Menu
Your Cart

Δημοτικό

Οι Νέες Παιχνιδοκάρτες Η ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι για έναν ή περισσότερους παίκτες. Περιέχει 49 κάρτες. (Από την έκδοση)..
7,99€
Χωρίς ΦΠΑ:6,44€
Brand: ΜΙΝΩΑΣ
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε παιδιά που έχουν τελειώσει το Νηπιαγωγείοκαι ετοιμάζονται για το Δημοτικό Σχολείο. Είναι αφιερωμένο στα Μαθημα-τικά και στόχος του είναι να ανακεφαλαιώσει τις σχετικές γνώσεις των παι-διών με τρόπο διασκεδαστικό και δημιουργικό, προκειμένου να γίνει πιοομαλή η μετάβασή ..
7,70€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Η Δημιουργική Γραφή χαρακτηρίζεται από μεγάλη ελευθερία στο πλαίσιο, τη θεματική και την έκταση, πολύ πιο ευρύ από εκείνο του μαθήματος της Έκθεσης. Είναι ο καλύτερος τρόπος προκειμένου να αναπτύξει τη φαντασία και το λεξιλόγιό του ένα παιδί και να βελτιώσει τις επιδόσεις του στην παραγωγή λόγου.Το ..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,09€
Αγαπητέ μικρέ μου φίλε, χαίρομαι που διάλεξες να παίξεις μαζί μου το παιχνίδι της ορθογραφίας. Χαίρομαι, γιατί δείχνεις ότι έχεις μεράκι και θέληση να νικήσεις. Εμπρός λοιπόν, κράτα το μολύβι στο χέρι και βάλε τα δυνατά σου. Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Εκείνο που έχω να σου πω εγώ είναι ..
11,10€
Χωρίς ΦΠΑ:10,47€
"Το «Μαθαίνω ορθογραφία παίζοντας» είναι μία σειρά ασκήσεων που ετοίμασα για να διδάξω στα παιδιά ορθογραφία.Με το «Μαθαίνω Ορθογραφία παίζοντας» επιθυμώ να εμπνεύσω τους εκπαιδευτικούς να το χρησιμοποιήσουν στην τάξη τους, να το εντάξουν στις δημιουργικές δράσεις τους ή ακόμα και να υλοποιήσουν εκπ..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,09€
Με το παρόν εκπαιδευτικό βοήθημα καταθέτουμε διδακτική πρόταση, με συστηματικές, παιγνιώδεις και δημιουργικές ασκήσεις, υποδείξεις και τεχνικές, για τη βελτίωση της γραπτής έκφρασης (του γραπτού λόγου) των μαθητών των Α΄, Β΄ και Γ΄ δημοτικού, δηλαδή την παραγωγή ποικίλης μορφής και χρήσης γραπτών κε..
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
Η διδασκαλία των Μαθηματικών στο Δημοτικό Σχολείο θεμελιώνει τις βάσεις της λογικής σκέψης των παιδιών και δίνει μια καλή ευκαιρία να καλλιεργηθεί η έμφυτη περιέργειά τους και η επιθυμία για διερεύνηση. Για διάφορους λόγους, το τέλος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης βρίσκει πολλούς μαθητές να έχουν χάσε..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,87€
Brand: Κνωσός
Τα κυβάκια αριθμητικής ΚΝΩΣΟΣ αποτελούν ένα πρότυπο εκπαιδευτικό υλικό, για ολοκληρωμένη προετοιμασία, κατανόηση και εμπέδωση των μαθηματικών εννοιών, από τους μικρούς μας μαθητές. Σετ με 50 (κόκκινη βαλίτσα) κυβάκια σε πέντε χρώματα ενώνονται μεταξύ τους για τη δημιουργία της δεκάδας αλλά και την ..
9,91€
Χωρίς ΦΠΑ:7,99€
Brand: Κνωσός
Τα κυβάκια αριθμητικής ΚΝΩΣΟΣ αποτελούν ένα πρότυπο εκπαιδευτικό υλικό, για ολοκληρωμένη προετοιμασία, κατανόηση και εμπέδωση των μαθηματικών εννοιών, από τους μικρούς μας μαθητές. Σετ με 100 (πράσινη βαλίτσα) κυβάκια σε πέντε χρώματα ενώνονται μεταξύ τους για τη δημιουργία της δεκάδας αλλά και την ..
14,51€
Χωρίς ΦΠΑ:11,70€
- Κρατήστε τα μικρά παιδιά σας απασχολημένα κατά τη διάρκεια των διακοπών! - Εύκολα παράλληλα κείμενα και δραστηριότητες σε ελληνικά και αγγλικά. Περιλαμβάνει τις δραστηριότητες: - Ακολουθώντας οδηγίες - Βάζοντας σε σειρά οδηγίες - Ζωγράφισε... Μετά γράψε - Διάβασε, σκέψου, κόψε και κόλλησε ..
12,20€
Χωρίς ΦΠΑ:11,51€
Αυτή τη φορά η Αθηνά Κυριακίδου, η συγγραφέας του βιβλίου "Πράσινη Πρίζα", "παίζει" με τα ρήματα και μας μαθαίνει γραμματική. Δυο χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου βιβλίου της, που απευθυνόταν κυρίως σε παιδιά ή και γονείς παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες, η συγγραφέας εκδίδει το δεύτερό της..
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,75€
Μαθαίνω την προπαίδεια εύκολα και απλά! Τώρα η προπαίδεια έγινε παιχνιδάκι! Αν το παιδί σας δυσκολεύεται να μάθει απέξω την προπαίδεια, ακολουθήστε τις απλές συμβουλές και τα έξυπνα κόλπα αυτού του βιβλίου. Θα το βοηθήσουν όχι μόνο να τη μάθει παίζοντας, αλλά και να τη θυμάται για πάντα. - Πο..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,49€
Brand: Κέδρος
Το βιβλίο αυτό εισάγει με τρόπο υπεύθυνο, εύληπτο και ευχάριστο το μικρό αναγνώστη στις βασικές μαθηματικές έννοιες που θα συναντήσει στα πρώτα χρόνια του σχολείου. Μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί ως λεξικό, είτε να διαβαστεί από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς το παιδί προχωράει σε όλο και πιο σύνθετε..
11,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,27€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 20 (1 Σελ.)
Δημοτικό, Σχολικά, Βοηθήματα