Menu
Your Cart

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ

Παιχνίδια προσχολικής ηλικίας, συνδυάζουν γνώσεις, διασκέδαση, χρώματα και δημιουργία που θα ενθουσιάσουν τα νηπιάκια μας.

Brand: Luna
Με το καινούριο εκπαιδευτικό παιχνίδι Κάρτες Γράφω και Σβήνω - Μαθαίνω τους Αριθμούς της Luna Toys τα παιδιά μαθαίνουν με τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο να μετράνε τους αριθμούς. Περιλαμβάνει έναν ειδικό μαρκαδόρο και πανάκι, καθώς και 24 κάρτες με εκπαιδευτικές δραστηριό..
10,50€
Χωρίς ΦΠΑ:8,47€
Το παιχνίδι περιέχει 78 μαγνητικά κεφαλαία γράμματα για να μαθαίνουν τα παιδιά την ΑΒ. Μπορούν να “κολλήσουν” στις περισσότερες μεταλλικές επιφάνειες...
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Το παιχνίδι περιέχει 98 μαγνητικά πεζά γράμματα για να μαθαίνουν τα παιδιά την ΑΒ. Μπορούν να “κολλήσουν” στις περισσότερες μεταλλικές επιφάνειες...
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Με αυτόν τον πίνακα δύο όψεων της Desyllas Games, το παιδί μπορεί να σχηματίσει λέξεις με τα μαγνητικά γράμματα, καθώς και να ζωγραφίσει με τις κιμωλίες, να γράψει με τον μαρκαδόρο ή να σβήσει με το σφουγγαράκι. Και όλα αυτά μαζί σε ένα υπέροχο βαλιτσάκι για εύκολη μεταφορά...
11,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Με αυτόν τον πίνακα δύο όψεων της Desyllas Games, το παιδί μπορεί να κάνει πράξεις με τους μαγνητικούς αριθμούς, καθώς και να ζωγραφίσει με τις κιμωλίες, να γράψει με τον μαρκαδόρο ή να σβήσει με το σφουγγαράκι. Και όλα αυτά μαζί σε ένα υπέροχο βαλιτσάκι για εύκολη μεταφορά...
11,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Παίξτε με τα μαγνητικά σχήματα και φτιάξτε έξυπνες κατασκευές. Με αυτόν τον πίνακα δύο όψεων το παιδί μπορεί να σχεδιάσει εικόνες με τα μαγνητικά σχήματα, να ζωγραφίσει με τις κιμωλίες να γράψει με τον μαρκαδόρο ή να σβήσει με το σφουγγαράκι. Και όλα αυτά μαζί σε ένα βαλιτσάκι για εύκολη μεταφο..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,68€
0, 1, 2, 3… Ας μάθουμε να µετράμε από το 0 µέχρι το 20. Ποιος είναι πιο µικρός, ποιος είναι µεγαλύτερος; Ας τους συγκρίνουµε. Με το εκπαιδευτικό σπίνερ τα παιδιά θα µάθουν τους αριθµούς παίζοντας. Τα Νησάκια της Γνώσης της Desylla..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Το "Πρώτο μου Ημερολόγιο" της Desyllas Games είναι ένα παιχνίδι αντιστοίχισης κομματιών puzzle. Τι εποχή έχουμε; Πόσους μήνες έχει ο χρόνος; Φτιάξτε το παζλ και μάθε τις εποχές, τους μήνες και τις ημέρες, αντιστοιχίζοντας την κάθε χρονική περίοδο με δραστηριότητες, στα ελληνικά και στ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Πρωί, µεσηµέρι και βράδυ. Τι ώρα πάµε στο σχολείο; Τι ώρα παίζουµε έξω; Ξέρετε να διαβάζετε την ώρα σε αναλογικό και σε ψηφιακό ρολόι; Μέσα από το παιχνίδι αυτό τα παιδιά αρχίζουν να διακρίνουν τις χρονικές στιγµές της ηµέρας, χρησιµοποιώντας το 3D..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Α - αστέρι, Β - βάζο, Α - apple. Είναι σύµφωνο ή φωνήεν; Ενώστε τα γράµµατα µε τις λέξεις και µάθετε τα γράµµατα στα ελληνικά και στα αγγλικά. Χρησιµοποιώντας τα ειδικά ζάρια της χειροτεχνίας µάθετε να αναγνωρίζετε τ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Άρχισε να φτιάχνεις λεξούλες, γρήγορα και διασκεδαστικά. Πως γράφεται το Μωρό; Ένωσε τα κομμάτια των γραμμάτων μεταξύ τους και δημιούργησε εικόνες. Με την δημιουργία των εικόνων, αποτυπώνουμε τις λέξεις στη μνήμη μας...
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Tο "Μαθαίνω την Αλφαβήτα" είναι ένα παιχνίδι που θα φέρει σε επαφή το παιδί με τα γράμματα της αλφαβήτας. Α, Β, Γ… εσείς ξέρετε την αλφαβήτα; Μάθετέ την κάνοντας μια βόλτα στην πόλη. Τοποθετήστε το σωστό γράμμα πάνω σε κάθε στάση κατά την πορεία σας και μάθε..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Το "Η Μαμά με τα Μικρά" της Desyllas Games είναι ένα παιχνίδι αντιστοίχισης. Πως λέγεται το μικρό κοτόπουλο; Ποια είναι η μαμά του κουταβιού; Ταιριάξτε τα μικρά ζωάκια με τις μαμάδες τους και μάθε τα ονόματά τους στα ελληνικά και στα αγγλικά. Έπειτα, δημιουργήστε 3D ζωάκια και π..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Το "Οι Πρώτες μου Εικόνες" της Desyllas Games είναι ένα παιχνίδι αντιστοίχισης εικόνων με το περιβάλλον τους. Που μαζεύουμε λουλούδια, στην πόλη ή  στην εξοχή; Το σχολικό που βρίσκεται; Ποια αντικείμενα υπάρχουν στο πάρκο; Όλα τα παραπάνω το παιδί τα μαθαίνει παίζοντας και δ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Πού βρίσκεται το µολύβι; Θυµάστε πού είναι το ρολόι; Δοκιμάστε τη µνήµη σας και βρείτε όλες τις εικόνες. Το παιχνίδι περιέχει και εκπαιδευτική χειροτεχνία, µε την οποία τα παιδιά ζωγραφίζοντας και δηµιουργώντας µαθαίνουν τα αντικεί&m..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Ταιριάξτε τα επαγγέλµατα µε τα αντικείµενά τους. Τι στολή φοράει ο επαγγελματίας και ποια αντικείµενα χρησιµοποιεί; Εσείς τι θα γίνετε όταν µεγαλώσετε; Μάθετε τα επαγγέλματα παίζοντας και διασκεδάζοντας, στα ελληνικά και στα αγγλικά. Κατασκευάστε&nb..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Στις εξελίξεις δέκα διαφορετικές ιστορίες είναι έτοιµες να τις αφηγηθείτε. Τι κάνει η οικογένεια στο δάσος; Πόσα ψαράκια θα πιάσει το παιδάκι; Βρείτε τη συνέχεια της ιστορίας και διηγηθείτε την µε δικά σας λόγια. Δημιουργήστε την εκπαιδευτική ταµπελίτσα και μαντέψτε τις ι..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Μεγάλο ή µικρό, ανοιχτό ή κλειστό; Βρείτε τις αντίθετες έννοιες, ενώστε τα κοµµάτια παζλ µεταξύ τους και µάθετε τα αντίθετα στα ελληνικά και στα αγγλικά. Το παιχνίδι περιέχει και εκπαιδευτική χειροτεχνία, µε την οποία τα παιδιά ζωγραφίζοντας και δηµ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Ενώστε τα ζευγάρια και ταιριάξτε τον υπολογιστή µε το ποντίκι του ή τη βιβλιοθήκη µε τα βιβλία της. Τι από αυτά µπορείτε να βρείτε γύρω σας; Το παιχνίδι περιέχει και εκπαιδευτική χειροτεχνία, µε την οποία τα παιδιά ζωγραφίζοντας και δηµιουργώντας θα ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Μήπως γνωρίζετε πόσα είναι τα οικοσυστήµατα της Ελλάδας και ποια ζωάκια ζούνε σε αυτά; Μάθετε τις χρυσές πληροφορίες για το καθένα και ενώστε τα στο σωστό οικοσύστηµά τους. Μάθετε απειλές υπάρχουν στο κάθε µέρος και πώς µπορούµε να τις αποτρέψουµε...
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Τι να τρώει άραγε το βατραχάκι; Ο σκαντζόχοιρος τρώει µανιτάρια ή µαρούλι; Η γάτα είναι σαρκοφάγο ή φυτοφάγο ζώο; Στο παιχνίδι αυτό ταιριάξτε τα ζωάκια µε τις τροφές που τρώνε, κατασκευάστε τα τρισδιάστατα κεφαλάκια τους, ταΐστε τα και µάθετε τι τρώνε, σε ποια οµάδ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Από τι φτιάχνεται το µέλι και από πού άραγε να βγαίνει το λάδι; Ενώστε τις εικόνες µεταξύ τους και µάθετε από τι παράγονται τα προϊόντα που χρησιµοποιούµε καθηµερινά, στα ελληνικά και στα αγγλικά. Το παιχνίδι περιέχει επίσης εκπαιδευτική χειροτεχνία, µε..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Γνωρίζετε ποιες είναι οι 5 αισθήσεις; Είναι κρύο ή ζεστό, είναι μαλακό ή σκληρό; Στο παιχνίδι αυτό ταιριάξτε τα πλακίδια στις καρτέλες και µάθετε για τις αισθήσεις στα ελληνικά και στα αγγλικά. Και όλα αυτά µαζί µε το εκπαιδευτικό, διασκεδαστικό σπίνερ...
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Εσείς ποια συναισθήματα νοιώθετε; Χαρά, φόβο ή μήπως ζήλεια; Γυρίστε το ειδικό εκπαιδευτικό σπίνερ στο εκπαιδευτικο αυτό παιχνίδι και κάντε ό,τι λέει. Πείτε μας μία ιστορία που σας έκανε να αισθανθείτε χαρά. Κάντε θέατρο μία φορά που φοβηθήκατε. Χρησιμοποίηστε τα Ταμπελ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Τι είναι σωστό και τι λάθος; Είναι σωστό να σπρώχνεις στη σειρά; Μήπως είναι ωραίο να δίνετε τη θέση σας σε κάποιον ηλικιωµένο; Προτού καθήσετε για φαγητό, πρέπει να πλύνετε τα χέρια σας; Γνωρίστε μέσα από αυτό το παιχνίδι τους κανόνες καλής συµπεριφοράς και..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Τετράγωνο ή τρίγωνο; Κόκκινο ή πράσινο; Μάθετε τα βασικά σχήµατα και χρώµατα μέσα απ'αυτό το παιχνίδι ενώνοντας τα εκπαιδευτικά κοµµάτια µεταξύ τους. Παίξτε µε το σπίνερ και συμπληρώστε τα σχήµατα µε τα χρώµατα πάνω στο ταµπλό..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Brand: Janod
Το μαγνητικό επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι, που βοηθάει το παιδί να μάθει την ώρα. Αποτελείται από 75 μαγνήτες και 8 κάρτες, τυπωμένες και από τις δύο πλευρές (16 σκηνές). Όταν ανοίξει το βιβλίο, ο στόχος είναι να σχηματίσει το παιδί στον μαγνητικό πίνακα την ίδια σκηνή που βλέπει στην κάρτα. Το..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Εμφάνιση 1 έως 27 από 27 (1 Σελ.)
.