Menu
Your Cart

Lego Star Wars Τουβλάκια

Η Lego παρουσιάζει τη σειρά Star Wars με τους αγαπημένους ήρωες των θρυλικών ταινιών να μπαίνουν μαζί με τα παιδιά σε μοναδικές διαστημικές περιπέτειες και ατελείωτο παιχνίδι.

Brand: LEGO
Ελάτε μαζί με τους Φιν, Τσουμπάκα, Λάντο Καλρίσιαν, Boolio, C-3PO, R2-D2 και D-O, καθώς ταξιδεύουν στον γαλαξία με το θρυλικό Star Wars Μιλένιουμ Φάλκον. Το σκάφος αυτό της Lego, όπως και στην έκδοση από το Star Wars: Skywalker Η Άνοδος, έχει δει και καλύτερες μέρες.. αλλά μπορεί ακόμ..
199,99€
Χωρίς ΦΠΑ:161,28€
Brand: LEGO
Αναπαραστήστε συναρπαστικές μάχες Star Wars™ με τον κατασκευάσιμο Lego Δάσκαλο των Τζεντάι Γιόντα. Μπορεί να είναι φτιαγμένος από τα αγαπημένα τουβλάκια Lego, αλλά με το πανίσχυρο Φωτόσπαθό του αυτή η μεγάλη Lego φιγούρα του Γιόντα είναι υπολογίσιμη δύναμη. Κουνήστε το κεφάλι, τ..
129,99€
Χωρίς ΦΠΑ:104,83€
Brand: LEGO
Δείξτε την εκτίμησή σας για τον θρυλικό κυνηγό επικηρυγμένων με αυτό το τρομερό Lego Star Wars™ Κράνος του Μπόμπα Φετ, κατασκευασμένο από τουβλάκια. Αναπαραστήστε το ιδιαίτερο σχήμα και τις λεπτομέρειες της Μανταλοριανής θωράκισης του κράνους με στοιχεία Lego και τοποθετήστε το πάνω στη βάση μ..
74,99€
Χωρίς ΦΠΑ:60,48€
Brand: LEGO
Αποτυπώστε την απειλητική όψη ενός Star Wars™ συμβόλου με αυτό το συλλεκτικό Lego μοντέλο κατασκευής και διακόσμησης, το Κράνος του Νταρθ Βέιντερ. Κάντε ένα διάλειμμα και βυθιστείτε σε μια πολύπλοκη δημιουργική διαδικασία, αναπαριστώντας κάθε αυθεντική λεπτομέρεια με το στυλ της Lego. Έπειτα, ..
84,99€
Χωρίς ΦΠΑ:68,54€
Brand: LEGO
Φέρτε και πάλι στο νου σας συναρπαστικές σκηνές από τις ταινίες Star Wars™ καθώς κατασκευάζετε και διακοσμείτε τον χώρο σας με αυτή την εντυπωσιακή έκδοση Κράνους Ανιχνευτή από τουβλάκια Λεγο. Απολαύστε ποιοτικό χρόνο καθώς συγκεντρώνεστε σε αυτή την απαιτητική κατασκευή και χαλ..
59,99€
Χωρίς ΦΠΑ:48,38€
Brand: LEGO
Ξαναζήστε σκηνές από τις ταινίες Star Wars. Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται πάνω στον παγωμένο πλανήτη Χοθ καθώς κατασκευάζετε και διακοσμείτε τον χώρο σας με αυτή την έκδοση ενός Lego Αυτοκρατορικού Ανδροειδούς-Ανιχνευτή. Πάρτε το χρόνο σας και διασκεδάστε καθώς αναπαριστάτε τις αυθεντι..
84,99€
Χωρίς ΦΠΑ:68,54€
Brand: LEGO
Κατασκευάστε αυτή την εξαιρετική Lego Star Wars™ έκδοση του R2-D2, του πιο αξιαγάπητου ανδροειδούς του γαλαξία. Αναπαραστήστε αυθεντικές λεπτομέρειες όπως το ανασυρόμενο μεσαίο πόδι, το περισκόπιο και το περιστρεφόμενο κεφάλι. Στη συνέχεια μπορείτε να στήσετε αυτό το μοντέλο κατ..
199,99€
Χωρίς ΦΠΑ:161,28€
Brand: LEGO
Φτιάξτε το δικό σας χαριτωμένο Lego μοντέλο κατασκευής του Παιδιού από τις αγαπημένες ταινίες Star Wars: Ο Μανταλοριανός. Αναδημιουργήστε αυθεντικές λεπτομέρειες αυτού του δημοφιλούς χαρακτήρα. Μετακινήστε το κεφάλι, τα αυτιά και το στόμα για να δημιουργήσετε πολλές διαφορετικές εκφρά..
99,99€
Χωρίς ΦΠΑ:80,64€
Brand: LEGO
Κατασκευάστε το δικό σας Lego Αυτοκρατορικό Μαχητικό ΤΑΙ και αναπαραστήστε σκηνές δράσης από την κλασική τριλογία Star Wars™. Μπείτε στο κόκπιτ μαζί με τον πιλότο και ξεκινήστε την αποστολή σας. Ψάξτε για αστρόπλοια των Επαναστατών και πυροδοτήστε τους εκτοξευτές με ελατήριο. Έπειτα, ενώσ..
47,99€
Χωρίς ΦΠΑ:38,70€
Brand: LEGO
Ελάτε με την Bo-Katan Kryze και έναν Μανταλοριανό Καθεστωτικό και ξεκινήστε συναρπαστικές Star Wars αποστολές με αυτό το Μανταλοριανό Αστρομαχητικό της Lego. Μπείτε στο διπλό κόκπιτ και ανεβείτε στον αέρα. Διπλώστε προς τα κάτω τα φτερά και γυρίστε το κόκπιτ για αεροδυναμικό σχήμα και..
69,99€
Χωρίς ΦΠΑ:56,44€
Brand: LEGO
Ελάτε μαζί με τον Νταρθ Βέιντερ στην Αυτοκρατορική Lego Άκατο για κλασική Star Wars™ δράση. Μπείτε στο κόκπιτ μαζί με τον Αξιωματικό της Αυτοκρατορίας και εκτοξεύστε αυτό το κομψό μεταφορικό σκάφος. Διπλώστε τα φτερά για λειτουργία πτήσης και στοχεύστε τα αστρομαχητικά των Επαναστατώ..
99,99€
Χωρίς ΦΠΑ:80,64€
Brand: LEGO
Ετοιμαστείτε για μια συγκλονιστική διαδρομή χαρακώματος με το εμβληματικό Lego Star Wars Μαχητικό Εξ-Γουίνγκ του Λουκ Σκαϊγουόκερ. Βεβαιωθείτς ότι το πιστό ανδροειδές R2-D2 είναι στο σκάφος και μετά μπείτε στο κόκπιτ. Ανάψτε τις μηχανές και εκτοξευτείτε στο διάστημα. Βάλτε τα φτερά σε λειτ..
59,99€
Χωρίς ΦΠΑ:48,38€
Brand: LEGO
Ο θρυλικός Λουκ Σκαϊγουόκερ επέστρεψε. Ελάτε μαζί του στη μάχη στους διαδρόμους του Αυτοκρατορικού Star Wars Καταδρομικού της Lego, ξεπηδήστε από το ασανσέρ και αιφνιδιάστε τους Σκοτεινούς Στρατιώτες. Είναι μάχη τριών εναντίον ενός, γι’ αυτό θα χρειαστείτε όλες τις ικανότητες Δασκάλου Τζε..
32,99€
Χωρίς ΦΠΑ:26,60€
Brand: LEGO
Ένα παιχνίδι για όλους τους Επαναστάτες ήρωες. Κατασκευάστε το τρομερό Star Wars Μικρομαχητικό Μιλένιουμ Φάλκον και ενώστε τις δυνάμεις σου με τον Χαν Σόλο σε τολμηρές αποστολές. Μπείτε στο κόκπιτ και εκτοξευτείτε στο διάστημα. Πυροδοτήστε τους εκτοξευτές καρφιών εναντίον των Αυτοκρατορικώ..
11,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Brand: LEGO
Κατασκευάστε το Star Wars Μικρομαχητικό Ρέιζορ Κρεστ της Lego κι ελάτε μαζί με τον Μανταλοριανό σε συναρπαστικές περιπέτειες κυνηγιού επικηρυγμένων. Μπείτε στο κόκπιτ και εκτοξευτείτε προς τη διαστημική αποστολή σας. Πυροδοτήστε τους εκτοξευτές καρφιών κατά των δυνάμεων του ..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Brand: LEGO
Κατασκευάστε το χαρακτηριστικό Star Wars αστρόπλοιο του Μπόμπα Φετ και αναπαράστησε συναρπαστικές αποστολές με τον Μανταλοριανό. Μπείτε στο Lego κόκπιτ και εκτοξευτείτε σε μια αποστολή καταδίωξης επικηρυγμένων. Πυροδοτήστε τον εκτοξευτή καρφιών, στοχεύστε τους εχθρούς με τα περιστρεφόμενα ..
49,99€
Χωρίς ΦΠΑ:40,31€
Brand: LEGO
Ενώστε τις δυνάμεις σας με την Star Wars Τζεντάι ηρωίδα Ασόκα Τάνο και τον Στρατιώτη Κλώνο της Ασόκα εναντίον των Μαχητικών Ανδροειδών. Προσέξτε, το Lego Τεθωρακισμένο Άρμα Εφόδου των Ανδροειδών διαθέτει πανίσχυρα όπλα. Αποφύγετε τα βλήματα που πυροδοτούνται από τους εκτοξευτές με ελατήρια και&..
49,99€
Χωρίς ΦΠΑ:40,31€
Brand: LEGO
Κατασκευάστε τις τρομερές Lego BrickHeadz™ εκδόσεις των δύο πιο δημοφιλών χαρακτήρων του Star Wars. Δέστε ένα τουφέκι στην πλάτη του Μανταλόριαν και βάλτε ένα πιστόλι μπλάστερ στο χέρι του κυνηγού επικηρυγμένων για να είναι έτοιμος για μάχη. Δημιουργήστε ένα ιπτάμενο καροτσάκι για το..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: LEGO
Κατασκευάστε το δικό σας στρατό από Lego Star Wars™ Στρατιώτες Χιονιού και ετοιμαστείτε για μάχη στον πλανήτη Χοθ. Εξοπλίστε τους Στρατιώτες Χιονιού με όπλο μπλάστερ, τουφέκια μπλάστερ και πιστόλι μπλάστερ. Κατασκευάσετ ένα χαράκωμα από χιόνι και πυροβολήστε με το βαρύ επαναληπτικό μ..
22,99€
Χωρίς ΦΠΑ:18,54€
Brand: LEGO
Ελάτε μαζί με τον Λουκ Σκαϊγουόκερ στο Star Wars πεδίο μάχης του Χοθ και προκαλέστε τον Στρατηγό Βιρς στο πανίσχυρο ΑΤ-ΑΤ της Lego. Μείνετε μακριά από τα πόδια αυτού του τεράστιου μαχητικού πεζοπόρου και αποφύγετε τους εκτοξευτές με ελατήρια. Προσέξτε τους Στρατιώτες Χιονιού πάνω στη μηχανή υψη..
169,99€
Χωρίς ΦΠΑ:137,09€
Brand: LEGO
Ετοιμαστείτε για δράση στον παγωμένο Star Wars πλανήτη του Χοθ με αυτά τα φοβερά Lego μικρομαχητικά AT-AT και Τόντον. Πηδήξτε στη σέλα του Τόντον με τον Λουκ Σκαϊγουόκερ και ψάξτε για τον εχθρό με τα ηλεκτρονικά κιάλια του. Μπείτε στην επίθεση με το φωτόσπαθο του Λουκ και τον εκτοξευτή καρφιών,..
23,99€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Brand: LEGO
Η Μάχη του Χοθ έχει ξεκινήσε. Βοηθήστε λοιπόν τον Τσουμπάκα και τον Στρατιώτη Επαναστατών να αμυνθούν από το πανίσχυρο Lego Star Wars AT-ST του Χοθ. Αποφύγετε τα μακριά πόδια του AT-ST και καλυφτείτε από τους πυραύλους με ελατήρια που διαθέτει. Βγάλτε από τη μέση το Αυτοκρατορικό Ανδροειδές Ανι..
54,99€
Χωρίς ΦΠΑ:44,35€
Brand: LEGO
Σκηνοθετήστε μια επική μάχη Star Wars μεταξύ των Lego επίλεκτων Στρατιωτών Κλώνων της 501ης Λεγεώνας και των Μαχητικών Ανδροειδών του Στρατού των Αυτονομιστών. Ψάξτε για τα ανδροειδή από το κόκπιτ του AT-RT χρησιμοποιώντας τα ηλεκτρονικά κιάλια, μπείτε στην επίθεση με το Ταχυσκάφος ΜΠΑΡΚ και πυ..
37,99€
Χωρίς ΦΠΑ:30,64€
Brand: LEGO
Ελάτε μαζί με τον Πο Ντάμερον και γίνετε ένας ήρωας της Αντίστασης. Κατασκευάστε το δικό σας τρομερό Lego Star Wars αστρομαχητικό Εξ-Γουίνγκ και έπειτα μπείτε στο κόκπιτ. Βεβαιωθείτε ότι ο BB-8 έχει επίσης επιβιβαστεί και απογειωθείτε στο διάστημα. Ξεδιπλώστε τα φτερά και πιάσε τελική..
23,99€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Brand: LEGO
Διασχίστε την καυτή Star Wars έρημο του Τατουίν μαζί με το Παιδί πάνω στην τρομερή Lego μηχανή υψηλής ταχύτητας του Μανταλοριανού. Προσέξτε όμως, η έρημος κρύβει πολλούς κινδύνους. Ελάτε μαζί με τον Επιδρομέα Τάσκεν στο κρησφύγετό του στην καλύβα, όπου έχει έναν εκτοξευτή καταπέλτη Τάσκεν ..
34,99€
Χωρίς ΦΠΑ:28,22€
Brand: LEGO
Ελάτε μαζί με την Ασόκα Τάνο για μια επική Star Wars μονομαχία με τον Νταρθ Μολ στον Μάνταλορ. Μπείτε στην Lego αίθουσα του θρόνου και ξεκινήστε την επίθεση με τα δύο φωτόσπαθά της. Αποφύγετε το διπλό φωτόσπαθο του Νταρθ Μολ και πετάξτε τον απ'το παράθυρο. Ανακαλύψτε ένα πιστ..
23,99€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Brand: LEGO
Ετοιμαστείτε για επική Star Wars μάχη κατά των Στρατιωτών της Αυτοκρατορίας μέσα στο φοβερό Lego Αυτοκρατορικό Θωρακισμένο Επιδρομέα τους. Καλυφθείτε όταν πυροδοτούν τους εκτοξευτές καρφιών από εμπρός και από τον περιστρεφόμενο πυργίσκο στο πίσω μέρος και προσέξτε τον Πυροβολητή Στρατιώτη ..
47,99€
Χωρίς ΦΠΑ:38,70€
Εμφάνιση 1 έως 27 από 27 (1 Σελ.)
.