Menu
Your Cart

Lego Minecraft Τουβλάκια

Με τη νέα σειρά Minecraft της Lego τα παιδιά μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες ψάχνουν μοναδικά ορυκτά και μπαίνουν σε εκρηκτικές περιπέτειες.

Brand: LEGO
Το Lego Τέρας της Ζούγκλας είναι ένα μεγάλο, επιθετικό θηρίο.. και έρχεται κατά πάνω σας. Αυτό το ζωντανό μείγμα από κούτσουρα, περικοκλάδες και πέτρες διαθέτει κινούμενο κεφάλι, στόμα που ανοίγει και χέρι φτιαγμένο για να συντρίβει. Θα εντοπίσει άραγε την εξερευνήτρια της ζούγκλας κα..
44,99€
Χωρίς ΦΠΑ:36,28€
Brand: LEGO
Δημιουργήστε το δικό σας τεράστιο, αρθρωτό, Lego Minecraft™ δεντρόσπιτο. Κατασκευάστε τα τέσσερα βασικά δωμάτια, κουζίνα, βιβλιοθήκη, γραφείο και υπνοδωμάτιο, και μετά προσθέστε μερικά απίθανα αξεσουάρ. Και δεν είναι καν απαραίτητο να συνδέσετε τα δωμάτια στο δέντρο. Με πολλά διασκεδ..
139,99€
Χωρίς ΦΠΑ:112,90€
Brand: LEGO
Πιάστε έναν πύραυλο πυροτεχνημάτων για να τροφοδοτήσετε τα έλυτρά σας και να πετάξετε μέχρι τον ουρανό για να κατασκευάσετε ένα αιωρούμενο σπίτι σιδηρουργού. Κατασκευάστε έναν Lego πύργο που φτάνει στον ουρανό. Συναρμολογήστε ένα αιωρούμενο νησί με κήπο, πρόσεξτε ό..
59,99€
Χωρίς ΦΠΑ:48,38€
Brand: LEGO
Χρησιμοποιήστε τις Minecraft™ ικανότητές σας για να κατασκευάσετε ένα Lego σπίτι στο σχήμα τεράστιου γουρουνιού. Διαθέτει μια πλευρά που ανοίγει αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο δωμάτιο και μια αποσπώμενη οροφή που αποκαλύπτει ένα μικρότερο δωμάτιο μέσα στο κεφάλι του γουρουνιού. Εξερευνήστε το ..
59,99€
Χωρίς ΦΠΑ:48,38€
Brand: LEGO
Υπάρχει απίστευτα πολλή κίνηση στο Lego Minecraft™ ορυχείο. Ο Στιβ δουλεύει σκληρά για να ξεθάψει πολύτιμα υλικά πριν επισκεφτεί τον πάγκο του εμπορικού. Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με το σχέδιο, καθώς υπάρχουν λάμα που κυκλοφορούν ελεύθερα, μία έκρηξη και ένας εχθρικός σκελετός ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: LEGO
Ελάτε με την Άλεξ στον ωκεανό του Minecraft™ καθώς ψάχνει τον πολύχρωμο κοραλλιογενή Lego ύφαλο για κρυμμένο θησαυρό. Χαιρετίστε τα δύο φιλικά γουρουνόψαρα και γυρίστε το μεγάλο κίτρινο βράχο για να εμφανίσετε το σεντούκι με το θησαυρό. Τι να έχει μέσα; Μόνο ένα ψάρι και.. ένα μ..
11,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Brand: LEGO
Ο Στιβ χρειάζεται μια νέα πανοπλία από νεδερίτη, πρώτα όμως πρέπει να εξορύξετε οψιδιανή πέτρα για να επισκευάσετε την κατεστραμμένη Lego Minecraft πύλη. Περάστε την πύλη και μπείτε στο φλογισμένο κόκκινο Νέδερ, όπου ένας σκελετός wither και ένα χόγκλιν σας περιμένουν. Ανοίξ..
34,99€
Χωρίς ΦΠΑ:28,22€
Brand: LEGO
Μπείτε στο σύμπαν του Minecraft™ με μια δημιουργική αναπαράσταση ενός γεμάτου συγκινήσεις περιβάλλοντος Lego Minecraft. Υπάρχει μια τριώροφη δομή για εξερεύνηση, γεμάτη απίθανα χαρακτηριστικά, όπως ανελκυστήρα-καταρράκτη, σιδηροδρομικές γραμμές που πέφτουν, συρόμενους κύβους γης και&..
69,99€
Χωρίς ΦΠΑ:56,44€
Brand: LEGO
Ελάτε με τον Στιβ καθώς εξορύσσει, κατασκευάζει και εξερευνά, ενώ προσπαθεί να επιβιώσει από τις συνεχείς επιθέσεις. Μέσα στη Lego σπηλιά, υπάρχει κάρβουνο, σίδηρος και διαμάντια για να ξεθάψει. Αλλά να είστε έτοιμοι για το τρομακτικό ζόμπι, την ανατριχιαστική αράχνη και τη ζωντανή γλίτσα...
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: LEGO
Πιάστε μερικά Lego τουβλάκια από το κουτί για Κατασκευές και κατασκευάστε τις δικές σας Minecraft περιπέτειες. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να δημιουργήσετε ένα απίθανο κάστρο ή μια πολυάσχολη φάρμα. Ελάτε μαζί με τον Στιβ και την Άλεξ για συναρπαστικές ιστορίες με έναν Creeper™,..
99,99€
Χωρίς ΦΠΑ:80,64€
Brand: LEGO
Η φροντίδα των αλόγων στο Lego στάβλο του Minecraft™ είναι διασκεδαστική αλλά και επικίνδυνη. Ανοίξτε τις πόρτες του στάβλου για να δώσετε καρότα στα δύο άλογα και..μπουμ, ένας καβαλάρης σκελετός εφορμά κατά πάνω σας με ένα άλογο-σκελετό. Μάλλον προσπαθεί να κλέψει το ..
23,99€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Brand: LEGO
Δημιουργήστε το δικό σας περιβάλλον του Στρεβλωμένου Lego Δάσους στο σκοτεινό και επικίνδυνο Nether και μετά βοηθήστε την Κυνηγό να διασχίσει το γεμάτο λάβα τοπίο. Στη διαδρομή θα συναντήσετε πίγκλιν οπλισμένα με σπαθιά που προσπαθούν να τη σταματήσουν και ένα εχθρικό χόγκλιν. Πώς μπο..
34,99€
Χωρίς ΦΠΑ:28,22€
Brand: LEGO
Καθώς τέσσερις φιλικές μέλισσες ζουζουνίζουν τριγύρω βοηθώντας τα λουλούδια και τις καλλιέργειες να μεγαλώσουν, ένα σμήνος από τέσσερις θυμωμένες μέλισσες με κόκκινα μάτια πετούν γύρω από το Lego μελισσοκομείο, ενοχλώντας τα πρόβατα και τον τρομαγμένο χωρικό. Οι μέλισσες είναι παντού,..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: LEGO
Οι Minecraft Άρπαγες έχουν αφηνιάσει με αρχηγό τους τον Κάπτεν Άρπαγα. Μαζί του είναι ένας Lego Δικαιωτής και ένας Αφανιστής, που το στόμα του ανοίγει και κλείνει, γι’ αυτό μην πλησιάσετε πολύ. Μπορείτε να σώσετε τους Χωρικούς από την επίθεση και το εμπορικό φυλάκιο και τις..
89,99€
Χωρίς ΦΠΑ:72,57€
Brand: LEGO
Δημιουργήστε το δικό σας Minecraft κρησφύγετο πολεμιστών. Πάνω από το έδαφος, είναι το πιο κουλ Lego ντότζο που υπάρχει. Πατήστε το μπλοκ κάτω από δέντρο και η καταπακτή ανοίγει. Όποιος στέκεται πάνω της πέφτει μέσα στη σπηλιά που βρίσκεται από κάτω. Με το αμόνι, τον φούρνο, το σταντ πανοπ..
64,99€
Χωρίς ΦΠΑ:52,41€
Brand: LEGO
Φτιάξτε ένα σπίτι μέσα σε ένα τεράστιο Lego μανιτάρι. Αφαιρέστε την οροφή και τους τοίχους για να χρησιμοποιήσετε το τραπέζι κατασκευών και τα έπιπλα. Στο εξωτερικό μπορείτε να βοηθήσετε την Άλεξ να χρησιμοποιήσει ένα μπολ για να μαζέψει σούπα από τη μανιταροαγελάδα. Προσέξτε, έρχεται..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Brand: LEGO
Κατασκευάστε ένα τεράστιο Lego ράντσο για τα Minecraft κουνέλια σας. Η αποσπώμενη οροφή και το ανοιχτό πίσω μέρος σας βοηθούν να τοποθετείτε τα έπιπλα και να διασκεδάζετε στο εσωτερικό. Ενώ στο εξωτερικό μέρος υπάρχει ένα αγρόκτημα όπου μπορείτε να καλλιεργήσετε τρ..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Brand: LEGO
Χρησιμοποιήστε τις Minecraft ικανότητές σας για να δημιουργήσετε ένα τεράστιο Lego σπίτι για αλεπούδες. Το ανοιχτό πίσω μέρος και η αποσπώμενη οροφή σας βοηθούν να τοποθετείτε τα έπιπλα και να διασκεδάζετε στο εσωτερικό. Ενώ στο εξωτερικό μέρος υπάρχει ένα αλεπουδάκι, μια εν..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Brand: LEGO
Πιάστε την εμφάνιση δύτη, βουτήξτε στον ωκεανό του Minecraft και κατασκευάστε ένα υποβρύχιο Lego μνημείο. Ο κοραλλιογενής ύφαλος κρύβει έναν θησαυρό, όταν όμως δείτε να κολυμπούν εκεί κοντά ένας φύλακας και ένας γηραιός φύλακας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την τρίαινά σας και τα τρ..
22,99€
Χωρίς ΦΠΑ:18,54€
Brand: LEGO
Ετοιμαστείτε για μια εκρηκτική Lego Minecraft περιπέτεια στο περιβάλλον των πεδιάδων. Πιάστε δουλειά στο τραπέζι κατασκευών με μπλοκ σιδηρομεταλλεύματος και χρησιμοποιήστε το μονοκυάλι σας για να ανιχνεύσετε κινδύνους. Τι βλέπετε; Ένα γουρουνάκι, ένα κοτοπουλάκι.. ένα Ανατιναζόμε..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 20 (1 Σελ.)
.