Menu
Your Cart

Ποίηση

Brand: Νεφέλη
Η συγκρότηση και η λειτουργία του προσωπείου στα ποιήματα του Καβάφη συνιστά θεμελιακό μηχανισμό της ποιητικής του, ομόλογο με την εξέλιξή της. Συγχρόνως, επιβεβαιώνει την ανεξάντλητη δραματική φαντασία και τη γλωσσική οξύνοια του Καβάφη, ο οποίος είχε συλλάβει τις δυνατότητες που διανοίγονται για τ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:23,58€
Φτάνω στο τέλος... αρκετά φλυάρησακαι μάλλον ήρθε η ώρα να με περιποιηθείο πελώριος νοσοκόμος, ο φύλακας άγγελός μου·και κάλλιο να με κρεμάσουν παρά να σκαλίσωπάλι από την αρχή τα περασμένα μου βάσανα.Γι’ αυτό λοιπόν... αγαπητοί κύριοι, μέχρι να...μέχρι να μας επιτρέψουν και πάλι τα καλαμπούριαοι αξ..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,43€
Brand: Κάκτος
LYSISTRATA ADAPTED FROM ARISTOPHANES FOR MODERN PERFORMANCE..
13,30€
Χωρίς ΦΠΑ:12,55€
από τη συγγραφέα του γάλα και μέλι#1 NEWYORKTIMESBESTSELLER αυτή είναι η συνταγή της ζωήςείπε η μητέρα μουκρατώντας με στην αγκαλιά της ενώ έκλαιγασκέψου αυτά τα λουλούδια που φυτεύειςστον κήπο κάθε χρόνοθα σου διδάξουνότι και οι άνθρωποιπρέπει να μαραθούννα πέσουννα ριζώσουννα φυτρώσουνγια να ανθίσ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:14,06€
Ανάμεσα σε δεκάδες εκδόσεις με άσχετες μεταφράσεις του ποιητικού έργου του Ομάρ Καγιάμ, τυχαία ανακάλυψα μια έκδοση του 1923 με τα μοναδικά 170 αυθεντικά του ποιήματα. Ενθουσιασμένος τα διάβαζα επανειλημμένα, με βοηθούσε ο τρυφερός και άμεσος λόγος του, όταν δεν μπορούσα να κατανοήσω την τόση βαρβαρ..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,49€
Brand: Αιώρα
Οι δύο ομιλίες του Γιώργου Σεφέρη που εκφώνησε κατά την απονομή του Νόμπελ λογοτεχνίας στη Σουηδική Ακαδημία το 1963, μεταφρασμένες στα ιταλικά από την Maria Caracausi. Με αφορμή τη βράβευσή του, ο Σεφέρης μιλά για τη νεότερη ελληνική παράδοση, την ελληνικότητα και την ελληνική γλώσσα.Η έκδοση περιλ..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,43€
Έγραψα ένα ποίημα σήμεραμε λέξεις απλές.Δυο ηλιοτρόπια,ένα ζευγάρι μάτια,ένα κυκλάμινο,μια αμμουδιά ολόχρυση.Τα μάτια σου στέγνωσαν, μα τα δικά μου ακόμη βροχή.Πώς κοιτάς την ομορφιά κατά πρόσωπο;Πώς ξεπλένεις μια θάλασσα με λίγες σταγόνες;Πώς λες όχι και ναι;Και σ’ αγαπώ και ιστορίες για έρωτα και ..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,43€
κι όπως δεν ήταν το πριν γιορτή δεν είναι και το τώρα απόγνωση θα υποφέρουμε κι αυτήν την ειρήνη ό,τι κόσμος ήταν κόσμος παραμένει Ο Νίκος Ερηνάκης, μετά από 9 χρόνια παρουσιάζει τη νέα του ποιητική συλλογή Ακόμα βαφτιζόμαστε. Αποτελείται από τέσσερις ενότητες, οι οποίες δεν διαχωρίζουν το βιβλίο σε..
9,54€
Χωρίς ΦΠΑ:9,00€
Brand: Ιωλκός
Στην ποιητική συλλογή Ανάλωση κατά προτίμηση... κατά προτίμηση αναλώθηκε ο αναγνώστης μοιάζει να έχει συμμετοχή σε ένα τρυφερό, ερωτικό και αρκετές στιγμές ακραίο και γεμάτο πάθος έργο. O ποιητής ακροβατεί μεταξύ επιθυμίας και αφοσίωσης, χαράς και πένθους. Η σαν από σκηνή θεάτρου γραφίδα του με τη λ..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,43€
Brand: Κέδρος
Η έκδοση αυτή προσφέρει με ευσύνοπτο τρόπο ένα πανόραμα του έργου του ποιητή, αναδεικνύοντας συγχρόνως τις βαθύτερες κατακτήσεις του. Αποτυπώνει τις όψεις μιας πρωτεϊκής προσωπικότητας: τα διάφορα ποιητικά είδη και τις ποικίλες τεχνοτροπίες, το θεματικό εύρος αλλά και τις δημιουργικές εμμονές σε ορι..
27,50€
Χωρίς ΦΠΑ:25,94€
Η έκδοση αυτή έρχεται να καλύψει ένα κενό: ανθολογία εσθονικής ποίησης παρουσιάζεται στην ελληνική γλώσσα για πρώτη φορά. Σταχυολογώντας δημιουργούς και δημιουργήματα, η ανθολογία αυτή ακολουθεί την πνευματική πορεία της Εσθονίας από τις αρχές του εικοστού αιώνα, όταν η εσθονική λογοτεχνία διαμορφών..
12,72€
Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Ανθολογούνται οι:Noe Albergati (Νοέ Αλμπεργκάτι), Laura Accerboni (Λάουρα Ατσερμπόνι), Lia Galli (Λία Γκάλι), Margherita Coldesina (Μαργκερίτα Κολντεζίνα), Laura di Corcia (Λάουρα ντι Κόρτσια), Jonathan Lupi (Τζόναταν Λούπι), Mercure Martini (Μερκούρε Μαρτίνι), Marko Miladinovic (Μάρκο Μιλαντίνοβιτς..
10,60€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
14 ποιητές του 18ου, 19ου αιώνα. Και αιώνια ποιήματά τους...
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,32€
Brand: Ίκαρος
Το βιβλίο αυτό εκδόθηκε για πρώτη φορά στον Ίκαρο το 1983 και σήμερα επανεκδίδεται μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Από τον Μάρτιο του 1886 (όταν πρωτοεμφανίστηκε στην δημοσιότητα, σε ηλικία 23 ετών) ως τον Ιούλιο 1901 (οπότε άρχισε την συστηματική αναθεώρηση της Ποιητικής του), ο Καβάφης δημοσίευσε..
12,94€
Χωρίς ΦΠΑ:12,21€
Μαρίνα Μιχαήλ Χρηστάκη, Αρμενόπετρα, Ποίηση, έργο εξωφύλλου: Βασιλική Πανταζή, εκδ. Μανδραγόρας, 24Χ17, Αθήνα, Απρίλιος 2021, σελ. 80, αριθμ. έκδοσης: 346, ISBN 978-960-592-128-6, τιμή 10,60 ευρώ.Άφησα μόνο μια λέξη αποφασισμένη να διασχίσει τη νοητή γραμμή Είναι κι εκείνατ’ αχτένιστα ποιήματα.Ολο..
10,60€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Brand: Κέδρος
Άσπρες κηλίδες πάνω στο άσπρο. Μια ανέκδοτη συλλογή του Γιάννη Ρίτσου. Ολοκληρωμένη, έτοιμη για έκδοση.Η συλλογή (110 ποιήματα) γράφτηκε στο διάστημα 1.XII-27. XII.85. Η βʹ γραφή έγινε στο διάστημα 20-29.VII 1986. Η α´ γραφή στην Αθήνα και η β´ γραφή στο Καρλόβασι της Σάμου.Τα χειρόγραφα ανακάλυψε η..
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:13,21€
Brand: Μελάνι
Το πρώτο πέπλο κρύβει το πλακόστρωτο.Μόλις εφύγαν οι μαστόροι· άμα πατήσω τώρα θα βουλιάξει.Όμως μεσάνυχτα ακούονται οι πόνοι, βγαίνουν οι πρακτικές με τα ψαλίδιαλούζονται στον ασβέστη.Τ' άλλο πρωί οι μαστόροι καταριούνται κλαίνε κρυφά. Γίνονται μάρμαρο...
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,09€
Brand: Άγρα
« Αν ποτέ γραφόταν η ιστορία των φιλόζωων της λογοτεχνίας, η Πατρίσια Χάισμιθ δεν θα κατακτούσε απλώς μια θέση ανάμεσά τους, αλλά θα στεκόταν ισάξια πλάι σε δημιουργούς όπως ο Φράντς Κάφκα, ο Τζακ Λόντον, ο Ελίας Κανέττι και ο Τζ. Μ. Κουτσή, αποτελώντας μια εξέχουσα εκπρόσωπο του είδους. Σε αντίθεση..
11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,38€
Ποιήματα αφοπλιστικής ειλικρίνειας και αιχμηρού χιούμορ, γραμμένα με πηγαίο πάθος και συγκινητική ευθύτητα. Ο Τσαρλς Μπουκόβσκι γράφει για τον έρωτα, τη λαγνεία και την επιθυμία σε πρώτο πρόσωπο, άλλοτε με σκληρότητα και κυνισμό, άλλοτε με ευαισθησία και τρυφερότητα, και σκιαγραφεί, έτσι, τις πολλαπ..
13,30€
Χωρίς ΦΠΑ:12,55€
Ποιος άραγε μπορεί να σημαδέψει τους ιστούς του γαλαξία να μπει στη δίνη των χρωμάτων της αυγής και στο μαβί φαράγγι της αβύσσου;Ποιος άραγε μπορεί να δει των αστεριών την ιριδένια σήψη να νιώσει την ταχύτητα του νου και το γαλάζιο φως της αφθαρσίας;ΙΙΓράφει με φως.Φωτογραφίζει ταξίδια ψυχής.Ο Ζωγρά..
11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,38€
Brand: Αρμός
Σε μία τελευταία σας σύνθεση ανήκουστης ομορφιάς, την "Αέναη Ποίηση", όπου αναζητάτε ένα δρόμο για μια πίστην ανθρώπινη, θέτετε ένα ερώτημα γεμάτο πάθος:"Στην ανατολή του πεπρωμένου μουΘα 'χω αύριο έναν αδελφό;"Επιτρέψτε μου, αγαπητέ Διδάσκαλε, να πάρω το θάρρος να σας απαντήσω με όλον τον νεανικό ε..
12,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,79€
Brand: Αρμός
Σε μία τελευταία σας σύνθεση ανήκουστης ομορφιάς, την "Αέναη Ποίηση", όπου αναζητάτε ένα δρόμο για μια πίστην ανθρώπινη, θέτετε ένα ερώτημα γεμάτο πάθος:"Στην ανατολή του πεπρωμένου μουΘα 'χω αύριο έναν αδελφό;"Επιτρέψτε μου, αγαπητέ Διδάσκαλε, να πάρω το θάρρος να σας απαντήσω με όλον τον νεανικό ε..
12,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,79€
Ακολουθούσαν βαλίτσες με άγνωστα ονόματα.Πορευτήκαμε μαζί μέσα στο τούνελ.Δεν ήταν και τόσο άσχημα όσο φαινόταν στην αρχή.Tο ταξίδι μόλις ξεκίνησε..
8,48€
Χωρίς ΦΠΑ:8,00€
Brand: Κέδρος
Η αιτία της δεινοπάθειας είναι ο φόβος της ομοιότητας.Πόσο ακίνδυνα όμοιο αυτό το φως!Κι αργότερα, ο πειρασμός να διαφέρεις –αν γίνεις απόλυτα όμοιος, πεθαίνεις.(Τα γυμνά σώματα κάτω απ’ τον ήλιουπηρετούν κρυφά μια γνώση –ολιγάριθμοι που μαρτυρούν.)..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,32€
«Περπατάμε μέσα σε έναν κήπο, ο κήπος οδηγεί σε μονοπάτι, το μονοπάτι οδηγεί σε δρόμο, ο δρόμος στην πόρτα του σπιτιού μας.» Όμως το σπίτι, δεν είναι ένα σταθερό σημείο ή ένα καταφύγιο, αλλά μια σειρά από τοπία, ανοιχτά στα ενδεχόμενα, ένας χειροποίητος χάρτης διαδρομών με πολύ προσωπικά σημάδια, με..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,43€
Brand: Opportuna
Ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα ως συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής, το 1971. Με τον κιθαρίστα Παντελή Δεληγιαννίδη δημιούργησαν το ντουέτο «Δάμων και Φιντίας», και ηχογράφησαν στη Λύρα τον πρώτο τους δίσκο με δικά τους κομμάτια. Μετά το 1974, σε μια εποχή μαρασμού του ελληνικού ροκ, συνεργάστη..
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,04€
Το βιβλίο περιέχει αποσπάσματα συνεντεύξεων, στίχους τραγουδιών και φωτογραφίες από το 1980 μέχρι σήμερα...
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,43€
Brand: Πόλις
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣΟνομάζομαι Άννι Έντσον Tέιλορ.To 1901 έκλεισα τα εξήντα τρία.Επέζησα από έναν καταρράκτη,έναν γάμο, δύο κηδείες, τρεις εραστές.Η ζωή μου βαρέλι που κατρακυλά.Ο άντρας μου παρέμεινε για μένα ένας ξένος.Φορούσε μακριά σώβρακακι έσβηνε το κερί το βράδυ.Όσο για μένα τις νύχτες ταξίδευα πολύ.Τ..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,32€
Τι ήταν άραγε εκείνο που οδήγησε τους σχεδόν έφηβους πιλότους της Ιαπωνίας να καταταγούν μαζικά στις τάξεις των καμικάζι; Στη βάση αυτής της στάσης βρίσκονται, κυρίως, η κοινωνική κατήχηση του Σίντο (προσήλωση στο καθήκον, νομιμοφροσύνη, σεβασμός της ιεραρχίας, πατριωτισμός) και οι προαιώνιες παραιν..
10,60€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Την κοιτά? αποστρέφει το βλέμμα, της γνέφει?γυρίζει αλλού, την ακουμπά κι αυτή τραβιέται, την αγκαλιάζει μα ξεφεύγει κι ένα πρωί του χαμογελάει, τον κρυφοκοιτά πίσω απ? τη μάσκα και τον καλεί στο ταξίδι της.Του φωνάζει δυνατά: «Ακολούθα με, κι ας σου ξεφεύγω? Μη σταματάς, μη σταματάς. Ζήσε, έτσι είμ..
12,89€
Χωρίς ΦΠΑ:12,16€
Brand: Printa
Ο βραβευμένος με Πούλιτζερ William Carlos Williams θεωρείται διεθνώς ένας από τους σημαντικότερους ποιητές της αμερικανικής γλώσσας. Στην Ελλάδα έγινε μόνο πρόσφατα ευρύτερα γνωστός, μέσα από την ταινία του Τζιμ Τζάρμους Πάτερσον.Απεικονιστής στις καταβολές του και ισόβιος φίλος τού Έζρα Πάουντ, απο..
14,84€
Χωρίς ΦΠΑ:14,00€
Εγώ Εκδίκηση Ο Καθρέφτης Κραυγή Απόψε σε θυμάμαι Η στιγμή που θα φεύγω Ύδρα Έβρεξε 12 Της ελευθερίας οι φωνές Τίποτα Κλειστά παράθυρα Βασιλική Ο δολοφόνος Οι λέξεις που ματώνουν Ο γυρισμός Πατέρας Το κοχύλι Από το μηδέν Χιλιόμετρα Η βαλίτσα Η μέρα, η νύχτα, το φως Χάθηκα Μονοπάτια Είμαι εδώ Εκείνο τ..
9,54€
Χωρίς ΦΠΑ:9,00€
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙΓια μένα τώρα πια,από όλα πιο πολύ,η Θεσσαλονίκη είναιένα μεσημέρι Σαββάτου,δεκαετία του ογδόντα,πηγαίνουμε να συναντήσουμε τον μπαμπά μουσε κάποιο εστιατόριο,εμείς πάντοτε αργούμε,αυτός πάντοτε μας περιμένει,μα όταν φτάνουμε σηκώνεταιθεόρατοςνα μας υποδεχτεί.[Από την έκδοση]..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,60€
Ο Λάμπρος Αναγνωστόπουλος, συστήνεται στο αναγνωστικό κοινό μέσα από την ποιητική συλλογή «Θραψίμι». Με γλώσσα ρεαλιστική, περιγραφέςστοχευμένες στο καθημερινό, κοινωνικό, επίπεδο ανατομίας, και με συμβολιστικά γνωρίσματα στις αναφορές προσώπων, καταστάσεων και περιστατικών τής βιωμένης εμπειρίας, α..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,60€
Ο τόμος αποτελεί την πληρέστερη παρουσίαση του Ιωάννη Γρυπάρη από την εποχή της δεύτερης έκδοσης των Απάντων του από τον ΓεώργιοΒαλέτα το 1980. Περιλαμβάνει το σύνολο του εκδομένου ποιητικού του έργου, δηλαδή τη βασική συλλογή «Σκαραβαίοι και Τερρακόττες», καθώς και όσα ποιήματα δημοσίευσε σε έντυπα..
25,44€
Χωρίς ΦΠΑ:24,00€
Brand: Ιωλκός
Στον σιωπηλό κόσμο της παρούσας ποιητικής συλλογής, κατακερματισμένες σκέψεις χορεύουν με τα απωθημένα, ανοίγοντας παράθυρα στο παρελθόν. Μνήμες ξυπνούν, αφήνοντας αναπόδραστες σκέψεις να τρυπώσουν στο παραθυράκι του νου. Στον χορό των λέξεων, ανθίζει η ελπίδα, σαν φως που οδηγεί τον αναγνώστη σε έν..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,43€
Σας άκουσα εγώ το Οστό να λέτε λόγια σοφά:«Ο Πλάστης όποιον στην αγκάλη του αρπάζει πίσω δεν γυρνάΑντιστοιχεί κι από ένα σφάγιο στον κάθε ερωτευμένοΌλοι κάποτε μέσα σε ένα κήτος θα βρεθείτεΧωρίς τη φτώχεια δεν μαθαίνεις τι αξίζειςΗ φύση του ανθρώπου είναι ποταπήΤο Χρέος είναι ένα κήτος που σπαρταρά ..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,28€
Brand: Κίχλη
ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ που περιλαμβάνονται στη νέα ποιητική συλλογή του Γιώργου Αλισάνογλου Κυψέλες χωρίζονται σε τρεις ενότητες: «Ο τελευταίος μου κόσμος», «Τόποι χωρίς αισθήματα», «Μερικοί άγιοι».Ξεκινώντας από το ποιητικό υποκείμενο, η αφήγηση εκτυλίσσεται σπονδυλωτά κατά τη διάρκεια μιας ημέρας. Κά..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,43€
Ακούσατε, ακούσατεΚαι μην πολυμιλάτεΤα κινητά να κλείσετεΚαι μόνο εμάς κοιτάξτε!Γιατί ήρθ’ η ώρα κι η στιγμήΝ’ ανοίξει η αυλαίαΚαι να χαρούμε όλοι μαςΤο μέγα Οδυσσέα!Τι να χαρούμε δηλαδήΤον έφαγε το μάτιΚι είκοσι χρόνια προσπαθείΝα φτάσει στην ΙθάκηΜα οι θεοί θυμώσανεΓιατί ήτανε σπουδαίοςΕίχε καρδιά..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,55€
Brand: Άγρα
99 και ένα ποιήματα. Τί είναι αυτό το βιβλίο; Patchwork; Μεταμφιεσμένο λεξικό; Καλειδοσκόπιο για παιδιά που μεγάλωσαν; Τα αραδιασμένα εξαρτήματα μιας Χρονομηχανής; Ένα είναι σίγουρο. Εδώ προβάλλεται μια χειρονομία που κυριολεκτεί : Δηλώνει την ωμότητα της αγάπης. Έτσι εξηγείται και η δαντική μηχανικ..
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:13,21€
«Είναι η ποίηση καημός κι οι λέξεις της πληγές που αναβλύζουν αίμα. Από τα σημάδια για το δρόμο και τις πινελιές που χάραζα στα σύννεφα κύλησαν αιώνες με αποσιωπητικά ανήσυχα. Κύλησαν χρόνια χωρίς αριθμούς μέχρι να ξεπροβάλει η λευκή σελίδα και να κλέψει την παράσταση. Ό,τι μεσολάβησε ήταν λυπημένε..
10,60€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Σε αυτή τη μικρή συλλογή ποιημάτων και πεζών περιλαμβάνονται κείμενα που εκφράζουν οριακές καταστάσεις της ανθρώπινης συνείδησης και της ψυχικής αντοχής.Οι δημιουργοί τους καταφεύγουν σε απαράμιλλους χειρισμούς της γλώσσας, για να αποτυπώσουν είτε δικές τους βιωματικές διαδικασίες είτε να ανιχνεύσου..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,15€
Πόση δύναμη μπορεί να έχει μια λέξη:Μια λέξη μπορεί να ξεκινήσει ή να τελειώσει έναν πόλεμο.Μπορεί να μας καταδικάσει ή να μας αθωώσει,να μας σώσει ή να μας καταστρέψει...να μας αναζωογονήσει σαν δροσερό νερόή να μας πνίξει σαν ορμητικός χείμαρρος. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,43€
Tελικά, καταραμένοι ή ευλογημένοι; Ένας κύκλος που καταφέρνει να μένει ζωντανός στο πέρασμα του χρόνου. Ένας κύκλος γεμάτος στίχους, συναίσθημα, πόνο και μορφές που ποτέ δεν γερνάνε...Σκοτεινοί άνθρωποι, με λαμπρό όμως έργο: Baudelaire, Verlaine, Rimbaud, Λαπαθιώτης, Artaud, Καρυωτάκης, Πολυδούρη. Μ..
10,01€
Χωρίς ΦΠΑ:9,44€
Ο γηραιός εργένης Μπλούμφελντ έχει τακτοποιημένη προσωπική ζωή, έχοντας τα πάντα στο μοναχικό δωμάτιό του υπό τον έλεγχό του, μέχρι που εισβάλλει στη ζωή του το ασυνήθιστο. Ένα στέρεο φαινομενικά οικοδόμημα τραντάζεται. Το γκροτέσκο απειλεί ν’ ανατινάξει συθέμελα τα πάντα, εκθέτοντας τον εργένη Μπλο..
12,72€
Χωρίς ΦΠΑ:12,00€
Brand: Στιγμή
Το ποίημα "Πόρφυρας" αρχίζει να απασχολεί τον Σολωμό πιθανότατα αμέσως μετά το σχετικό περιστατικό (19.7.1847). Την ημέρα εκείνη, γύρω στις 7 μ.μ., ένας πόρφυρας (έτσι έλεγαν στην Κέρκυρα τον καρχαρία) κατασπάραξε κοντά στον μώλο της Μαντρακίνας κάποιον άγγλο στρατιώτη που κολυμπούσε. Η "Εφημερίς τω..
7,42€
Χωρίς ΦΠΑ:7,00€