Menu
Your Cart

Γ Γυμνασίου

Brand: Lisari.gr
-Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα χρηστικό εγχειρίδιο γλωσσικής διδασκαλίας της αρχαίας ελληνικής γλώσσας για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, αλλά και ένα χρήσιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς. Σχεδιασμένο από εκπαιδευτικούς, ανταποκρίνεται πλήρως στις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών και στις διδακτικές..
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,04€
Το βιβλίο αυτό στοχεύει να βοηθήσει τους µαθητές της Γ΄ Γυµνασίου να κατανοήσουν καλύτερα την ύλη του µαθήµατος της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας. Επιθυµία µας είναι να λειτουργήσει ως ένας χρήσιµος βοηθός στην καθηµερινή τους µελέτη. Για τον λόγο αυτό, το βιβλίο είναι δοµηµένο έτσι, ώστε να µπορεί να χ..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,98€
Το βιβλίο φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ασφαλή οδηγό για τη διδασκαλία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, ένα σημαντικό βοήθημα για τον μαθητή και ένα χρήσιμο εργαλείο για τον εκπαιδευτικό.Η δομή του βιβλίου είναι σύμφωνα με τις 12 Ενότητες του εγκεκριμένου σχολικού, απαντά σε όλες τις ερωτήσεις και ασκή..
18,02€
Χωρίς ΦΠΑ:17,00€
Στο βιβλίο αυτό επιχειρείται ερμηνευτική προσέγγιση των διδακτέων ενοτήτων του νέου σχολικού βιβλίου. Το κείμενο κάθε ενότητας προσφέρεται κατά συντακτική σειρά σε αντικριστή μετάφραση στη νεοελληνική, και ακολουθεί γλωσσική, νοηματική και ερμηνευτική ανάλυση. Παρατίθενται λεξιλογικές, ετυμολογικές ..
10,80€
Χωρίς ΦΠΑ:10,19€
Περιλαμβάνει: - Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου - Απαντήσεις σε ερωτήσεις από το βιβλίο του εκπαιδευτικού - Επεξεργασία διαθεματικών εργασιών - Κριτήρια αξιολόγησης (με τις απαντήσεις τους)...
19,91€
Χωρίς ΦΠΑ:18,78€
Brand: Ζήτη
Το βοηθηματικό βιβλίο λειτουργεί εφόσον είναι απλό, πλήρες και διδακτικό. Απλό είναι όταν απαντά στα απαραίτητα με σαφήνεια και λιτότητα. Πλήρες είναι όταν καλύπτει όλες τις ανάγκες του χρήστη, όταν συμπληρώνει, επεξηγεί, λύνει απορίες, χωρίς να φορτώνει με περιττές "γνώσεις". Διδακτικό το βοηθηματ..
16,96€
Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Βοήθημα για το αντίστοιχο σχολικό βιβλίο. Περιλαμβάνει τις απαντήσεις στις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου, καθώς και συμπληρωματικές ασκήσεις...
17,70€
Χωρίς ΦΠΑ:16,70€
Το βιβλίο συμβάλλει στη δημιουργική προσέγγιση των ανθολογημένων κειμένων του νέου σχολικού εγχειριδίου και στη μύηση των μαθητών στον αρχαίο ελληνικό λόγο. Η οργάνωση της ύλης του συμπορεύεται με τη διάταξη του σχολικού βιβλίου, όμως την εμπλουτίζει με πρόσθετο διδακτικό υλικό, απαραίτητο για την α..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:18,77€
Το βιβλίο αυτό αποτελεί συντομεμευμένη έκδοση του αντίστοιχου βιβλίου που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη. Είναι ένα εύχρηστο και οικονομικό βοήθημα. Περιλαμβάνει τις μεταφράσεις των αποσπασμάτων του σχολικού βιβλίου, γραμματική και συντακτική ανάλυσή τους, καθώς και απαντήσεις σε όλες τις ασκήσε..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,23€
Περιέχει:- Επανάληψη θεωρίας Α΄ - Β΄ Γυμνασίουα: Ετυμολογία - Γραμματική - Σύνταξη- Κείμενο - Μετάφραση / Άγνωστες Λέξεις - Φράσεις- Νέος τρόπος συμπαρουσίασης γραμματικής και σύνταξης του κειμένου - Χρονικές και εγκλιτικές αντικαταστάσεις- Πραγματολογικά - Ερμηνευτικά σχόλια- Γλωσσική επεξεργασία λ..
18,50€
Χωρίς ΦΠΑ:17,45€
Κάθε βιβλίο περιέχει: - Αναλυτική παρουσίαση της ύλης κάθε διδακτέας ενότητας με επαγωγική και εποπτική μέθοδο, στηριγμένη στις σύγχρονες αρχές της διαθεματικής διδασκαλίας. - Διεξοδικές επεξηγήσεις και διαφωτιστικά σχόλια για οποιοδήποτε θέμα ή ακόμη παράλληλο υλικό που δίνεται σε κάθε ενότητα, μ..
10,80€
Χωρίς ΦΠΑ:10,19€
Brand: Ζήτη
To βιβλίο αυτό γράφτηκε για να βοηθήσει το μαθητή της Γ' Γυμνασίου στην κατανόηση των θεμελιωδών γνώσεων της Βιολογίας που πραγματεύεται το σχολικό εγχειρίδιο. Κάθε ενότητα του βιβλίου αυτού αποτελείται από τα παρακάτω: - Εισαγωγή στη θεωρία: παρουσιάζεται περιληπτικά η θεωρία της συγκεκριμένης ενό..
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να συμβάλει στη σωστή προετοιμασία των μαθητών της Γ΄ γυμνασίου στο μάθημα της βιολογίας.Κάθε ενότητα περιλαμβάνει:- Παρουσίαση του περιεχομένου κάθε μαθήματος μέσα από ευσύνοπτα διαγράμματα και ερωτήσεις-απαντήσεις- Απαντήσεις σε όλες τις ασκήσεις του "Βιβλίου του μαθητή" (..
14,80€
Χωρίς ΦΠΑ:13,96€
850 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΕΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ - ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΕΣ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΚΕΣ Θέματα και Ασκήσεις που περιέχει το βιβλίο:Από τα Λεξικολογικά – Σημασιολογικά τα ρήματα ἐκλέγομαι, φαίνομαι, δίδωμι, αἱρέω -ῶ, δύναμαι, γράφω, ῥέω, τρέφω, φεύγω, καίω και καλέω -ῶ με τα ομόρριζά τους με μορφή λεξιλογικών πινάκων.• ..
21,20€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Το βιβλίο αυτό ολοκληρώνει τη σειρά των "Γλωσσικών Ασκήσεων της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας" του Γυμνασίου (Α΄, Β΄, Γ΄ τόμοι). Το βιβλίο έχει ως πρωταρχικό σκοπό την εξοικείωση των μαθητών με την ιδιομορφία της αρχαίας γλώσσας, σε όλα τα επίπεδα: σημασιολογικό-λεξιλογικό, μορφολογικό-ετυμολογικό, γραμ..
14,30€
Χωρίς ΦΠΑ:13,49€
«Γνωρίζω Αρχαία, Μαθαίνω Νέα» για την Γ΄ Γυμνασίου ένα μοναδικό βιβλίο που μυεί την αναγνώστη στον μαγικό κόσμο της γλώσσας μας, εμπλουτίζοντας, παράλληλα, το λεξιλόγιό του...
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,32€
Η γραφή είναι πάντα δημιουργική.Η Δημιουργική γραφή στη σχολική τάξη μπορεί να βοηθήσε σημαντικά τους μαθητές:- να βρούν το δρόμο της γραφής πιο εύκολα- να αποφασίσουν να γράψουν για να ευχαριστηθούν,- να απελευθερωθούν απο φόβους και ενδοιασμούς...Μπορούμε, δηλαδή να τους ενθαρρύνουμε, αν διαγνωστε..
18,02€
Χωρίς ΦΠΑ:17,00€
Με τον προφορικό λόγο ο άνθρωπος φανερώνει τις ψυχικές διαθέσεις και μεταπτώσεις του. Αποδίδει όλες τις αποχρώσεις των συναισθημάτων και των ιδεών του. Γίνεται πιο πειστικός με τη χρήση του ζωντανού και δυνατού προφορικού λόγου. Εκφράζει απλά και αυθόρμητα τις εμπειρίες και τα βιώματά του, τις σκέψε..
26,50€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Κέδρος
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και έχει ως στόχο να λειτουργήσει επικουρικά στη διδασκαλία του νέου σχολικού εγχειριδίου. Γι' αυτό το λόγο, "παρακολουθώντας" κριτικά το σχολικό βιβλίο, περιέχει: - Συνοπτική παρουσίαση του μύθου και της εξέλιξής του. - Παρουσίαση των στόχω..
11,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,27€
Το κατάλληλο βιβλίο για να ασκηθεί ο μαθητής στην Παραγωγή Λόγου και να μάθει να γράφει τα δικά του κείμενα με εύκολο και σωστό τρόπο. Το βιβλίο περιλαμβάνει: • Θεωρία, παραδείγματα και ασκήσεις για τα κειμενικά είδη και τα στοιχεία τεχνικής στην ανάπτυξη κειμένου • Αναπτυγμένα θέματα (παράγραφοι κ..
12,20€
Χωρίς ΦΠΑ:11,51€
Το εκπαιδευτικό βιβλίο Εκθέσεις για την Γ΄ Γυμνασίου αποτελεί ένα απαραίτητο βοήθημα για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και ανταποκρίνεται στον νέο τρόπο αξιολόγησης (Συνεξέταση Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας) κατά τις Προαγωγικές εξετάσεις του Γυμνασίου.Οργανώνεται σε πέντε (5) μέρη:Μέρος..
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,11€
[...] Το βιβλίο αυτό έρχεται να σε βοηθήσει με:- οδηγίες για την παραγωγή λόγου μέσα σε κείμενα- υποστηρικτικό υλικό, με ιδέες και επιχειρήματα- κείμενα που αναφέρονται στα θέματα των ενοτήτων του σχολικού βιβλίου της Γ΄γυμνασίου- εκθέσεις μαθητών, που διορθώνονται και αναδομούνται- πρόσθετα θέματα ..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,49€
Το βίβλίο του εκπαιδευτικού Ν. Σφυρή ακολουθεί τη σειρά ενοτήτων της σχολικής ύλης και έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να εξασκηθείτε στην Αρχαία Ελληνική Γραμματική και το Συντακτικό της Α΄ τάξης του Γυμνασίου. Σε αυτό εμπεριέχονται πάνω από 150 ασκήσεις πολλών και διαφορετικών τύπων (π.χ. σταυρόλεξα..
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,04€
Συγγραφείς: Παναγιώτης Δουφεξή, Αθανάσιος Καλπάκος, Θεοδοσία Κυριάκου, Κατερίνα Λουκά, Αλέξανδρος Παπαγιαννακόπουλος, Αρετή Σουρούφη, Μιλτιάδης ΤσαμουργκέληςΛογοτεχνία, Ιστορία, Ευριπίδη Ελένη, Βιολογία, Κοινωνική & Πολιτική Αγωγή, Θρησκευτικά, Πληροφορική είναι τα μαθήματα της Γ΄ Γυμνασίου τα οποία..
22,50€
Χωρίς ΦΠΑ:21,23€
Το βιβλίο αυτό είναι ένα πλήρες βοήθημα για το αντίστοιχο σχολικό βιβλίο. Η νοηματική και ερμηνευτική ανάλυση των κειμένων που περιλαμβάνονται στο σχολικό βιβλίο δίνεται με απλό και πρακτικό τρόπο, ώστε ο μαθητής να μπορεί εύκολα και γρήγορα να εντοπίζει και να αφομοιώνει τα απαραίτητα στοιχεία...
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,11€
Το βιβλίο αυτό περιέχει πλήρη ερμηνευτική ανάλυση των κειμένων που περιλαμβάνονται στο σχολικό βιβλίο. Καλύπτει με πληρότητα:-το δημιουργό και το έργο του-λεξιλογικό και πραγματολογικό σχολιασμό-ανάλυση της δομής και των τεχνικών που χρησιμοποιεί ο δημιουργός-απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του σχο..
17,70€
Χωρίς ΦΠΑ:16,70€
Περιέχονται οι ενότητες:- Εισαγωγή- Επεξεργασία κειμένου (νοηματική, αισθητική, πραγματολογική)- Παράλληλα χωρία για συγκριτική μελέτη- Απαντήσεις στις ερωτήσεις των ενοτήτων "Ας γίνουμε θεατές" και "Ας εμβαθύνουμε" του σχολικού βιβλίου- Συμπληρωματικές ερωτήσεις- Κριτήρια αξιολόγησης..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,09€
Όπως είναι γνωστό, από το σχολικό έτος 2006-2007 εισάγεται στην εκπαίδευση η λεγόμενη «διαθεματικότητα», μία μεθοδολογία που επιβάλλει την ολιστική και τη συνδυαστική προσέγγιση της γνώσης, αναπροσαρμόζει τους στόχους και τις μεθόδους διδασκαλίας και προωθεί τη διασύνδεση των γνωστικών αντικειμένων ..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,62€
Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, από τον Ροβινσώνα Κρούσο ως τον Αλ Καπόνε, στη σειρά..
26,50€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Brand: Ζήτη
Το παρόν βιβλίο είναι ένα βοήθημα του νέου σχολικού βιβλίου για τη Δραματική ποίηση που διδάσκεται στη Γ΄ Γυμνασίου. Η πρωτότυπη δομή του βιβλίου που προτείνει το νέο σχολικό πρόγραμμα στοχεύει στην ενθάρρυνση του μαθητή να προσεγγίσει βιωματικά την αρχαία ελληνική τραγωδία μέσα από το τόσο ενδιαφέρ..
14,84€
Χωρίς ΦΠΑ:14,00€
To βιβλίο περιλαμβάνει:- Πλήρη παρουσίαση της εισαγωγής με πίνακες και ανάπτυξη - Παρουσίαση του περιεχομένου, σκηνογραφικά και σκηνοθετικά στοιχεία, χαρακτηρισμό ηρώων, τις ιδέες τους, την τραγικότητα και άλλα ερμηνευτικά και αισθητικά σχόλια- Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου: ..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:18,77€
Πλήρες βοήθημα για το σχολικό βιβλίο...
17,70€
Χωρίς ΦΠΑ:16,70€
Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει παραγραφοποιημένη κάθε διδακτική ενότητα και δίνει πρόσθετες πληροφορίες και όλες τις αναγκαίες επεξηγήσεις για την κατανόηση των ιστορικών γεγονότων. Περιέχει τις απαντήσεις των ερωτήσεων του σχολικού βιβλίου καθώς και πρόσθετες ασκήσεις και κριτήρια αξιολόγησης, που βοηθ..
16,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,94€
Brand: Ζήτη
Τα Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας είναι ένα μάθημα ευχάριστο, συναρπαστικό και εξόχως μαγευτικό. ωστόσο ιδιαιτέρως απαιτητικό. Στο παρόν βιβλίο, λοιπόν, προσπαθήσαμε να μεθοδεύσουμε και να οργανώσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να προσεγγίσει ο/η μαθητής/-τρια ένα λογοτεχνικό έργο:να αντλήσει γ..
14,84€
Χωρίς ΦΠΑ:14,00€
Το βιβλίο αυτό αποτελεί απαραίτητο βοήθηµα για τον µαθητή της Γ΄ Γυµνασίου, καθώς προσεγγίζει όλα τα κείµενα του σχολικού βιβλίου Κείµενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας σύµφωνα µε τις νέες οδηγίες διδασκαλίας και αξιολόγησης που ενθαρρύνουν την κριτική και δηµιουργική επικοινωνία των µαθητών µε τα λογοτεχ..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:18,77€
Brand: Ζήτη
Μεθοδική επεξεργασία επιλεγμένων κειμένων με βάση τις προτάσεις του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Εκείνο που διαφοροποιεί τον τρόπο προσέγγισης των λογοτεχνικών κειμένων με το εγχείρημά μας αυτό είναι η συστηματική και ευμέθοδη κωδικοποίηση σε χρηστικά διαγράμματα διδασκαλίας κομβικών παραμέτρων που ..
8,48€
Χωρίς ΦΠΑ:8,00€
Περιέχει:- Ερμηνευτική προσέγγιση όλων των κειμένων- Βιογραφικά σημειώματα- Απαντήσεις στις εργασίες του σχολικού βιβλίου- Απαντήσεις στις διαθεματικές δραστηριότητες- Κριτήριο αξιολόγησης για κάθε κείμενο- Παράλληλα κείμενα συγκριτικής μελέτης- Βιβλιογραφία- Λεξιλόγιο λογοτεχνικών όρων- Χαρακτηριστ..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,09€
Το εγχειρίδιο αυτό έχει γραφτεί με στόχο να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν σε βάθος όσα περιλαμβάνονται στο σχολικό βιβλίο και να προσφέρει στοιχεία χρήσιμα στους εκπαιδευτικούς για την καλύτερη προετοιμασία του διδακτικού τους έργου. Αναλύονται όλα τα κεφάλαια του σχολικού εγχειριδίου. Για κά..
17,80€
Χωρίς ΦΠΑ:16,79€
Το βιβλίο αυτό αναλύει όλες τις έννοιες που περιλαμβάνει κάθε διδακτική ενότητα του σχολικού βιβλίου, περιέχει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις-εργασίες του βιβλίου του μαθητή και του βιβλίου του εκπαιδευτικού, καθώς και παράλληλα κείμενα για εμβάθυνση στα ζητήματα που θίγονται...
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,62€
Περιέχει:- 24 κριτήρια αξιολόγησης στη νεοελληνική γλώσσα- 12 κριτήρια αξιολόγησης στη νεοελληνική λογοτεχνία- 5 κριτήρια αξιολόγησης στη νεότερη και σύγχρονη ιστορία- 20 εκθέσεις- Θεωρία και ασκήσεις γραμματικής και συντακτικού της νεοελληνικής γλώσσας- Εισαγωγή στη νεοελληνική γραμματεία..
26,50€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Tα βιβλία της επανάληψης για σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις! Τα παιδιά δεν χρειάζεται να σπαταλούν τον χρόνο τους σε ατέλειωτες ώρες μελέτης! Το βιβλίο περιλαμβάνει: εισαγωγή με αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο διδασκαλίας και αξιολόγησης των μαθημάτων Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Αρχαία Ελληνική Γρα..
12,20€
Χωρίς ΦΠΑ:11,51€
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ Μη σπαταλάς τον χρόνο σου σε ατέλειωτες ώρες επανάληψης! • Απάντησε στα διαγωνίσματα. • Έλεγξε τις απαντήσεις σου. Εντόπισε τα λάθη σου, διόρθωσέ τα και κάλυψε τα κενά σου. Το βιβλίο περιλαμβάνει: • Εισαγωγή με οδηγίες για τον τρόπο διδασκαλίας και αξιολόγησης του ..
12,20€
Χωρίς ΦΠΑ:11,51€
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ Μη σπαταλάς τον χρόνο σου σε ατέλειωτες ώρες επανάληψης! • Απάντησε στα διαγωνίσματα. • Έλεγξε τις απαντήσεις σου. Εντόπισε τα λάθη σου, διόρθωσέ τα και κάλυψε τα κενά σου. Το βιβλίο περιλαμβάνει: • Εισαγωγή με αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο διδασκαλίας και αξιολ..
12,20€
Χωρίς ΦΠΑ:11,51€
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣΜη σπαταλάς τον χρόνο σου σε ατέλειωτες ώρες επανάληψης!• Απάντησε στα διαγωνίσματα.• Έλεγξε τις απαντήσεις σου. Εντόπισε τα λάθη σου, διόρθωσέ τα και κάλυψε τα κενά σου.Το βιβλίο περιλαμβάνει:• Εισαγωγή με οδηγίες για τον τρόπο διδασκαλίας και αξιολόγησης του μαθήμα..
12,20€
Χωρίς ΦΠΑ:11,51€
Το βιβλίο Κριτήρια Αξιολόγησης για τη συνεξέταση Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στη Γ΄ Γυμνασίου αποτελεί αναγκαίο συμπλήρωμα της έκδοσης Εκθέσεις για τη Γ΄ Γυμνασίου.Συγκεκριμένα, το βιβλίο περιέχει δέκα (10) κριτήρια αξιολόγησης που γράφτηκαν σύμφωνα με της προτάσεις του Ινστιτούτου Εκπαιδευ..
3,89€
Χωρίς ΦΠΑ:3,67€
Περιέχει:- Κριτήρια αξιολόγησης στην αρχαία ελληνική γλώσσα- Κριτήρια αξιολόγησης στην Ελένη του Ευριπίδη- Θεωρία και διαγωνίσματα γραμματικής, συντακτικού και ετυμολογικού της αρχαίας ελληνικής γλώσσας..
26,50€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Το βιβλίο αυτό περιέχει όλη την ύλη των Μαθηματικών της Γ΄ Γυμνασίου, χωρισμένη σε ενότητες, όπως ακριβώς στο σχολικό βιβλίο.Κάθε ενότητα περιλαμβάνει:- Τη θεωρία- Λυμένες ασκήσεις- Χρήσιμες παρατηρήσεις- Ασκήσεις για λύση- Ερωτήσεις κατανόησηςΣτο τέλος κάθε κεφαλαίου, υπάρχουν γενικές ασκήσεις και ..
18,50€
Χωρίς ΦΠΑ:17,45€
Το τρίτο βιβλίο της σειράς του γυμνασίου από τη Μαθηματική Βιβλιοθήκη. Η σειρά αυτή απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους καλούς μαθητές ,στους απαιτητικούς εκπαιδευτές και όλους όσους αγαπούν τα μαθηματικά και τη διδασκαλία τους.. Εκτός από το να καλύψει πλήρως την σχολική ύλη σε όλα τα επίπεδα αποτελε..
21,70€
Χωρίς ΦΠΑ:20,47€
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Β΄ γυμνασίου και στοχεύει στην κατανόηση και την εμπέδωση της ύλης μέσω συστηματικής μελέτης. Περιλαμβάνει ανά ενότητα: - Συνοπτική θεωρία- Μορφές ασκήσεων και λυμένα παραδείγματα για την εξάσκηση και εξοικείωση των μαθητών- Ασκήσεις προς λύση- Υποδείξεις..
15,83€
Χωρίς ΦΠΑ:14,93€
Brand: Ζήτη
Το βιβλίο είναι γραμμένο με βάση το νέο αναλυτικό πρόγραμμα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για τα Μαθηματικά Γυμνασίου και απόλυτα εναρμονισμένο με το σχολικό βιβλίο. Είναι ένα σημαντικό βοήθημα για τους μαθητές αυτής της τάξης, αλλά και οι καθηγητές θα βρουν πλούσιο υλικό για το έργο τους. Η ύλη ..
16,96€
Χωρίς ΦΠΑ:16,00€
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένας φίλος. Ένας φίλος που έχει ήδη κάνει το ταξίδι που εσείς τώρα μόλις ξεκινάτε. Αυτός ο φίλος έχει ήδη δει τα μαθηματικά τοπία που εσείς πρόκειται να δείτε κι έχει ήδη θαυμάσει τις ομορφιές του κόσμου των Μαθηματικών που εσείς θα γνωρίσετε σε λίγο...
10,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,33€
Μεθοδική παρουσίαση της θεωρίαςΥποδειγματικά λυμένα θέματαΕρωτήσεις κατανόησης της θεωρίαςΑσκήσεις και προβλήματα για λύσηΚριτήρια αξιολόγησης (με τις λύσεις τους)..
14,92€
Χωρίς ΦΠΑ:14,08€
Το βιβλίο αυτό αποτελεί απαραίτητο βοήθηµα για τον µαθητή της Γ΄ Γυµνασίου, καθώς ανταποκρίνεται στη σύγχρονη προσέγγιση της διδασκαλίας των Μαθηµατικών και στις νέες διδακτικές οδηγίες. Ακολουθεί τα κεφάλαια του σχολικού βιβλίου και καλύπτει πλήρως την ύλη του. Κάθε µάθηµα περιλαµβάνει: Αναλυτικ..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:18,77€
Γνωρίζουμε ότι σε κάθε δράση υπάρχει μία αντίδραση. Δεν γίνεται να αγγίξουμε κάτι χωρίς να μας αγγίξει και αυτό. Όταν διαμορφώνουμε κάτι, τότε μας διαμορφώνει και αυτό. Αυτά που νοιώθουμε διαμορφώνουν αυτά που σκεφτόμαστε, αλλά και αντίστροφα, αυτά που σκεφτόμαστε διαμορφώνουν αυτά που νοιώθουμε. Έτ..
22,68€
Χωρίς ΦΠΑ:21,40€
Στο βιβλίο αυτό περιέχονται:α) Στοιχεία θεωρίας, μεθοδολογία, αλλά και διάφοροι τρόποι σκέψης και λύσης με υποδειγματικά λυμένες ασκήσεις, χαρακτηριστικά παραδείγματα και εφαρμογές. β) Ασκήσεις-προβλήματα προς λύση και ερωτήσεις, που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των μελετητών κάθε επιπέδου, αλλά ..
16,60€
Χωρίς ΦΠΑ:15,66€
Τα βιβλίο μας είναι αποτέλεσµα πολύχρονης εµπειρίας στην εκπαίδευση µε προσανατολισµό στις σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές και διδακτικές ανάγκες των µαθηµατικών. Το βιβλίο ακολουθεί τη δοµή του σχολικού εγχειριδίου και αποτελείται από 8 κεφάλαια καλύπτοντας µεθοδικά την ύλη της Άλγεβρας (κεφ. 1-6), τη..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,87€