Menu
Your Cart

Lego Ninjago Τουβλάκια

Με την αγαπημένη σειρά Ninjago της Lego τα παιδιά κατασκευάζουν ο,τι μπορεί να φανταστούν για απίθανα παιχνίδια ρόλων.

Brand: LEGO
Ενώστε τις δυνάμεις σου με τον Τζέι και το εκπληκτικό Ηλεκτρο-ρομπότ της Lego Ninjago για να αντιμετωπίσετε τον κακό ΄Αιζορ. Μπείτε στο κόκπιτ του ρομπότ και προχωρήστε στη μάχη με την κουλ περιστρεφόμενη λεπίδα και το σπαθί. Έχετε του νου σας στο όχημα του Αιζορ με τον πανί..
21,99€
Χωρίς ΦΠΑ:17,73€
Brand: LEGO
Ανεβείτε ψηλά στον ουρανό μαζί με τον Κόουλ που πετάει αυτό το τρομερό νίντζα αεροπλάνο Θραυστήρα Βράχων της Lego Ninjago. Πυροδοτήστε τους 8 πανίσχυρους εκτοξευτές με ελατήρια που διαθέτει το αεροπλάνο εναντίον του μοχθηρού Άιζορ που βρίσκεται στο έδαφος από κάτω. Στοχεύστε τη φυλακή για να ανατινά..
44,99€
Χωρίς ΦΠΑ:36,28€
Brand: LEGO
Ανοίξτε πανιά με τον Κάι, τον Ζέιν και τον Τζέι πάνω στο νίντζα πλοίο τους για μια επική ναυμαχία εναντίον του Φαντάσματος Νίντζα Καρένν της Lego Ninjago. Μπείτε στην επίθεση οδηγώντας ένα σούπερ γρήγορο τζετ σκι ή ανεβείτε στην πλάτη ενός δράκου για να επιτεθείτε από ψηλά. ..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Brand: LEGO
Ενώστε τις δυνάμεις σας με τον Κάι και την πανίσχυρη Lego Ninjago μοτοσικλέτα του για να αντιμετωπίσετε τον επικίνδυνο φιδίσιο πολεμιστή Ράτλα. Μπείτε πίσω από τα χειριστήρια και τρέξτε στη δράση με την κόκκινη, μαύρη και χρυσή μηχανή. Προσέξτε, ο Ράτλα εξαπολύει εναντίον σα..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Brand: LEGO
Ενώστε τις δυνάμεις σας με τον Λόιντ και την πανίσχυρη Lego Ninjago ρομποτική στολή του για να αντιμετωπίσετε τον μοχθηρό πολεμιστή φίδι Καταστροφέα Βόα. Μπείτε στο κόκπιτ της στολής και κατευθυνθείτε προς τη συναρπαστική δράση με δύο μεγάλα σπαθιά. Προσοχή.. το ενοχλητικό φίδι είναι ..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Brand: LEGO
Διασχίστε την πυκνή ζούγκλα ενός μυστηριώδους νησιού με την Τσόπερ Μηχανή Ζούγκλας του Λόιντ της Lego Ninjago. Αλλά προσέξτε τον φύλακα Βροντών που είναι έτοιμος να αντεπιτεθεί με το επικίνδυνο δόρυ του για να προστατεύσει το πολύτιμο φυλαχτό της καταιγίδας. Πυροδοτήστε τους δύο ..
21,99€
Χωρίς ΦΠΑ:17,73€
Brand: LEGO
Ελάτε μαζί με τους νίντζα και τους δασκάλους των στοιχείων σε ένα γεμάτο δράση τουρνουά της Lego Ninjago για νίντζα ικανότητες. Οργανώστε μονομαχίες μεταξύ του Τζέι και του Τζέικομπ ή του Μπολόμπο και του Γκράβις με την πλατφόρμα μάχης του ναού. Πηδήξτε μέσα στο περιστρεφόμενο όπλο, φ..
32,99€
Χωρίς ΦΠΑ:26,60€
Brand: LEGO
Μπείτε στη μάχη περπατώντας στον πυθμένα της Ατελείωτης Θάλασσας με την Υδρορομποτική Στολή του Λόιντ Lego Ninjago. Έχετε τον νου στον επικίνδυνο Φρουρό Μάαρεϊ που μοιάζει με χέλι.. είναι έτοιμος να σας κηρύξει πόλεμο για να κερδίσει το πολύτιμο φυλαχτό των κυμάτων. Μπείτε σ..
21,99€
Χωρίς ΦΠΑ:17,73€
Brand: LEGO
Πετάξτε στον ουρανό με τον Κάι και τον Δράκο Φωτιάς της Lego Ninjago για να πολεμήσετε δύο μοχθηρούς πολεμιστές φίδια. Προσέξτε όμως, ο ένας ελέγχει ένα ντρόουν που πυροβολεί και ο άλλος έχει ένα τζετ-πακ και ένα όπλο με αλυσίδα. Αναβαθμίστε το δράκο δύο φορές για να τον κάνετε&n..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Brand: LEGO
Πηγαίνετε βαθιά μέσα στη θάλασσα με το Χάιντρο Μπάουντι της Lego Ninjago για να αντιμετωπίσετε τον Πρίγκιπα Κάλμααρ και τους Φρουρούς του. Μπείτε σε ενισχυμένη λειτουργία με ανοιγμένα τα φτερά, πυροδοτήστε τους εκτοξευτές με ελατήρια ή εξαπολύστε μια ρομποτική στολή και δύο ..
149,99€
Χωρίς ΦΠΑ:120,96€
Brand: LEGO
Βουτήξτε βαθιά στο νερό για συναρπαστικές μάχες στον Lego Ninjago Ναό της Απέραντης Θάλασσας. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τον Δύτη Κάι και την NRG Νία για να αντιμετωπίσετε τον Πρίγκιπα Κάλμααρ και τους επικίνδυνους Φρουρούς του στο μυστικό κρησφύγετό τους. Έχετε το νου σας στις παγίδες και..
119,99€
Χωρίς ΦΠΑ:96,77€
Brand: LEGO
Ελάτε μαζί με τον Δύτη Ζέιν, την NRG Νία και έναν τρομακτικό ετοιμοπόλεμο Lego Ninjago δράκο σε μια υποβρύχια μάχη εναντίον των μοχθηρών Φρουρών Μάαρεϊ. Παρακολουθήστε καθώς η Νία ενώνεται με την στοιχειακή δύναμή της και γίνεται ένας άγριος Δράκος του Νερού που μπορεί να κουνήσει την ουρά της ..
74,99€
Χωρίς ΦΠΑ:60,48€
Brand: LEGO
Ετοιμαστείτε για ασταμάτητες θαλάσσιες περιπέτειες από την τηλεοπτική σειρά Ninjago Seabound καθώς ο Δύτης Κόουλ και ο Δύτης Τζέι αντιμετωπίζουν τους Φρουρούς Μάαρεϊ με το Lego Υποβρύχιο Αγωνιστικό Αυτοκίνητο Νίντζα. Το 2 σε 1 αυτό όχημα μπορεί να κινηθεί στην ξηρά ή να μεταμορφωθεί σε υποβρύχιο για..
44,99€
Χωρίς ΦΠΑ:36,28€
Brand: LEGO
Μπείτε στη μάχη πετώντας μαζί με τους νίντζα και τον τρομακτικό Lego Ninjago δράκο τους για να αντιμετωπίσετε τον μοχθηρό Γουάιπλας. Ανεβείτε στη σέλα και πετάξτε στον ουρανό προτού επιτεθείτε στον ανατριχιαστικό στρατηγό σκελετό από ψηλά. Πρέπει να κερδίσετε το Σπαθί της Φω..
54,99€
Χωρίς ΦΠΑ:44,35€
Brand: LEGO
Η επική μάχη LEGO Ninjago ξεκινά. Ελάτε μαζί με τον Ζέιν καθώς αντιμετωπίζει την επικίνδυνη πολεμική μηχανή Νιντρόιντ σε μια συγκλονιστική μάχη. Αντιμετωπίστε το ρομπότ πολεμιστή με το όπλο Σουρικέν του Πάγου του Ζέιν. Προσέξτε καθώς αντεπιτίθεται με ένα μεγάλο σπαθί και νικήστε ..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Brand: LEGO
Η επική μάχη LEGO Ninjago ξεκινά. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τον Κάι καθώς αντιμετωπίζει τον κακό Σκάλκιν σε μια συγκλονιστική μάχη. Μπείτε στην επίθεση με το σπαθί κατάνα του Κάι αλλά προσέξτε την πανίσχυρη λεπίδα του Σκάλκιν. Πηδήξτε πάνω στην πλατφόρμα μάχης για να στριφο..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Brand: LEGO
Η επική μάχη LEGO Ninjago ξεκινά. Βοηθήστε τον Κόουλ να νικήσει τις δυνάμεις του σκότους καθώς αντιμετωπίζει τον Πολεμιστή Φάντασμα σε μια συγκλονιστική, γεμάτη δράση μάχη. Προσέξτε το τρίκρανο όπλο του Πολεμιστή Φάντασμα και ανταποδώστε με το κοφτερό δρεπάνι σας. Πηδήξτε πάνω στ..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Brand: LEGO
Γίνετε ο καπετάνιος του φοβερού Lego Ninjago καταμαράν των νίντζα σε μια εκπληκτική ναυμαχία εναντίον των Φυλάκων. Μπείτε σε λειτουργία επίθεσης και πυροδοτήστε τους εκτοξευτές με ελατήρια. Το πανίσχυρο μαχητικό καταμαράν των Φυλάκων που χωρίζεται σε τρία ξεχωριστά σκάφη, το ένα ..
74,99€
Χωρίς ΦΠΑ:60,48€
Brand: LEGO
Πηγαίντε σε μια τολμηρή αποστολή διάσωσης ενός νίντζα που έχει συλληφθεί στο Χωριό των Φυλάκων της Lego Ninjago. Ελάτε μαζί με το νησιώτη Κόουλ, Τζέι και Κάι για να πολεμήσετε τον τρομακτικό Αρχηγό Μάμματους και τον Φύλακα των Κεραυνών στο επικίνδυνο άντρο τους στη ζούγκλα. Έχετε το νου σα..
54,99€
Χωρίς ΦΠΑ:44,35€
Brand: LEGO
Ελάτε μαζί με τον Νησιώτη Λόιντ και τον πανίσχυρο Lego Ninjago δράκο του για να αντιμετωπίσετε τους Φύλακες σε μια θανάσιμη μάχη. Πηδήξτε πάνω στη σέλα και ορμήστε στην επίθεση. Βοηθήστε το νησιώτη Ζέιν να μπει στη δράση με τη σανίδα του σερφ και πυροδοτήστε τους εκτοξευτές καρφιών που δια..
44,99€
Χωρίς ΦΠΑ:36,28€
Brand: LEGO
Μπείτε στη μάχη με αυτόν τον απίστευτο 4 σε 1 Υπερηχητικό Επιδρομέα της Lego Ninjago για να πολεμήσετε τους φιδίσιους πολεμιστές. Αποσυναρμολογήστε το όχημα για να δημιουργήσετε ένα αεροπλάνο με χρυσά φτερά λεπίδες, δύο οχήματα παντός εδάφους και μια απίθανη μοτοσικλέτα..
99,99€
Χωρίς ΦΠΑ:80,64€
Brand: LEGO
Ενώστε τις δυνάμεις σας με τον Ζέιν μέσα στο πανίσχυρο Lego Ninjago Ρομπότ Τιτάνα για να πολεμήσετε τους Πολεμιστές Φαντάσματα. Πηδήξτε στο κόκπιτ και μπείτε στην επίθεση με το σπαθί και το περιστρεφόμενο αλυσοπρίονο του ρομπότ. Πυροδοτήστε τους εκτοξευτές με ελατήριο εναντίον του Γκούλταρ..
64,99€
Χωρίς ΦΠΑ:52,41€
Brand: LEGO
Μπείτε στη μάχη με το φοβερό αυτοκίνητο Εφόρμηση X-1 της Lego Ninjago για να αντιμετωπίσετε τους Νιντρόιντ Πολεμιστές. Εκτοξεύστε τον Κάι στη δράση με τη σούπερ γρήγορη μοτοσικλέτα του από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, προσέξτε όμως, καθώς οι Νιντρόιντ Πολεμιστές χρησιμοποιούν τζ..
54,99€
Χωρίς ΦΠΑ:44,35€
Brand: LEGO
Ενώστε τις δυνάμεις σας με τον Λόιντ και τρέξτε με αυτόν τον Lego Επιδρομέα της Ζούγκλας. Ξαναζήστε τις επικές μάχες από τον Ninjago αγώνα των Στοιχείων καθώς ο ήρωας νίντζα κατατροπώνει τους πανίσχυρους εχθρούς του. Η τρομερή ενσωματωμένη ανάρτηση και οι μεγάλοι τροχοί με ελαστικά αυτού του μπ..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Brand: LEGO
Ελάτε με τους νίντζα στο μυστικό τους Lego Ninjago Ναό ντότζο όπου μαθαίνουν πώς να γίνουν μάστερ του Σπιντζίτσου. Ολοκληρώστε τις απίθανες δοκιμασίες και εξερευνήστε όλα τα απίθανα δωμάτια στους τρεις ορόφους. Προσέξτε όμως, οι ύπουλοι πολεμιστές φίδια προσπαθούν να σπάσουν τις πόρτε..
99,99€
Χωρίς ΦΠΑ:80,64€
Brand: LEGO
Προσοχή, οι αγαπημένοι Λόιντ και η Νία της Lego Ninjago δέχονται επίθεση από έναν στρατό επικίνδυνων φιδιών. Η Ιπτάμενη Οχιά είναι οπλισμένη με σπαθιά και μπορεί να ανυψωθεί στον αέρα με το τζετ πακ της, ενώ ο Δυναμίτης Πύθωνας εκτοξεύει βολές από τον καταπέλτη στο έδαφος. Πρέπει να προπονήσετε ..
59,99€
Χωρίς ΦΠΑ:48,38€
Brand: LEGO
Ενώστε τις δυνάμεις σας με τους Τζέι, Κάι, Ζέιν και Κόουλ για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό 4σε1 ρομποτικό όχημα της Lego Ninjago ώστε να αντιμετωπίσουν την επίθεση των φιδιών. Κάθε νίντζα δεν μπορεί να νικήσει μόνος του τον Μηχανικό Κόμπρα και τον Καταστροφέα Βόα όμως όταν εν..
84,99€
Χωρίς ΦΠΑ:68,54€
Brand: LEGO
Βοηθήστε τον Λόιντ της Lego Ninjago να κατασκευάσει ένα μεγαλύτερο, ισχυρότερο και γρηγορότερο νίντζα όχημα για να αντιμετωπίσει τους μοχθηρούς πολεμιστές φίδια. Όμως, ο Μηχανικός Κόμπρα καταφτάνει πάνω σε ένα τετράτροχο με φλογοβόλο, ενώ ο Δυναμίτης Πύθωνας έχει όπλο και δυναμίτη. Μπορείτ..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Brand: LEGO
Ενώστε τις δυνάμεις σας με τον Ζέιν και την εντυπωσιακή EVO Ρομποτική Στολή Ενίσχυσης της Lego Ninjago για να αντιμετωπίσετε τον επικίνδυνο Μηχανικό Κόμπρα σε μια σειρά από συναρπαστικές συγκρούσεις. Προσέξτε το όπλο μπλάστερ του φιδιού. Αναβαθμίστε τον Ζέιν και τη θωράκιση της στολής, μπείτε&n..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Brand: LEGO
Ελάτε με τον Τζέι και τον Δράκο Κεραυνών της Lego Ninjago για να αντιμετωπίσετε τη μοχθηρή Ιπτάμενη Οχιά που είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει προβλήματα. Μην αφήσετε το εξοπλισμένο με τζετ-πακ φίδι να κλέψει το όπλο του Τζέι και να πετάξει μακριά. Αναβαθμίστε τον Τζέι με μ..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Εμφάνιση 1 έως 30 από 30 (1 Σελ.)
.