιά γνώση των γλωσσικών φαινομένων και δυναμική ενίσχυση των αναγνωστικών τους δεξιοτήτων, προκειμένου να μπορούν να κατανοούν τις ..
27,03€
Χωρίς ΦΠΑ:25,50€
Brand: Ζήτη
Το βιβλίο αυτό έχει στόχο να αποτελέσει πολύτιμο οδηγό για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β΄ τάξης Λυκείου προετοιμάζοντάς τους κατάλληλα για τις προαγωγικές εξετάσεις, σύμφωνα με την Τράπεζα Θεμάτων. Σε αυτό περιέχονται 70 ολοκληρωμένα κριτήρια νεοελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας από την τράπε..
24,38€
Χωρίς ΦΠΑ:23,00€
Το βιβλίο αυτό περιέχει:- Αναλυτική εισαγωγή και γενική ανάλυση του έργου- Ερμηνευτικές και λεξιλογικές ασκήσεις με τις απαντήσεις τους- Απαντήσεις στα θέματα για μελέτη και στις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου..
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
Περιέχει:- Ερωτήσεις εισαγωγής με απαντήσεις- Μετάφραση κειμένου σε συντακτική σειρά- Ερμηνευτικά σχόλια- Ανακεφαλαιωτικές ερωτήσεις κατανόησης- Επικάλυψη ασκήσεων σχολικού βιβλίου- Γραμματική εξομάλυνση- Επικάλυψη κριτηρίων αξιολόγησης ΚΕΕ- Συντακτική ανάλυση...
19,08€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Περιέχει: Κείμενο - Μετάφραση. Γλωσσικά σχόλια (γραμματικά, συντακτικά, λεξιλογικά). Ερμηνευτική και αισθητική προσέγγιση μέσω ερωτήσεων - απαντήσεων. Κριτήρια αξιολόγησης...
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,98€
Νέα πλήρης επίτομη έκδοσηΗ διδακτική ύλη χωρίζεται σε ενότητες, σύμφωνα με τα πραγματικά δεδομένα της σχολικής πράξης, και η δομή και η οργάνωση του βιβλίου συμβάλλουν στην απόκτηση της αναγκαίας γνώσης για την επιτυχή αντιμετώπιση των εξετάσεων.Περιλαμβάνονται απαντήσεις σε όλες τις ασκήσεις του σχ..
16,50€
Χωρίς ΦΠΑ:15,57€
Brand: Ίαμβος
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση διδασκαλίας για τον μαθητή και τον εκπαιδευτικό. Περιλαμβάνει:•100 επιλεγμένα Κριτήρια Αξιολόγησης από την Τράπεζα Θεμάτων του ΙΕΠ κατανεμημένα στις θεματικές ενότητες της Β΄ Λυκείου. •30 επιλεγμένα Κριτήρια Αξιολόγησης από την Τράπεζα Θεμάτων του ΙΕΠ..
23,90€
Χωρίς ΦΠΑ:22,55€
Το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί σύμφωνα με τον νέο τρόπο αξιολόγησης για τη Φυσική Β΄ Λυκείου Γενικής Παιδείας.Περιέχει όλη την ύλη κατανεμημένη σε 16 (δεκαέξι) διδακτικές ενότητες καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει:•Αναλυτική θεωρία με τη μορφή ερωτήσεων – απαντήσεων•Θέματα για απάντηση σύμφωνα με τον..
24,70€
Χωρίς ΦΠΑ:23,30€
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται με αναλυτικό τρόπο οι δύο πρώτες ενότητες («Δυνάμεις μεταξύ ηλεκτρικών φορτίων» και «Συνεχές ηλεκτρικό ρεύμα») της διδακτέας ύλης της Φυσικής γενικής παιδείας της B΄ Λυκείου.Σε κάθε κεφάλαιο περιέχονται:• Θεωρία με μορφή ερωτήσεων, ώστε ο μαθητής να επικεντρώνεται στο ..
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,11€
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται με αναλυτικό τρόπο οι δύο τελευταίες ενότητες («Το φως» και «Ατομικά φαινόμενα») της διδακτέας ύλης της Φυσικής γενικής παιδείας της B΄ Λυκείου.Σε κάθε κεφάλαιο περιέχονται:• Θεωρία με μορφή ερωτήσεων, ώστε ο μαθητής να επικεντρώνεται στο συγκεκριμένο θέμα.• Παρατηρήσε..
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,11€
Όλη η θεωρία που προβλέπεται από τη διδακτέα ύλη του νέου προγράμματος παρουσιάζεται αναλυτικά με τη μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων.Η επιβεβαίωση της κατανόησης της θεωρίας επιτυγχάνεται με ένα μεγάλο αριθμό ερωτήσεων κλειστού και ανοιχτού τύπου.Οι παρατηρήσεις και η θεωρία συνοψίζουν τις πιο συνηθισμέν..
21,40€
Χωρίς ΦΠΑ:20,19€
Η συγγραφή αυτού του βιβλίου έγινε με τέτοιον τρόπο, ώστε ο μαθητής να ξεκινά από τη θεωρία και να κατανοεί αποτελεσματικά σύνθετες χημικές έννοιες, να μαθαίνει τη μεθοδολογία επίλυσης των ασκήσεων από τις λυμένες εφαρμογές και να συνεχίζει με την επίλυση ασκήσεων και προβλημάτων αυξανόμενης δυσκολί..
19,00€
Χωρίς ΦΠΑ:17,92€
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται με αναλυτικό τρόπο η διδακτέα ύλη της Χημείας Β΄ Λυκείου. Ακολουθείται πιστά η δομή του σχολικού βιβλίου.Περιέχει:- αναλυτική θεωρία για πλήρη κατανόηση της ύλης- ερωτήσεις θεωρίας με τη σωστή απάντηση- ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με αιτιoλόγηση για τη θεωρία- βασικές..
18,80€
Χωρίς ΦΠΑ:17,74€
Εμφάνιση 1 έως 46 από 46 (1 Σελ.)
Λυκείου, Γενικής, Παιδείας