Menu
Your Cart

Lego Marvel Τουβλάκια

Με την αγαπημένη σειρά Marvel της Lego τα παιδιά κατασκευάζουν ο,τι μπορεί να φανταστούν για απίθανα παιχνίδια ρόλων.

Brand: LEGO
Όταν οι Lego σουπερήρωες Σέρσι, Ίκαρις, Κίνγκο και Άγιακ έρχονται αντιμέτωποι με έναν μοχθηρό Αποκλίνοντα, όλα μπορούν να συμβούν. Η Σέρσι μεταμορφώνει την ύλη σε.. οτιδήποτε, ενώ ο Ίκαρις έχει υπεράνθρωπη δύναμη, ο Κίνγκο εκτοξεύει ενέργεια και η Άγιακ επικοινωνεί με τους Ουράνι..
79,99€
Χωρίς ΦΠΑ:64,51€
Brand: LEGO
Μπορείτε να βοηθήσετε τους σουπερήρωες Ίκαρις και Σπράιτ από τη Lego να πολεμήσουν τον μοχθηρό Αποκλίνοντα όταν αναδυθεί από τη ζούγκλα; Οι δύο Αιώνιοι έχουν εκπληκτικές δυνάμεις, η Σπράιτ δημιουργεί αληθοφανείς παραισθήσεις ενώ ο Ίκαρις πετάει, και θα χρειαστείτε&..
11,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Brand: LEGO
Οι Lego σουπερήρωες Θίνα, Γκιλγκαμές και Μακάρι δέχονται επίθεση από έναν Αποκλίνοντα που δαγκώνει και έχει έξι πόδια. Οι τρεις Αιώνιοι έχουν εκπληκτικές δυνάμεις, η Θίνα μπορεί να καλεί όπλα, ο Γκιλγκαμές έχει σούπερ δύναμη και η Μακάρι τρέχει πιο γρήγορα από την ταχύτητα του ήχου. Θα κατ..
22,99€
Χωρίς ΦΠΑ:18,54€
Brand: LEGO
Εξερευνήστε το Lego διαστημόπλοιο των Αιωνίων με την Μακάρι, τον Ίκαρις, τη Θίνα, τη Σέρσι, τον Ντρούιγκ και τον Φάστος. Ανοιξτε τις πλευρές για πρόσβαση στο εσωτερικό και ρίξτε μια ματιά στο κόκπιτ, στην αίθουσα των όπλων και στο εργαστήριο. Μόλις όμως εμφανιστεί ο αρχηγός των Αποκλινόντων μαζ..
119,99€
Χωρίς ΦΠΑ:96,77€
Brand: LEGO
Όποιος έχει στην κατοχή του το Γάντι της Αιωνιότητας έχει τις δυνάμεις και των έξι Πετρών της Αιωνιότητας και ελέγχει τη μοίρα του σύμπαντος. Κατασκευάστε και διακοσμήστε το χώρο σας με αυτό το αυθεντικό Lego αντίγραφο, το οποίο διαθέτει κινούμενα δάχτυλα, έντονα χρώματα και μια περιγραφικ..
79,99€
Χωρίς ΦΠΑ:64,51€
Brand: LEGO
Αναπαραστήστε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους και τρομακτικούς χαρακτήρες στο σύμπαν της Marvel, τον Βένομ. Αυτό το εντυπωσιακό Lego μοντέλο κατασκευής και διακόσμησης αποτυπώνει τον εξωγήινο συμβιωτή με όλες τις αυθεντικές, φρικιαστικές λεπτομέρειές του. Αυτό το απαιτητικό αλλά απολαυστικό μο..
69,99€
Χωρίς ΦΠΑ:56,44€
Brand: LEGO
Αποτυπώστε για πάντα το μοναδικό στυλ του Batman™ με αυτό το απαιτητικό και απολαυστικό μοντέλο κατασκευής και διακόσμησης Lego με τη χαρακτηριστική μάσκα του αγαπημένου σούπερ ήρωα. Τα διαφανή τουβλάκια αναπαριστούν το πρόσωπο ενώ μια κομψή πλάκα με πληροφορίες στη βάση συνθέτο..
69,99€
Χωρίς ΦΠΑ:56,44€
Brand: LEGO
Ο Batman™ τρέχει μέσα στ Γκόθαμ Σίτι™ με το τρομερό Lego Μπάτμομπίλ™ του. Μπλε φλόγες βγαίνουν από την εξάτμιση καθώς ο Μασκοφόρος Ιππότης™ καταδιώκει τον πανούργο Penguin™. Όταν ο σούπερ κακός στοχεύει με τον έξτρα μεγάλο πύραυλό του, είναι ώρα να εκτοξευτούν οι μ..
32,99€
Χωρίς ΦΠΑ:26,60€
Brand: LEGO
Αναπαραστήστε το πιο εμβληματικό, ετοιμοπόλεμο όχημα στην ιστορία του κινηματογράφου: το θρυλικό Tumbler Batmobile™ από την τριλογία Ο Σκοτεινός Ιππότης™ των ταινιών Μπάτμαν™. Αυτό το Lego μοντέλο διαθέτει αυθεντικές λεπτομέρειες και αποτυπώνει τη θωρακισμένη μηχανή καταπολέμη..
229,99€
Χωρίς ΦΠΑ:185,48€
Brand: LEGO
Δράση υψηλών οκτανίων με το θωρακισμένο Tumbler Batmobile της Lego. Οι μικροί ήρωες τώρα μπορούν να διασχίσουν την Γκόθαμ Σίτι με την απόλυτη, θωρακισμένη μηχανή καταπολέμησης του εγκλήματος και να πολεμήσουν τον θρυλικό κακοποιό από τις αγαπημένες ταινίες Μπάτμαν.   Ακατάλληλο για παι..
44,99€
Χωρίς ΦΠΑ:36,28€
Brand: LEGO
Τρέξτε στη Γκόθαμ Σίτι™ με τον Batman™ και την Selina Kyle™ πάνω στις πανίσχυρες μοτοσικλέτες τους. Ο Μπάτμαν είναι έτοιμος να καταπολεμήσει το έγκλημα με το Μπαταράνγκ™ του και το όπλο-αρπάγη. Η Selina έχει μια αλυσίδα στο χέρι της κι ένα πολύτιμο πετράδι κρυμμένο στο α..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Brand: LEGO
Κατευθυνθείτε προς την Lego Μπατ-σπηλιά™ με τον Batman™. Ο καός Riddler™ έχει αφήσει τρία μυστικά μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τον ειδικό μεγεθυντικό φακό για να αποκαλύψετε τις ενδείξεις και μετά τσέκαρετε τους υπολογιστές και τον χάρτη της Γκόθαμ Σίτι™ ..
74,99€
Χωρίς ΦΠΑ:60,48€
Brand: LEGO
O Τζόκερ™ αλυσόδεσε ένα θησαυροφυλάκιο τράπεζας της Lego στο hot rod του για να το σύρει έξω από την τράπεζα και να κλέψει τα χρήματα. Ο Μπάτμαν™ τρέχει επιτόπου με το Μπατμομπίλ™, ενώ ακολουθεί η Μπάτγκερλ™ με το σκέιτμπορντ της. Ξεδιπλώστε τα όπλα του Μπάτμομπιλ, και π..
34,99€
Χωρίς ΦΠΑ:28,22€
Brand: LEGO
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ή καλύτερο από αυτό το Lego διαστημόπλοιο. Το εσωτερικό του είναι τόσο απίθανο όσο και το εξωτερικό, με αποθήκη όπλων, υπολογιστή, ακόμα και ένα μέρος για καφέ και ντόνατς. Μια περιστρεφόμενη βάση σας επιτρέπει να μετακινείτε το διαστημόπλοιο στη σωστή θέση. Μετ..
169,99€
Χωρίς ΦΠΑ:137,09€
Brand: LEGO
Ελάτε με τους Thor, Captain America, Μαύρο Πάνθηρα, Ironman, Κόκκινη Μάγισσα και ΑντΜαν για περιπέτειες σούπερ ηρώων στο στρατόπεδο των Εκδικητών. Ο Ironman είναι στο εργαστήριό του και πειραματίζεται με το Νανο-Γάντι, όταν ορμάει ο Thanos να το κλέψει κραδαίνοντας το σ..
99,99€
Χωρίς ΦΠΑ:80,64€
Brand: LEGO
Ακολουθήστε τα βήματα του Τόνι Σταρκ και κατασκευάστε τον δικό σας Lego Ironman. Μετακινήστε, τοποθετήστε και στήστε τη στολή σαν να ήταν η αληθινή, καθώς πολεμάτε σε όλες τις γεμάτες δράση περιπέτειες μαζί με τους σούπερ ήρωες. Όταν ολοκληρώσετε την αποστολή σας, διακσομήστ..
42,99€
Χωρίς ΦΠΑ:34,67€
Brand: LEGO
Όλα τα παιδιά αγαπούν τον Ironman. Αυτό το πανίσχυρο Lego Mech Armor του Ironman κάνει την εμπειρία του παιχνιδιού ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη. Τοποθετήστε τη μίνι φιγούρα στο πιλοτήριο του γιγάντιου Mech. Με το γεμάτο πιστόλι βολής, τη μεγάλη ενεργειακή ασπίδα και τα πλήρως αρθρωτά χέρι..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Brand: LEGO
Οι απίθανες περιπέτειες της Marvel στα χέρια των παιδιών. Τοποθετήστε τη μίνι φιγούρα του Black Panther στο πιλοτήριο του Lego μηχανικού Black Panther, με τα τεράστια, κινητά χέρια, τα πόδια και τα νύχια του να εγγυώνται ατελείωτη Super Hero δράση. Οι λάτρεις των ταινιών της..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Brand: LEGO
Όταν βάζετε τη μίνι φιγούρα Wolverine στο πιλοτήριο του γιγάντιου Lego μηχανικού Wolverine, ανεβάζετε το δημιουργικό σας παιχνίδι στα ύψη. Το Mech Armor έχει κινητά χέρια και πόδια και γιγάντια, επιμήκη νύχια που συνδέονται με τα δυνατά του χέρια. Οι λάτρεις των ταινιών της Marve..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Brand: LEGO
Εξερευνήστε μια νέα διάσταση του Marvel Cinematic Universe καθώς αναπαριστάτε σκηνές από τη Marvel σειρά What If...? Βάλτε τον Τόνι Σταρκ στην Lego κινούμενη ρομποτική στολή Σακαριανού Ironman και μπείτε σε μια περιπέτεια Υπερηρώων με την Valkyrie και τον The Watcher. Και όταν ο Τόνι ..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Brand: LEGO
Ο κακός Ομπαντάια Στέιν έχει αφηνιάσει μέσα στην τεράστια ρομποτική στολή Iron Monger και έχει πιάσει την Πέπερ Ποτς. Μπορείτε να βοηθήσετε τον Ironman να σώσει την πιστή του σύντροφο; Ο αντιδραστήρας τόξου της τεράστιας εξωστολής λάμπει καθώς στρέφεται, γυρίζει και αλλάζει θέση ..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Brand: LEGO
Μπείτε στην τελική μάχη με το Dragon Flyer του Μαύρου Πάνθηρα της Lego Marvel The Infinity Saga. Τοποθετήστε τα τέσσερα κινούμενα φτερά προς τα εμπρός, πίσω, πάνω ή κάτω για να εκτελέσετε επικίνδυνους ελιγμούς σε μέγιστη ταχύτητα. Προσέξτε όμως το μπλάστερ του πολεμιστή Τσιτάουρι.&nbs..
22,99€
Χωρίς ΦΠΑ:18,54€
Brand: LEGO
Ο Lego Captain America οδηγεί την πανίσχυρη μοτοσικλέτα του όπως στην Marvel ταινία Εκδικητές, Η Εποχή του Ultron. Όμως ένας μοχθηρός πράκτορας της Ύδρας εξαπολύει επίθεση με έναν εκτοξευτή δίσκων και ένα αποσπώμενο μπλάστερ. Σηκώστε την ασπίδα του Κάπτεν Αμέρικα για να αποκρούσετε τα..
11,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Brand: LEGO
Ο Σπάιντερμαν χαλαρώνει στο απίθανο Lego αρχηγείο του, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, κάνοντας εξάσκηση στα κόλπα με σκέιτμπορντ και ρίχνοντας μερικά καλάθια. Όταν όμως οι κακοί Βένομ και Γκριν Γκόμπλιν μπαίνουν μέσα, είναι ώρα για μάχη. Θα καταφέρει ο εκπληκτικός εκτοξευτής ιστών να πιάσει το..
99,99€
Χωρίς ΦΠΑ:80,64€
Brand: LEGO
Γιορτάστε την κυκλοφορία του Marvel Studios Spiderman, No Way Home με τα νέα Lego σετ παιχνιδιού. Προσοχή, ο Mysterio χρησιμοποιεί το drone του για να κλέψει ένα ρουμπίνι, βοηθήστε τον Spiderman και τον Nick Fury να τον σταματήσουν. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τις δημοφιλείς μίνι φιγούρε..
22,99€
Χωρίς ΦΠΑ:18,54€
Brand: LEGO
Πετάξτε στη μάχη με τον Spiderman της Lego εναντίον του μοχθηρού Γύπα. Όταν ο φτερωτός κακός απογειώνεται ο Σπάιντι χρησιμοποιεί ένα σχοινί από ιστό για να πιαστεί από ένα τεράστιο ντρόουν με τέσσερις έλικες και αιωρείται προς τον Γύπα εκτοξεύοντας ιστό και καρφιά από το ντρόουν. Όταν..
22,99€
Χωρίς ΦΠΑ:18,54€
Brand: LEGO
Ο Spiderman, η MJ και ο Γουόνγκ επισκέπτονται τον Ντόκτορ Στρέιντζ στο υπόγειο του Αδύτου των Αδύτων. Αυτή η σούπερ κουλ Lego αίθουσα είναι γεμάτη διασκεδαστικά πράγματα, αλλά όταν ένα τεράστιο τερατώδες έντομο εισβάλει, είναι ώρα για μάχη. Ο Σπάιντι εκτοξεύει ιστούς, ενώ ο Ντόκτορ Στρέιντζ χρη..
44,99€
Χωρίς ΦΠΑ:36,28€
Εμφάνιση 1 έως 27 από 27 (1 Σελ.)
.