Menu
Your Cart

Τέστ Δεξιοτήτων

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους υποψήφιους:-Των Στρατιωτικών Σχολών (Αξιωματικών-Υπαξιωματικών-Μόνιμων Οπλιτών)-Των Σωμάτων Ασφαλείας-Των Λιμενικών και Πυροσβεστικών Σωμάτων-Του Α.Σ.Ε.Π.Είναι δε χρήσιμο και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να γνωρίσει τον εαυτό του και να τον βελτιώσει.Στόχος του βι..
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,75€
Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν πρότυπο οδηγό επιτυχίας για τους υποψήφιους σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Η ύλη του καλύπτει τις βασικές γνώσεις της γραμματικής, του λεξιλογίου, των κειμένων κατανόησης και της αναγνωστικής ικανότητας της αγγλικής γλώσσας. Η δομή και η «λογική» που ακολουθείται είναι βασι..
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,75€
Οι προπτυχιακές σπουδές αφορούν ένα ενδιάμεσο, αναγκαίο αλλά ανεπαρκές, βήμα στην πορεία για προσωπική και επαγγελματική αυτοπραγμάτωση, μία προϋπόθεση αποδοχής σε καταξιωμένα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, κατάληψης στελεχιακής θέσης σε σημαντικές επιχειρήσεις, ή και τα δύο. Η μειωμένη προσφορά ..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:28,30€
Το βιβλίο αυτό περιέχει:- Τεστ πολλαπλής επιλογής σε κάθε ενότητα (περίπου 600 ερωτήσεις)- Κατανόηση κειμένου μέσα από "ειδικά" επιλεγμένα κείμενα- Θέματα (επιλεκτικά) προηγουμένων διαγωνισμών με τις απαντήσεις τους- Λεκτικές Δεξιότητες Πιο συγκεκριμένα:- πρακτικό οδηγό ορθογραφίας- επισήμανση συνήθ..
28,30€
Χωρίς ΦΠΑ:26,70€
Το βιβλίο απευθύνεται σε άτομα που τελείωσαν το Λύκειο και θέλουν να ξαναθυμηθούν και να μάθουν τα Μαθηματικά που τους χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν θέματα εξετάσεων για ΑΣΕΠ, Τράπεζες, Υπουργεία, Οργανισμούς, Τεστ Δεξιοτήτων.Σε 17 κεφάλαια περιέχεται όλη η ύλη των Μαθηματικών που διδάσκεται στο..
32,40€
Χωρίς ΦΠΑ:30,57€
Τα κεφάλαια του βιβλίου αναφέρονται στις βασικές λογικο-μαθηματικές και χωρικές δεξιότητες. Συγκεκριμένα αναλύονται χαρακτηριστικά θέματα για: 1) Τη δεξιότητα της αναγνώρισης μίας κανονικότητας η οποία ικανότητα αναφέρεται και ως επαγωγικός συλλογισμός. 2) Τον αναλογικό συλλογισμό και την γραμμι..
26,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,53€
Για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης κ.ά...
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:18,77€
Το βιβλίο αποτελείται από δύο τμήματα: α) ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ και β) ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ. Στο πρώτο τμήμα περιγράφονται οι μέθοδοι της Πρακτικής Αριθμητικής για την επίλυση προβλημάτων ενώ στο δεύτερο οι μέθοδοι της Άλγεβρας για την επίλυση αναλόγων θεμάτων. Σε κάθε τμήμα περιέχονται:..
29,68€
Χωρίς ΦΠΑ:28,00€
Η "Σύγχρονη μεθοδική πρακτική αριθμητική" είναι ένα σύγχρονο βιβλίο με λυμένα προβλήματα που απευθύνεται:-Στους υποψηφίους των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ-Στους δασκάλους και καθηγητές-Στους μαθητές-Στους φοιτητές-Στους συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.Το βιβλίο αυτό, στ..
12,17€
Χωρίς ΦΠΑ:11,48€
Το εγχειρίδιο αυτό απευθύνεται κυρίως στους υποψήφιους των διαγωνισμών του δημοσίου στην πρακτική αριθμητική (διαγωνισμοί ΑΣΕΠ, Τραπεζών κλπ.). Επίσης, είναι χρήσιμο και σε μαθητές και καθηγητές γυμνασίου, καθώς και σε όσους έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μαθηματικά και θέλουν να εξασκήσουν το μυ..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,09€
Στα θέματα αυτά δίδονται επιστημονικές εξηγήσεις των λόγων, για τους οποίους η μια από τις τέσσερις πολλαπλές ερωτήσεις κάθε θέματος είναι παιδαγωγικά ορθή, καθώς και παιδαγωγικές οδηγίες για πρακτική αντιμετώπιση των σχετικών προβλημάτων της σχολικής ζωής. Τα θέματα αυτά αναφέρονται στην εξεταστέα..
10,20€
Χωρίς ΦΠΑ:9,62€
Στις μέρες μας, οι εργοδότες -η Ευρωπαϊκή Ένωση (EPSO), το ΑΣΕΠ, οι Κυβερνητικές Εξετάσεις (ΚΥΕΞ) της Κυπριακής Δημοκρατίας και οι Ιδιωτικές Επιχειρήσεις- σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και εφαρμόζουν Ψυχομετρικά tests, προκειμένου να συγκεντρώσουν εκείνες τις πληροφορίες που αναζητούν από ένα άτομο για ..
42,40€
Χωρίς ΦΠΑ:40,00€
Προκειμένου το ελληνικό δημόσιο να προσλάβει ευέλικτους υπαλλήλους, με ώριμο τρόπο σκέψης, με γνώση της πραγματικότητας και όχι απαραίτητα εκείνους που έχουν μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου ή πτυχίου, μαζί με τα άλλα προβλεπόμενα τυπικά προσόντα, οι Υποψήφιοι θα εξετάζονται, με τη Μέθοδο των Πολλαπλών ..
63,60€
Χωρίς ΦΠΑ:60,00€
Στις μέρες μας, οι εργοδότες- ιδιωτικές επιχειρήσεις και το Δημόσιο- σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και εφαρμόζουν Ψυχομετρικά tests, προκειμένου να συγκεντρώσουν εκείνες τις πληροφορίες που αναζητούν από ένα άτομο για να το προ/επιλέξουν στη δουλειά που το προορίζουν να αναλάβει. Γιατί η χρήση των ψυχο..
26,50€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Στόχος του "Τεστ δεξιοτήτων" είναι να αξιολογήσει τις γενικές γνώσεις του υποψηφίου σε βασικό επίπεδο, σε αρκετούς και διαφορετικούς τομείς του επιστητού, την αντιληπτική του δυνατότητα, την ικανότητα κρίσης, κατανόησης δεδομένων και εξαγωγής λογικών συμπερασμάτων, αλλά και την γενικότερη κουλτούρα ..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,55€
Οι διαδικασίες πρόσληψης μέσω του Α.Σ.Ε.Π. βρίσκονται μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα. Το "τεστ δεξιοτήτων" αποτελεί τη νέα πρό(σ)κληση προς κάθε υποψήφιο που απώτερο στόχο έχει την κατάληψη μιας θέσης στο δημόσιο τομέα μέσω διαγωνισμών με σειρά προτεραιότητας.Το παρόν εγχειρίδιο φιλοδοξεί να προε..
39,56€
Χωρίς ΦΠΑ:37,32€
Εμφάνιση 1 έως 18 από 18 (1 Σελ.)
Τέστ, Δεξιοτήτων, ΑΣΕΠ