Menu
Your Cart

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ

Brand: LYCsac
Το κλασικό επιτραπέζιο Φιδάκι... στο δάπεδο. Στη μεγάλη αυτή Braids and Broomsticks εκδοχή του παιχνιδιού, τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι, παίζουν όντας οι ίδιοι πιόνια, προχωρώντας προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, όπως υποδεικνύει το ζάρι...
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Brand: LYCsac
Το κλασικό επιτραπέζιο Φιδάκι... στο δάπεδο. Στη μεγάλη αυτή Bears and Honey εκδοχή του παιχνιδιού, τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι, παίζουν όντας οι ίδιοι πιόνια, προχωρώντας προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, όπως υποδεικνύει το ζάρι...
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Brand: LYCsac
Το κλασικό επιτραπέζιο Φιδάκι... στο δάπεδο. Στη μεγάλη αυτή Unicorns and Rainbows εκδοχή του παιχνιδιού, τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι, παίζουν όντας οι ίδιοι πιόνια, προχωρώντας προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, όπως υποδεικνύει το ζάρι...
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Brand: LYCsac
Το κλασικό επιτραπέζιο Φιδάκι... στο δάπεδο. Στη μεγάλη αυτή Snakes and Ladders εκδοχή του παιχνιδιού, τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι, παίζουν όντας οι ίδιοι πιόνια, προχωρώντας προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, όπως υποδεικνύει το ζάρι...
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Brand: LYCsac
Το κλασικό επιτραπέζιο Φιδάκι... στο δάπεδο. Στη μεγάλη αυτή Games On εκδοχή του παιχνιδιού, τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι, παίζουν όντας οι ίδιοι πιόνια, προχωρώντας προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, όπως υποδεικνύει το ζάρι...
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Brand: LYCsac
Το κλασικό επιτραπέζιο Φιδάκι... στο δάπεδο. Στη μεγάλη αυτή Olympian Gods εκδοχή του παιχνιδιού, τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι, παίζουν όντας οι ίδιοι πιόνια, προχωρώντας προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, όπως υποδεικνύει το ζάρι...
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Brand: LYCsac
Το κλασικό παιχνίδι Κουτσό τώρα παίζεται και στο σπίτι. Γεμάτο χρώματα απολαμβάνετε το αγαπημένο σε όλους παιχνίδι σε οποιονδήποτε χώρο, εξωτερικό ή εσωτερικό...
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Brand: Dino
Πώς αλλιώς μπορείτε να περάσετε τα μακρά χειμωνιάτικα βράδια αν όχι στο Frozen Βασίλειο; Ένα παραμυθένιο παιχνίδι ντόμινο με τις εικόνες της Άννας, της Έλσας, του Όλαφ, του Κριστόφ και του Σβεν θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Τα ντόμινο συνδέονται πάντα μεταξύ τους με την ίδια εικόνα, έτσι..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Brand: 4M Toys
Κάντε τη δική σας μαγική παράσταση με αυτό το απίθανο σετ μαγικών. Καταπλήξτε τους φίλους και την οικογένειά σας με τα 12 μαγικά κόλπα που περιέχει. Θα είστε ο μικρότερος, αλλά και ο πιο ταλαντούχος μάγος. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.   Ακατάλληλο για παιδιά κάτω&n..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,68€
Brand: 4M Toys
Μάθετε να διαβάζετε τη σκέψη με τη Μαθηματική Kidzlabs Μαγεία και εκπλήξτε τους φίλους σας με τους γρήγορους υπολογισμούς. Εντυπωσιάστε το κοινό σας με διάφορα αστεία μαγικά κόλπα. Παίξτε με την οικογένειά σας το ειδικά σχεδιασμένο παιχνίδι μαθηματικής μνήμης. Συμπεριλαμβάνεται και μία αριθμομηχανή...
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Ένα γρήγορο παιχνίδι σχεδίασης και διερεύνησης από τη Desyllas. Μόλις έγινε μια ληστεία.. το 'θύμα' έχει μόλις 30 δευτερόλεπτα για να σχεδιάσει ή να γράψει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του κλέφτη. Ο κλέφτης όμως καταφέρνει και διαγράψει ένα μέρος του σκίτσ..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Brand: Hasbro
Βρείτε το γρήγορα, βρείτε το πρώτος. Ένα παιχνίδι με ακόμα πιο προκλητικό κυνήγι εικόνων. Βρείτε τα αντικείμενα γρήγορα ή πρώτοι για να κρατήσετε την κάρτα. Μαζέψτε αρκετές κάρτες για να κερδίσετε και να γίνετε ο πρωταθλητής του Pictureka.   Ακατάλληλο&nbs..
11,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Η ιστορία και τα κατορθώματα του Θησέα, του μυθικού βασιλιά της Αθήνας, μέσα από ένα υπέροχο επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων. Διαβάστε για τη συναρπαστική ζωή του διάσημου ήρωα που νίκησε τον Μινώταυρο και αφού μάθετε για τους ήρωες, μπορείτε να λύσετε τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του βιβ..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Ανακαλύψτε τους θεούς του Ολύμπου και κερδίστε την εύνοιά τους, με το βιβλιοπαιχνίδι 'Οι θεοί του Ολύμπου' από τις εκδόσεις Δεσύλλας. Θα διαβάσετε για τη δημιουργία τους, τις μάχες με τους Τιτάνες και τους Γίγαντες, αλλά και για τις δυνάμεις και τις ιδιαιτερότητές τους. Αφού μάθετε..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Ο θρυλικός Ιάσονας αποφασίζει να διεκδικήσει τον θρόνο της Ιωλκού και για να το καταφέρει θα πρέπει να φέρει από την Κολχίδα του Εύξεινου Πόντου το χρυσόμαλλο δέρας. Στο βιβλιοπαιχνίδι, Αργοναυτική Εκστρατεία από τις εκδόσεις Δεσύλλας, θα διαβάσετε για την απίστευτη εκστρατεία του Ιάσ..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Ο πολυμήχανος Οδυσσέας προσπαθεί να επιστρέψει στην Ιθάκη μετά τον Τρωικό Πόλεμο. Στο βιβλιοπαιχνίδι αυτό, Το ταξίδι του Οδυσσέα από τις εκδόσεις Δεσύλλας, θα διαβάσετε για το διασημότερο ίσως ταξίδι του κόσμου, για τον ήρωα που ξεπέρασε όσα εμπόδια χρειάστηκε προκειμέν..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Μάθετε για τις κατακτήσεις του μεγαλύτερου Έλληνα στρατηλάτη με το βιβλιοπαιχνίδι Μέγας Αλέξανδρος από τις εκδόσεις Δεσύλλας. Θα διαβάσετε την ιστορία του Μ.Αλεξάνδρου από την παιδική του ηλικία έως και τη θρυλική πορεία του για την κατάλυση της Περσικής Αυτοκρατορίας και τα πέρατα του τότ..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Ο Ηρακλής, είναι ο μεγαλύτερος μυθικός ήρωας. Διαβάστε για τους άθλους του πιο γνωστού ήρωα της αρχαίας Ελλάδας μέσα από ένα βιβλίο της Desyllas Group γεμάτο επικές εικονογραφήσεις. Αφού μάθετε την ιστορία των άθλων του Ηρακλή, λύστε τις δραστηριότητες του βιβλίου, και παίξτε το διασκεδαστικό παιχνί..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Το γνωστό Κυνήγι Ερωτήσεων από τη Desyllas Games με 1.200 ερωτήσεις από όλες τις πτυχές του αγώνα της Επανάστασης του 1821. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μάθετε παίζοντας.. Πόσες μάχες έδωσε ο Κολοκοτρώνης; Πόσα χρόνια ήταν στον Αγώνα ο Κανάρης;..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Ποιος ήταν ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας στο Euro 2020; Ποιος τερματοφύλακας έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του Euro; Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις, 600 συνολικά, σας περιμένουν να τις απαντήσετε και να νικήσετε στο Κυνήγι Ερωτήσεων της Desyllas ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Ποιοι έδωσαν τον κεραυνό στον Δία και πόσα χρόνια περιπλανήθηκε ο Οδυσσέας μέχρι να επιστρέψει στην Ιθάκη; Ποιος τσάρος της Ρωσίας λεγόταν «Τρομερός»; Πού πολέμησε για πρώτη φορά ο Μέγας Αλέξανδρος με τους Πέρσες και πότε έγινε η Μάχη της Αγγλίας; Αυτές και άλλες πολλές ερωτήσε..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Από ποιον πήρε άραγε το όνομά της η «Σαλάτα του Καίσαρα» και τι μυρωδικό χρησιμοποιείται σε πολλά πιάτα της ιταλικής κουζίνας; Από πού κατάγεται το τιραμισού, πότε έγινε το μιλφέιγ δημοφιλές γλυκό στο Παρίσι και σε ποια χώρα της Ευρώπης λειτουργεί Μουσείο Φράουλας; Αυτές και άλλες&n..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Τι μέρος του λόγου είναι η λέξη «μακάρι» και προς τα πού φυσάει ένας δυτικός άνεμος; Πόσοι μήνες του χρόνου έχουν από 31 ημέρες; Ποιας ράτσας σκύλος ήταν ο Μπετόβεν στην ομώνυμη σειρά ταινιών και πόσα το λιγότερο παιδιά μπορούν να παίξουν το παιχνίδι «Σχοινάκι»; Αυτ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Πόσα τετράγωνα έχει συνήθως το σουντόκου; Πόσα αστέρια απεικονίζονται στο επίσημο σήμα του Τσάμπιονς Λιγκ και Πότε κυκλοφόρησε το πρώτο γραμματόσημο; Πού έγινε ο πρώτος αγώνας πέιντμπολ; Ποιο ελληνικό νησί έχει παράδοση στο κρίκετ; Αυτές και άλλες πολλές ερωτήσεις, 1.200 συνολικά, σας..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Ποιου έργο ήταν το άγαλμα της Αθηνάς στον Παρθενώνα και πού εκδόθηκε η πρώτη ελληνική εφημερίδα; Σε ποια μορφή τέχνης διακρίθηκε ο Σαλβαδόρ Νταλί; Ποιος έγραψε το έργο «Ο Αρχοντοχωριάτης» και πότε ηχογραφήθηκε το τραγούδι «Φραγκοσυριανή»; Αυτές και άλλες π..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Τι χρώμα έχει το σμαράγδι; Ποιο μέταλλο ονόμαζαν άραγε οι Ίνκας «δάκρυ της Σελήνης»; Πόσες φορές χτυπά σε 24 ώρες η καρδιά ενός ανθρώπου; Ποιο ορυκτό του άνθρακα χρησιμοποιείται στα μολύβια και πότε διατέθηκε στο εμπόριο ο πρώτος προσωπικός υπολογιστής; Αυτές και άλλες&nbs..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Τι μέγεθος μπορεί να έχει ένα νεογέννητο κοάλα; Το φοινικόπτερο είναι ζώο ή φυτό, ενώ περίπου πόσα χρόνια ζει μια βελανιδιά; Ποιο ζώο κοιμάται με το ένα μάτι ανοιχτό και πόσα είδη αλιγάτορα υπάρχουν στη Γη; Αυτές και άλλες πολλές ερωτήσεις, 1.200 συνολικά, σας περιμένουν να τις απαντή..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Τι ύψος έχει το «Μάτι του Λονδίνου» και σε ποια πόλη της Αμερικής υπάρχει σταθμός μετρό με ονομασία «Ελλάδα»; Πού βρίσκεται η βορειότερη πρωτεύουσα του κόσμου; Πότε άνοιξε για το κοινό η Όπερα του Σίδνεϊ και σε ποια χώρα λειτουργεί το Μουσείο Χρυσού; Αυτές και άλλες ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Ποιος θεός του Ολύμπου συνδέεται με τη Λήμνο; Πότε δόθηκε στη ναυσιπλοΐα η Διώρυγα της Κορίνθου και πόσες περιοχές της Ελλάδας προστατεύονται ως εθνικοί δρυμοί; Ποιο χωριό της Αρκαδίας έχει χαρακτηριστεί ως «Τολέδο της Ελλάδας»; Πού αναβιώνει στα Επτάνησα το ξεχωριστό πρωτοχρονιάτικο έθι..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Brand: MATTEL
Αναγνωρίστε τα φώτα γρήγορα και σωστά με το συναρπαστικό ηλεκτρονικό παιχνίδι Crossed Signals. Διαλέξτε ένα από τα 4 διαφορετικά παιχνίδια, παίξτε σόλο ή με έως και 3 φίλους σας. Ένα παιχνίδι δράσης που θα σας κάνει να αμφισβητήσετε την ταχύτητα και την ακρίβειά σας. Παίξτε μέσα ή έξω..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Brand: Hasbro
Ενισχύστε τη στρατηγική μάχης με την απίθανη τεχνολογία Beyblade Burst Speedstorm. Αναμετρηθείτε με υψηλές ταχύτητες με το απίθανο αυτό παιχνίδι της Hasbro, το επίσημο Beyblade Burst Speedstorm Volt Knockout Beystadium στη σειρά Beyblade Burst. Στο κέντρο της αρένας βρίσκεται το περισ..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Brand: Hasbro
Ενισχύστε τη στρατηγική μάχης με την απίθανη τεχνολογία Beyblade Burst Speedstorm. Αναμετρηθείτε με υψηλές ταχύτητες με το απίθανο αυτό παιχνίδι της Hasbro, το πρώτο μηχανοκίνητο Beystadium στη σειρά Beyblade Burst. Στο κέντρο της αρένας βρίσκεται το περιστρεφόμενο Motor Vortex από το οποί..
69,99€
Χωρίς ΦΠΑ:56,44€
Brand: ZITO
Βοηθήστε τα τερατάκια σας να φτιάξουν τα δόντια τους και γίνετε ο καλύτερος ΤΕΡΑΤΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ με το επιτραπέζιο Monster Dentist. Βρείτε και ξεχωρίστε γρήγορα τα δόντια που χρειάζονται σφράγισμα αλλά προσέξτε μην τα μπερδέψετε με τα υγιή δόντια. Χρησιμοποιήστε έξυπνα το στοματ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: ZITO
Ένα έξυπνο επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής από τη Zito για όλη την οικογένεια. Ρίξτε τα ζάρια και σχεδιάστε Διαδρομές πάνω στο ταμπλό σας. Δημιουργήστε Δίκτυα Μεταφορών για να συνδέσετε Εξόδους και να κερδίσετε πόντους στο τέλος του παιχνιδιού.   Ακατάλληλο για παιδιά κάτω τ..
17,99€
Χωρίς ΦΠΑ:14,51€
Brand: ZITO
Δύο παιχνίδια σε ένα.. Τρελές περιπέτειες με τα ζώα του Ζωολογικού Κήπου σάς περιμένουν σε αυτό το διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι της ZITO, που παίζεται με δύο τρόπους. Τοποθετήστε τις κάρτες σας ώστε να σχηματίζουν ολοκληρωμένα ζωάκια και συνεργαστείτε για να τα βοηθήσετε να δραπετεύσουν από το..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Time Bomb Ο Χρόνος Τελειώνει ZITO (24233) Time Bomb Ο Χρόνος Τελειώνει ZITO (24233)
Εξαντλήθηκε
Brand: ZITO
Η καταστροφή πλησιάζει.. Η Μοριάρτι έχει τοποθετήσει βόμβες στα πιο εμβληματικά μουσεία του Λονδίνου κι η Σέρλοκ δεν έχει άλλη επιλογή. Πρέπει να εξουδετερώσει όλες τις βόμβες πριν από τα μεσάνυχτα, διαφορετικά όλη η χώρα θα καταρρεύσει. Χρησιμοιήστε την μπλόφα και τις συμπερασματικές σας&..
11,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Brand: ZITO
Οι ΚΑΛΟΦΑ-ΓΑΤΕΣ από τη ZITO είναι ένα απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι, στο οποίο προκαλείτε την τύχη σας. Ελάτε να φάτε..Ως Καλοφα-γάτες που είστε, δεν μπορείτε ν’ αντισταθείτε στην έντονη επιθυμία να συμμετάσχετε στον ετήσιο ιαπωνικό διαγωνισμό σούσι και να φάτε μέχρι σκασμού. Θα μπορέσ..
11,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Brand: ZITO
Καλώς ήρθατε στην Ακαδημία Εκπαίδευσης Νίντζα της ZITO. 21 διαφορετικές δοκιμασίες σας περιμένουν. Αποδέιξτε ότι είστε οι καλύτεροι Νίντζα. Ήρθε η ώρα των εξετάσεων στην Ακαδημία Νίντζα. Πρέπει να αντιμετωπίσετε πολλές συλλογικές δοκιμασίες και να κερδίσετε σε ανελέητες μον..
11,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Μικροί Δράκοι ZITO (24477) Μικροί Δράκοι ZITO (24477)
Εξαντλήθηκε
Brand: ZITO
Έρχονται τα δρακάκια από τη ZITO. Βοηθήστε τα να βγουν από τα αυγά τους και συγκεντρώστε όσο περισσότερα αυγά μπορείτε, για να γίνετε εσείς ο Αρχηγός των Μικρών Δράκων. Προσπαθήστε να βρειτε τα ίδια αυγά δράκου. Κερδίστε ένα τρόπαιο αποκτώντας τα περισσότερα ίδια αυγά. Μετρήστε τα τρό..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Brand: ZITO
Ο Λούι της ZITO είναι έτοιμος για απογείωση. Είστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσετε; Καθώς ο Λούι περνά πάνω από τον αχυρώνα σας, προσπαθήστε να προστατέψετε τα κοτόπουλά σας αποκρούοντας το αεροπλάνο του. Ο ιπτάμενος Λούι θα κάνει στροφές και βουτιές στον αέρα.. ποιος ξέρει πότε, τ..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Brand: ZITO
Το πιο απίθανο επιτραπέζιο παιχνίδι για τους μικρούς μας ψαράδες από τη ZITO. Επιλέξτε το δίχτυ σας. Χαμηλώστε το δίκτυ προσεκτικά, και τραβήξτε το δίκτυ μαζί με τα ψάρια. Τοποθετήστε ένα ψάρι στην ψαραγορά. Κερδίζει ο παίκτης που θα έχει μαζέψει τους περισσότερους πόντους.   Ακατάλληλο&nbs..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: ZITO
Το πιο διασκεδαστικό και γρήγορο παιχνίδι από τη ZITO, για να παίζεις με την παρέα σου και την οικογένειά σου. Ρίξτε τα ζάρια, βρείτε τα πλακίδια που ταιριάζουν και με τα 3 σύμβολα, σηκώστε με το σκουίκερ τα πλακίδια που ταιριάζουν.   Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3&nbs..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Fishing Day: Γίνε ο Καλύτερος Ψαράς της Λίμνης ZITO (24184) Fishing Day: Γίνε ο Καλύτερος Ψαράς της Λίμνης ZITO (24184)
Εξαντλήθηκε
Brand: ZITO
Ετοιμαστείτε για έναν θεότρελο αγώνα ψαρέματος από τη ZITO. Η ημέρα του ψαρέματος ξεκινά. Πάρτε στα χέρια τις τυχερές πετονιές σας, κατευθυνθείτε προς τη μεγάλη λίμνη και ετοιμαστείτε να πιάσετε όσο περισσότερα ψάρια μπορείτε. Προσέξτε όμως, καθώς ισχύουν αυστηροί κανόνες ψαρέματος.. ..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Dekalko: Ας Σχεδιάσουμε ZITO (24479) Dekalko: Ας Σχεδιάσουμε ZITO (24479)
Εξαντλήθηκε
Brand: ZITO
Το πιο εύκολο παιχνίδι σκιτσαρίσματος στον κόσμο από τη ZITO. Με το DEKALKO δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν ζωγραφίζετε καλά. Για την ακρίβεια δεν χρειάζεται να ζωγραφίσετε καθόλου, αφού απλά πρέπει να σχεδιάσετε το περίγραμμα μιας εικόνας. Το παιχνίδι περιλαμβάνει διακόσιε..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: ZITO
Είναι διασκεδαστικό, είναι προκλητικό, είναι συναρπαστικό, είναι το Sequence από τη ZITO. Επίθεση ή άμυνα; Θα προσπαθήσετε να φτιάξετε μία ακολουθία ή να εμποδίσετε τους αντιπάλους σου; Η επιλογή είναι δική σας. Οι κάρτες είναι στα χέρια σας. Παίξτε μία από τις κάρτες σ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: ZITO
Καλωσορίσατε στο πιο.. πολύχρωμο επιτραπέζιο παιχνίδι ερωτήσεων της Zito. Με 300 συναρπαστικές ερωτήσεις γνώσεων, από αγαπημένους παιδικούς ήρωες έως σημαίες χωρών, περιμένουν να τις απαντήσετε με..χρωματιστό τρόπο. Όλες οι απαντήσεις είναι χρώματα και σας δίνονται προτού αρχίσει το παιχνίδι. Μ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Wavelength - Στο Ίδιο Μήκος Κύματος ZITO (24804) Wavelength - Στο Ίδιο Μήκος Κύματος ZITO (24804)
Εξαντλήθηκε
Brand: ZITO
Ένα άκρως διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι της ZITO για όλη την παρέα, στο οποίο δύο ομάδες προσπαθούν να διαβάσουν η μία τη σκέψη της άλλης. Πρόκειται για μια συναρπαστική εμπειρία σκέψης, συζήτησης και πανηγυρισμών. Συνδυάζοντας τη μαγεία των παιχνιδιών λέξεων με την.. τηλεπάθεια, οι αποφάσεις σ..
34,99€
Χωρίς ΦΠΑ:28,22€
Brand: ZITO
Γίνετε οι πρώτοι που θα χτίσετε ένα ολόκληρο αστικό συγκρότημα ZITO. Έχετε συμματάσχει σε έναν διαγωνισμό όπου καλείστε να χτίσετε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στην πόλη σας χρησιμοποιώντας 3 Κάρτες Τοπίου: 1 σπίτι, 1 σχολείο και 1 σούπερ μάρκετ. Ο πρώτος παίκτης π..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: ZITO
Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ο ήλιος καίει και κάνει πολλή πολλή ζέστη. Τι καλύτερο από ένα πάρτι στην πισίνα για να δροσιστείτε και να γιορτάσετε την εποχή της ξεγνοιασιάς. Γίνεται όμως πάρτι στην πισίνα χωρίς διαγωνισμό με βουτιές; Όλοι ξέρουν τους κανόνες, δηλαδή ότι κε..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Brand: ZITO
Το Lift It της Zito είναι ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι, ιδανικό για όλη την οικογένεια και την παρέα. Απαιτεί ταχύτητα, ακρίβεια, προσοχή και..σταθερό κεφάλι. Στόχος είναι να συναρμολογήσετε τις κατασκευές που απεικονίζονται στις κάρτες φορώντας τους ειδικούς γερανούς στο κεφάλι ..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Brand: ZITO
Το SMART10 της ZITO, είναι ένα παιχνίδι ερωτήσεων όπου κάθε παίκτης δεν χρειάζεται να περιμένει πολύ για να έρθει η σειρά του. Υπάρχουν 10 πιθανές απαντήσεις σε κάθε ερώτηση και κάθε παίκτης έχει την ευκαιρία να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση. Αν η απάντησή του είναι σωστή, τότε ο παίκτης κερδίζει..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Μία ροκ συναυλία, ένα εργοστάσιο σοκολάτας, ή ένας γάμος είναι μερικές από τις πιθανές τοποθεσίες που μπορεί να κρύβεται ο Κατάσκοπος της Desyllas Games. Οι παίκτες παίρνουν διαφορετικούς ρόλους κάθε φορά και προσπαθούν να εντοπίσουν ποιος είναι ο Κατάσκοπος ανάμεσά τους. Απ..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Στο Μουσείο της πόλης χτυπάει ο συναγερμός.. κάποιοι προσπαθούν να κλέψουν έργα ανυπολόγιστης αξίας. Το μουσείο κλείνει αμέσως και οι ύποπτοι μαζί με τα κλοπιμαία παγιδεύονται μέσα. Ο Επιθεωρητής Κλου καταφτάνει και με μία μόνο ματιά καταλαβαίνει ποιος είναι ο κλέφτης και τι προσπάθησε να κλέψει. Εσ..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Το πρώτο κλασικό πλέον παιχνίδι γνώσεων, πλήρως ανανεωμένο και γεμάτο με ΝΕΕΣ απίθανες ερωτήσεις. Το Ποιος Πού Πότε Γιατί Classic της Desyllas Games έχει πλέον 4.600 νέες ερωτήσεις αντί των 3.600 από 12 αγαπημένες κατηγορίες, όπως Σινεμά και Τηλεόραση, Φαγητό, Μουσική, ..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Ψάξε βρες το.. από τη Desyllas Games. Ανακαλύψτε πρώτοι πάνω από 1200 αντικείμενα σε οκτώ διαφορετικά και ακατάστατα μέρη. Μπορείτε να βρείτε μια καρφίτσα ή ένα ελικόπτερο ανάμεσα στον χαμό που επικρατεί σε μια παλιά κουζίνα ή σε ένα παλιό γραφείο πριν σας προλάβουν οι ..
17,99€
Χωρίς ΦΠΑ:14,51€
Τάβλι - σκάκι τύπου κλασσικό. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών...
12,50€
Χωρίς ΦΠΑ:10,08€
Τάβλι - σκάκι τύπου φίλντισι. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών...
17,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,11€
Τάβλι - σκάκι τύπου ελιάς. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών...
17,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,11€
Τάβλι Σκάκι Τύπου Καπλαμάς 50x50 (198TAB9)
Εξαντλήθηκε
Τάβλι - σκάκι τύπου καπλαμάς. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών...
41,90€
Χωρίς ΦΠΑ:33,79€
Brand: 50/50 Games
Ετοιμαστείτε να ζήσετε μερικές από τις πιο σπουδαίες στιγμές της ελληνικής ιστορίας. Πάρτε μέρος κι εσείς στην Ελληνική Επανάσταση του 1821. Φορέστε τη «φουστανέλα» σας, πάρτε το άλογό σας και ακολουθήστε τους οπλαρχηγούς στις μάχες για την απελευθέρωση..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Brand: 50/50 Games
Λάβετε μέρος στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και κατακτήστε όσο περισσότερες μάχες μπορείτε για να απελευθερώσετε την Ελλάδα και να την κάνετε ανεξάρτητο κράτος. Από την Άλωση της Τριπολιτσάς και τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου έως και την Έξοδο του Μεσολογγίου και τη Μάχη στα Δερβεν..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Στο βιβλιοπαιχνίδι αυτό «1821, Πρόσωπα και Μάχες της Επανάστασης», θα διαβάσετε για τις καθοριστικές μάχες της Επανάστασης και για τις προσωπικότητες που τις σημάδεψαν. Μέσα από τις επικές εικόνες θα μάθετε για τον Αγώνα και τις ηρωικές στιγμές των Ελλήνων Αγωνιστών. Όπως επίσης, θα βρεί..
16,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,03€
Πολεμήστε τους Οθωμανούς με το παιχνίδι στρατηγικής «1821 Η Μάχη» της Desyllas Games, ένα παιχνίδι γεμάτο δράση και ρίσκο, με πάνω από 200 μινιατούρες Ελλήνων και Οθωμανών. Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι στρατηγικής, οι Οθωμανοί παίζουν μόνοι τους, με τους παίκτες να ..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Brand: Hasbro
Πηγαίνετε στο δρόμο για μια όμορφη περιπέτεια, οικογένεια, απροσδόκητες εκπλήξεις και κατοικίδια. Τι κατεύθυνση θέλετε να ακολουθήσετε., το οικογενειακό μονοπάτι, να ξεκινήσετε μια καριέρα ή να ξεκινήσετε έναν επικίνδυνο δρόμο; Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι που θα σας οδηγήσει σε ένα ταξ..
26,99€
Χωρίς ΦΠΑ:21,77€
Brand: Hasbro
Η Ποντικοπαγίδα, ένα κλασσικό αγαπημένο οικογενειακό επιτραπέζιο παιχνίδι για ατελείωτη διασκέδαση. Τρέξτε γύρω-γύρω στο ταμπλό μαζεύοντας τυρί αλλά και κλέβοντας τυρί από τους υπόλοιπους παίκτες. Προσοχή όμως, μην πιαστείτε στη φάκα. Ενώ τα παιδιά απασχολούνται παίζοντας το επιτραπέζιο αυ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: Hasbro
Το επιτραπέζιο Mastermind έχει ξανασχεδιαστεί, επιτρέποντας σε 5 παίχτες να διαγωνιστούν. Θα χρειαστείτε όλη την δύναμη της λογικής σας για να φτιάξετε ή να σπάσετε μια σειρά χρωμάτων. Ετοιμαστείτε να πάρετε μέρος στο απόλυτο παιχνίδι ικανοτήτων και λογικής.   ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Σκορ 4 HASBRO (A5640) Σκορ 4 HASBRO (A5640)
Εξαντλήθηκε
Brand: Hasbro
Δύο παίκτες και οι τετράδες που κερδίζουν. Σκεφτείτε καλά ποια θα έιναι η επόμενη κίνηση, δεν πρέπει μόνο να συμπληρώνετε τετράδες αλλά να κόβετε και τις τετράδες που πάει να δημιουργήσει ο αντίπαλος.   Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών καθώς περιέχει μικρά κομμάτια...
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Score Connect 4 Shots HASBRO (E3578) Score Connect 4 Shots HASBRO (E3578)
Εξαντλήθηκε
Brand: Hasbro
Κερδίστε με εύστοχες βολές. Το παιχνίδι ΣΚΟΡ 4 ΒΟΛΕΣ είναι γρήγορο και διασκεδαστικό με στόχο σε μια κούρσα να βάλεις 4 βολές στη σειρά. Μετρήστε και..ξεκινήσετε. 1-2-3 ... ΓΚΕΛ. Δύο παίκτες ρίχνουν ταυτόχρονα τις ελαφριές, πολύχρωμες μπάλες στο ίδιο πλέγμα. Θυμηθείτε, οι μπ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: Hasbro
Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι επιδεξιότητας με τα ξύλινα τουβλάκια σε mini έκδοση. Χτίστε τον πύργο, αλλά προσέξτε.. μην πέσει και σας πλακώσει...
7,99€
Χωρίς ΦΠΑ:6,44€
Jenga Classic HASBRO (A2120) Jenga Classic HASBRO (A2120)
Εξαντλήθηκε
Brand: Hasbro
Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι επιδεξιότητας με τα ξύλινα τουβλάκια. Χτίστε τον πύργο, αλλά προσέξτε.. μην πέσει και σας πλακώσει...
16,99€
Χωρίς ΦΠΑ:13,70€
Jenga Bridge HASBRO (94620) Jenga Bridge HASBRO (94620)
Εξαντλήθηκε
Brand: Hasbro
Ετοιμαστείτε για μία συναρπαστική πρόκληση με το απίθανο Jenga Bridge. Είναι παρόμοιο με το κλασικό παιχνίδι Jenga, οι παίκτες όπως πάντα αφαιρούν ένα τουβλάκι τη φορά από τον πύργο Jenga και το τοποθετούν ξανά στην κορυφή. Σε αυτή την έκδοση όμως, ο πύργος είναι τοποθετημένος πάνω σε μια γέφυρ..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Το κλασικό και αγαπημένο παιχνίδι ισορροπίας τώρα διαθέσιμο και από την Desyllas Games. Με εξαιρετική ποιότητα ξύλου και με το λογότυπο του παιχνιδιού χαραγμένο πάνω σε κάθε τουβλάκι, για ατελείωτο παιχνίδι και γέλιο.   Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών καθώς πε..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Brand: ZITO
Συλλεκτική έκδοση του κλασικού επιτραπέζιου στρατηγικής Stratego για την επέτειο συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Η μεγάλη μάχη ξεκινά.. έχετε έναν ολόκληρο στρατό στη διάθεσή σας και πρέπει να σκεφτείτε τη στρατηγική που θα ακολουθήσετε. Παρατάξτε τα στρατεύ..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Brand: ZITO
Το Stratego είναι ένα κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής για δύο παίχτες. Παρατάξτε τον στρατό σας, εφαρμόστε την στρατηγική σας και κερδίστε τον αντίπαλο. Κάθε παίχτης ορίζει τον στρατό του που αποτελείται από 40 πιόνια, καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει συγκεκριμένη βαθμίδα αξιωματικών και ..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Brand: Hasbro
Μερικές φορές η ειλικρίνεια φαίνεται να μην είναι η καλύτερη στρατηγική. Υποδυθείτε τον ντετέκτιβ σε αυτό το γνήσιο επιτραπέζιο παιχνίδι μυστηρίου και φόνου όπου όλοι είναι ύποπτοι και δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε κανέναν.   Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών καθώς π..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: Hasbro
Δοκιμάστε τις ικανότητες σας ως ντετέκτιβ με το Cluedo Διασκέδαση Παντού. Ένα πάρτι με τους συνήθεις ύποπτους και τον οικοδεσπότη να εξαφανίζεται. Λύστε το μυστήριο και αποκαλύψτε τον ύποπτο. Διασκεδάστε με το Cluedo, το απόλυτο παιχνίδι μυστηρίου στην νέα του πρακτική συσκευασία για εύκολη απο..
7,99€
Χωρίς ΦΠΑ:6,44€
Brand: Hasbro
Ήρθε το ανανεωμένο επιτραπέζιο Cluedo. Το μυστήριο που σας αρέσει τόσο να λύνετε ξανά και ξανά τώρα με περισσότερη αγωνία. Είναι ένα πάρτι με τους συνήθεις ύποπτους και τον οικοδεσπότη να δολοφονείται, όμως αυτή τη φορά κανείς δεν περιμένει υπομονετικά για απαντήσεις. Ο δράστης απειλεί να ξαναχτυπήσ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: MATTEL
Στο Scrabble Junior φτιάξτε τις λέξεις με τη μεγαλύτερη αξία. Με έξυπνη στρατηγική χρησιμοποιήστε το ταμπλό με τα bonus τετράγωνα και βγείτε νικητές.   Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών καθώς περιέχει μικρά κομμάτια...
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Scrabble MATTEL (Y9600) Scrabble MATTEL (Y9600)
Εξαντλήθηκε
Brand: MATTEL
Το αγαπημένο παιχνίδι λέξεων και στρατηγικής Scrabble από τη Mattel. Σχηματίστε λέξεις με τα γράμματα που έχετε τραβήξει και με αυτά που υπάρχουν ήδη στο ταμπλό. Δε χρειάζεται να γνωρίζετε μεγάλες λέξεις για να κερδίσετε πολλούς βαθμούς, απλώς επωφεληθείτε από τα ειδικά τετράγωνα για να αυξήσετε τη ..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Μάθετε ανακαλυπτικά για όλα τα αγαπημένα σας θέματα.. με τα Ξεφτέρια. Όλοι οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα. Ρίξτε το ζάρι, διαβάστε δυνατά την ερώτηση και ψάξτε αμέσως την κάρτα για να δώσετε την σωστή απάντηση, πριν τους άλλους παίκτες. Ποια ερώτηση σας έτυχε; Παρατηρητικότητας, αναγρα..
11,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Μάθετε ανακαλυπτικά για όλα τα αγαπημένα σας θέματα.. με τα Ξεφτέρια. Όλοι οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα. Ρίξτε το ζάρι, διαβάστε δυνατά την ερώτηση και ψάξτε αμέσως την κάρτα για να δώσετε την σωστή απάντηση, πριν τους άλλους παίκτες. Ποια ερώτηση σας έτυχε; Παρατηρητικότητας, αναγρα..
11,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Μάθετε ανακαλυπτικά για όλα τα αγαπημένα σας θέματα.. με τα Ξεφτέρια. Όλοι οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα. Ρίξτε το ζάρι, διαβάστε δυνατά την ερώτηση και ψάξτε αμέσως την κάρτα για να δώσετε την σωστή απάντηση, πριν τους άλλους παίκτες. Ποια ερώτηση σας έτυχε; Παρατηρητικότητας, αναγρα..
11,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Brand: Hasbro
Η κλασική Monopoly που όλοι έχουμε αγαπήσει ήρθε με νέους απίθανους χαρακτήρες στα πιόνια. Διαλέξτε το δικό σας και ξεκίνή το παιχνίδι αγοράζοντας ιδιοκτησίες. Μόνο ένας μπορεί να είναι ο νικητής.. Θα είστε εσείς;   Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών&nb..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: Hasbro
Στο επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly 'Βρες Τα Πλαστά' τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Κάποιος πρόσθεσε πλαστά χαρτονομίσματα και κάρτες Εντολής, αλλά ευτυχώς ο Mr. Monopoly προσφέρει στους παίκτες τον αποκωδικοποιητή του για να ξεχωρίζουν τα πλαστά και να μπορέσουν να κερδ..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Brand: Hasbro
Το απόλυτο επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής.. καλώς ήρθατε στο νησί της Monopoly. Αγοράστε ιδιοκτησίες, ανταλλάξτε τα οχήματα κατασκευών σας και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα οικοδομικά τετράγωνα για να χτίσετε. Μπορείτε να χτίσετε πολλά μονώροφα ή πολυώροφα κτίρια..ακόμα και ρετιρέ.   ..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Brand: Hasbro
Η αγαπημένη Peppa λατρεύει τη διασκέδαση με την οικογένειά της και τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν στη διασκέδαση με το επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly: Peppa Pig Edition. Οι παίκτες μετακινούν τους Peppa Pig, George Pig, Mummy Pig ή Daddy Pig γύρω από το ταμπλό, αγοράζοντας ακίνητα όπως το Sno..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Brand: Hasbro
Κυκλοφόρησε το νέο επιτραπέζιο Monopoly, Ultimate Banking Edition. Σε αυτή τη Monopoly όμως, δεν υπάρχουν χρήματα. Υπάρχει το ηλεκτρονικό μηχάνημα αφής που κάνει το παιχνίδι πιο γρήγορο και διασκεδαστικό. Σε κάθε παίχτη αντιστοιχεί μία τραπεζική κάρτα, μπορείτε να σκανάρετε τις κάρτες ιδιο..
34,99€
Χωρίς ΦΠΑ:28,22€
Brand: Hasbro
Ήρθε η στιγμή να γίνετε ζαβολιάρηδες με τη νέα MONOPOLY της Ζαβολιάς. Κλέψτε για να βγείτε μπροστά και προσπαθήστε να τσακώσετε τους άλλους όταν κλέβουν. Πρόσεξε όμως.. υπάρχουν Κάρτες Ζαβολιάς και πονηρές κάρτες Εντολών και Αποφάσεων θα σας πουν πότε και πώς να κλέψετε. Το ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: Hasbro
Μήπως δεν έχετε πολύ χρόνο; δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Για να παίξετε το επιτραπέζιο Monopoly Ταχύτητας χρειάζεστε λιγότερο και από 10 λεπτά. Όλοι οι παίκτες ρίχνουν το ζάρι και αγοράζουν ταυτόχρονα, οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε καν τη σειρά σας. Σε διάρκεια 4 γύρων, οι παίκτε..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: Hasbro
Το επιτραπέζιο αυτό παιχνίδι Monopoly Ηλεκτρονική Εξαργύρωση Bonus περιέχει μία ηλεκτρονική τραπεζική μονάδα όλα-σε-ένα και ενισχύει τον ενθουσιασμό του παιχνιδιού με μοναδικές ανταμοιβές. Κάθε παίκτης έχει μια τραπεζική κάρτα με την οποία κερδίζει διάφορες ανταμοιβές στο παιχνίδι, όπως αν..
34,99€
Χωρίς ΦΠΑ:28,22€
Monopoly LOL Surprise HASBRO (7572) Monopoly LOL Surprise HASBRO (7572)
Εξαντλήθηκε
Brand: Hasbro
Η Monopoly συναντά το σούπερ χαριτωμένο L.O.L. Surprise. Εδώ, αντί για τοποθεσίες και ιδιοκτησίες, οι παίκτες αγοράζουν, πουλούν και ανταλλάσσουν με τους άλλους παίκτες τις Κούκλες που απεικονίζονται στο ταμπλό του παιχνιδιού, με στόχο να συλλέξουν τις σπάνιες. Τις κάρτες Εντολή αντικαθιστούν ο..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: Hasbro
Με αυτή τη Monopoly μη στεναχωριέστε αν χάσατε.. απλώς παίξτε ξανά. Πείτε αντίο στην απογοήτευση της ήττας και καλωσορίστε το επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly Για Τυχερούς Ηττημένους. Αυτή η ξεκαρδιστική εκδοχή του παιχνιδιού κοροϊδεύει την ήττα και τη μετατρέπει σε γιορτή. Είναι εκπληκτ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: Hasbro
Καλωσορίστε τη νέα Μonopoly Junior ιδανική για παιδιά. Είναι ώρα για παιχνίδι στην απίθανη Πόλη της Monopoly. Τα παιδιά μαθαίνουν να κερδίζουν διασκεδαστικά. Διαλέξτε το πιόνι σας και ξεκινήστε. Μετρήστε χρήματα, πάρτε μετρητά και κερδίστε...
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Brand: Hasbro
Το λατρεμένο, πασίγνωστο επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας παντού.. Τώρα με πρακτική συσκευασία για εύκολη αποθήκευση και διασκέδαση παντού.   Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών καθώς περιέχει μικρά κομμάτια...
7,99€
Χωρίς ΦΠΑ:6,44€
Brand: Hasbro
Το νέο επιτραπέζιο Trivial Pursuit θα σας συναρπάσει. Διαθέτει 2400 ερωτήσεις σε 6 κατηγορίες, Γεωγραφία, Ψυχαγωγία, Ιστορία, Τέχνη και Λογοτεχνία, Επιστήμη και Φύση, Αθλητισμός και Αναψυχή. Γίνετε ο πρώτος παίκτης που θα μαζέψει ένα τργωνάκι για κάθε μία από τις 6 κατηγορίες και θα απαντήσει σ..
29,99€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Taboo Παιδιά Εναντίον Μεγάλων HASBRO (E4941) Taboo Παιδιά Εναντίον Μεγάλων HASBRO (E4941)
Εξαντλήθηκε
Brand: Hasbro
Μικροί και μεγάλοι μπορούν παίζουν και διασκεδάζουν μαζί σε αυτή την έκδοση του παιχνιδιού Taboo. Το παιχνίδι περιλαμβάνει δύο δεσμίδες με κάρτες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά, με τη γνωστή λέξη Μαντέματος και μόνο 2 απαγορευμένες λέξεις σε κάθε κάρτα. Φυσικά υπάρχει η κλασική κλε..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: Hasbro
Διασκεδάστε με την παρέα σας με το ανανεωμένο Taboo. Περιέχει περισσότερες από 1000 καινούριες λέξεις. Κάντε την ομάδα σας να μαντέψει τη σωστή λέξη. Προσέξτε όμως να μη χρησιμοποιήσετε τις απαγορευμένες λέξεις Taboo. Ποιος θα νικήσει;   Ακατάλληλο για παιδιά κάτω τ..
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:20,15€
Brand: Hasbro
Το συναρπαστικό αυτό επιτραπέζιο αποτελείται από 3 τύπους καρτών με ζώα, δραστηριότητες και events. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να κερδίσετε χρήματα, όσα περισσότερα χρήματα μπορείτε. Και πώς θα το καταφέρετε; Συλλέγοντας τις κάρτες με τα ζώα, καθώς και τις κάρτες με τις δραστηριότητες. Ότ..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Brand: Hasbro
Tο στρατηγικό επιτραπέζιο παιχνίδι της Παγκόσμιας Κυριαρχίας. Εάν ανήκετε στους τολμηρούς και τους ριψοκίνδυνους, μπείτε στο συναρπαστικό και απρόβλεπτο κόσμο του Risk. Είστε έτοιμοι να ρισκάρετε; Στόχος σας είναι η μάχη για την Παγκόσμια Κυριαρχία, κατακτώντας μία περιοχή κ..
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ:32,25€
Brand: Hasbro
Απίθανη μάχη για το θησαυρό στις ανοικτές θάλασσες. Το παιχνίδι Risk Junior, είναι ο καλύτερος τρόπος για να εισάγετε τα παιδιά στο αγαπημένο επιτραπέζιο στρατηγικής Risk. Δεν απαιτεί ανάγνωση, είναι γρήγορο και μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 30 λεπτά. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να..
19,99€
Χωρίς ΦΠΑ:16,12€
Brand: BrainBox
O αγαπημένος Harry Potter τώρα και σε BrainBox και είναι διαθέσιμο και στην ελληνική γλώσσα. Εξασκήστε τη μνήμη σας και διασκεδάστε με την οικογένεια, τους φίλους και τους συμμαθητές σας. Πόσο καλά θυμάστε τις κλασικές σκηνές από τις ταινίες του Χάρι Πότερ; Προκαλέστε τον εαυτό σας και του..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,52€
Brand: BrainBox
Το BrainBox θα βελτιώσει την παρατηρητικότητα και τις μνημονικές ικανότητες των παιδιών, ενώ παράλληλα θα αναπτύξει το λεξιλόγιό τους στα Αγγλικά, καθώς οι ξένες γλώσσες αποτελούν πλέον σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Κάθε μία κάρτα δείχνει μια εικόνα με λέξεις στα Αγγλικά και τα Ελληνικά, ενώ το πί..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Brand: BrainBox
Διαλέξτε μια κάρτα μέσα από το BrainBox και εξασκήστε τη μνήμη σας με αυτές τις πρωτότυπες εικόνες. Αναποδογυρίστε την κλεψύδρα και προσπαθήστε να μάθετε απ'έξω την εικόνα σε 10 δευτερόλεπτα. Τώρα ρίξτε το ζάρι και απαντήστε στην αντίστοιχη ερώτηση. Αν απαντήσετε σωστά κ..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Brand: BrainBox
Ανακαλύψτε τον κόσμο των δεινοσαύρων με αυτό το επιτραπέζιο. Διαλέξτε μία κάρτα μέσα από το BrainBox, αναποδογυρίστε την κλεψύδρα και προσπαθήστε να τη μάθετε απ'έξω μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Τώρα ρίξτε το ζάρι και απαντήστε στην αντίστοιχη ερώτηση. Αν απαντήσετε σωστά κρατάτε..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Brand: BrainBox
Εξερευνήστε όλες τις χώρες του κόσμου από το σπίτι σας. Διαλέξτε μια κάρτα μέσα από το BrainBox, αναποδογυρίστε την κλεψύδρα και προσπαθήστε να μάθετε απ'έξω την κάρτα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Τώρα ρίξτε το ζάρι και απαντήστε στην αντίστοιχη ερώτηση. Αν απαντήσετε&n..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Brand: BrainBox
Εξερευνήστε το ζωικό βασίλειο με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Διαλέξτε μια κάρτα μέσα από το BrainBox, αναποδογυρίστε την κλεψύδρα και προσπαθήστε να τη μάθετε απ'έξω μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Τώρα ρίξτε το ζάρι και απαντήστε στην αντίστοιχη ερώτηση. Αν απαντήσετε σω..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Brand: BrainBox
Μπείτε στη μαγική χώρα των παραμυθιών και συναντήστε τους αγαπημένους σας ήρωες. Διαλέξτε μια κάρτα μέσα από το BrainBox, αναποδογυρίστε την κλεψύδρα και προσπαθήστε να μάθετε απ'έξω την κάρτα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Τώρα ρίξτε το ζάρι και απαντήστε στην αντίστοιχη ερώτ..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Brand: BrainBox
Μάθετε την Άλφα-Βήτα μέσα από όμορφες εικόνες με ζωηρά χρώματα. Διαλέξτε μια κάρτα μέσα από το BrainBox, αναποδογυρίστε την κλεψύδρα και προσπαθήστε να μάθετε απ'έξω την κάρτα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Αν απαντήσετε σωστά κρατάτε την κάρτα, αν απαντήσετε λάθος β..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Brand: BrainBox
Μάθετε για τα πιο συναρπαστικά γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας. Διαλέξτε μία κάρτα μέσα από το BrainBox, αναποδογυρίστε την κλεψύδρα και προσπαθήστε να τη μάθετε απ'έξω μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Τώρα ρίξτε το ζάρι και απαντήστε στην αντίστοιχη ερώτηση. Αν απαντήσετε ..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€