Menu
Your Cart

Συλλογές

«Αν κάποιος επισκεπτόταν μόνο για 48 ώρες τη χώρα σας τι θα του συστήνατε να δει; τι να δοκιμάσει; ποιο βιβλίο να διαβάσει;»Η ερώτηση υποβλήθηκε προ εβδομάδων σε 45 πρέσβεις από όλον τον κόσμο. Κι ο πρέσβης της Αυστρίας στη Γερμανία Peter Huber έδωσε έναν τίτλο τον Καπνοπώλη (Der Trafikant) του Ρόμπ..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,09€
Brand: Parsec
Από την επική λογοτεχνία του Μεσαίωνα έχουν επιλεγεί ορισμένοι από τους πιο αντιπροσωπευτικούς μύθους με σκοπό να αποδοθούν οι πολλαπλές απόψεις αυτής της τόσο ποικίλης και ζωηρής εποχής. Έτσι, στους μύθους αυτούς εμφανίζονται άρχοντες και ευγενείς δέσποινες, δούλοι και αστοί, οπλοφόροι και κληρικοί..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,60€
Είναι πολύ πιθανό να σκεφτούν οι αναγνώστες των ιστοριών που ακολουθούν πως ό,τι θα διαβάσουν βρίσκονται στο πλαίσιο μιας πιθανής ψυχαγωγικής ανάγνωσης, να είναι αποκυήματα κάποιας νοσηρής φαντασίας. Στις σκέψεις αυτές ο συγγραφέας του παρόντος δεν πρόκειται να προβάλει αντίλογο, σε όλους εκείνους π..
7,42€
Χωρίς ΦΠΑ:7,00€
Μέχρι πριν 200 περίπου χρόνια, οι φτωχοί άνθρωποι του λαού, στα ξενύχτια των αγροτικών δραστηριοτήτων και στα μακροήμερα ταξίδια στη στεριά ή στη θάλασσα, αισθάνονταν την ανάγκη να ψυχαγωγούνται με την αφήγηση ενός παραμυθιού.Σ' αυτήν τη συλλογή περιλαμβάνονται 24 ελληνικά λαϊκά παραμύθια της Μακεδο..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,09€
Brand: Αρμός
Τα κείμενα του ανά χείρας τόμου αποσκοπούν στο να καταδειχθεί ο τρόπος που βλέπω την Τέχνη, κινούμενος όχι από επαγγελματική υποχρέωση αλλά αποκλειστικά από την αγάπη του ενθουσιώδους ερασιτέχνη προς αυτή. Δεν συνιστούν κριτικά σημειώματα, με τη στενή έννοια του όρου, όσο τη δοκιμιακή καταγραφή της ..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,15€
Brand: Ρώμη
25 μικρά κείμενα και εικόνες για τον έρωτα, την αγάπη, τον πόθο και τη ζωή!..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,15€
Ο Λοΐζος Χέρκερτ, γεννημένος το 1919 στο Κάιρο από πατέρα Γερμανό και μητέρα Ελληνίδα, στο ξέσπασμα του Β' Π. Π. θαύμαζε τους Έλληνες φαντάρους που πολεμούσαν τους Ιταλούς στο μέτωπο της Αλβανίας. Όταν τα γερμανικά στρατεύματα κατέβηκαν στην Ελλάδα, η ήττα ήταν ορατή. Ακριβώς τη στιγμή εκείνη κλήθηκ..
19,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,40€
Brand: Κέδρος
Επιλογή από τα καλύτερα και περισσότερο αντιπροσωπευτικά - κατά την κρίση του επιμελητή - διηγήματα του Σπύρου Πλασκοβίτη, όπως τα δυο κορυφαία του Παροξυσμός και Το ραντάρ, αλλά και Το πηλήκιο, Συντροφιά με τον Αντρέα Φόρτη, Τ' άλογο και τ' αεροπλάνο, Η τελευταία επίσκεψη, Τα χρυσόψαρα, "Αποφυλάκισ..
11,16€
Χωρίς ΦΠΑ:10,53€
Brand: Ερατώ
Ιδανικός λογοτεχνικός τόπος τα Χριστούγεννα: εποχή της προσδοκίας και της διάψευσης, της ευφορίας και της μελαγχολίας, της αφθονίας και της στέρησης, της φαντασμαγορίας και της γύμνιας μαζί, καιρός των αναμνήσεων και των αποτιμήσεων, στιγμή κατάνυξης αλλά και πρόκλησης ερεθίζει τα συγγραφικά αντανακ..
12,72€
Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Μία ανθολογία γεμάτη αφηγήσεις για Xριστούγεννα που γιορτάζονται σε ξένους τόπους, σε κάποια απομακρυσμένη σχεδόν ξεχασμένη γωνιά της γης ή απλώς κάπου "αλλού", μακριά από την πατρίδα.Συγγραφείς, δημοσιογράφοι, θαλασσοπόροι, μοναχοί, στρατιωτικοί, εξερευνητές, ταξιδεύουν στα μήκη και τα πλάτη της γη..
19,41€
Χωρίς ΦΠΑ:18,31€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)
Συλλογές, Λοιπά